En rigtig god oplevelse med GrusShoppen! Fandt alle materialerne vi skulle bruge i deres webshop efter god rådgivning fra dem. Dejligt at de kunne levere noget med grab, og andet i bigbag. Vi købe... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg skrev om aften med spørgsmål til Grusshoppen. Fik svar på mail 5 min senere. Jeg valgte derfor at ligge en ordre på det muldjord jeg skulle bruge. Dagen efter blev det allerede leveret af den... Voir plus
Jeg er mere end - imponeret. Jeg læste her på trustpilot at der var lidt klager over levering. Jeg har før bestilt hos jer, og her var der top levering. Derfor prøvede jeg at lave en lidt umulig t... Voir plus
Vores faldgrus kom meget hurtigt og der var en god kommunikation om at rette en fejl i forbindelse med bestillingen. E/F Aladdin
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
GrusShoppen.dk er en del af BHC Transport ApS. Vi har mere end 30 års erfaring inden for levering samt salg af sand og grus til private og erhverv. Vores webshop er blevet bygget pga. en efterspørgsel af vores private- såvel som erhvervskunder, så de kan bestille 24/7/365, og at man kunne få et nemt overblik over det man manglede.
Coordonnées de contact
Foldager 5, 6400, Sønderborg, Danemark
- kontakt@grusshoppen.dk
- grusshoppen.dk
Demande des avis aux clients
Fornuftig pris og hurtig levering
Super hurtig og præcis levering
Super hurtig og præcis levering! Bruger dem gerne igen!
Virkelig hurtig levering
Virkelig god service. Bestilte kl 10 og allerede kl 14 samme dag stod der 4 kubik grus på adressen.

Réponse de GrusShoppen.dk
Super god service
Super god service, hurtig, nemt og ligetil og chaufføren var venlige og hjælpsom.
God service og hurtig leverance efter…
God service og hurtig leverance efter individuel aftale.
Let bestilling og levering som aftalt
Alt gik som aftalt👍
Den bedste service jeg har mødt længe .
Jeg valgte derfor at ligge en ordre på det muldjord jeg skulle bruge.
Dagen efter blev det allerede leveret af den flinkeste vognmand “Snuggi” som tilmed fordelte jorden i mine bede uden merepris!
Wow der var go service hele vejen og jeg skal helt sikkert handle her igen.
Lev. Efter 2 dage vognmand meget prof. vedr. aflæsning vil bruger dem igang samt til god pris.
Hurtig levering efter bestilling
God service 👍
Hurtigt og effektivt
Vores faldgrus kom meget hurtigt og der…
E/F Aladdin
Jeg er mere end - imponeret.
Jeg er mere end - imponeret.
Jeg læste her på trustpilot at der var lidt klager over levering. Jeg har før bestilt hos jer, og her var der top levering. Derfor prøvede jeg at lave en lidt umulig type levering på vores grund. Dette blevet udført UDEN problem, så kan kun sige jeg er ked af jer ikke har mulighed for at give jer mere end 5 stjerner.
Gode priser
Gode priser, venlig service og en chauffør der søger at lave en skånsom levering.
Mvh. Frank
Alt som det skal være
Alt som det skal være, nem bestillings process, og levering som beskævet. Gerne igen.
Dag til dag levering med god…
Dag til dag levering med god kundeservice! Også om aftenen!
L’expérience Trustpilot