Greatlife.no Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Utmerket kundeservice og rask oppfølging Kundeservice har strukket seg langt for å sikre en god opplevelse og ryddet opp i saken på en svært profesjonell og ryddig måte.

L'entreprise a répondu

Alt var perfekt. Fra bestilling til varen ankom hentested. Instabox er en genial oppfinnelse. Mottar en 8 siffers kode på sms som tastes inn og så åpner luken med varen i seg opp:) Ble holdt op... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig fornøyd med den korte tida det tok fra jeg bestilte til jeghadde det hjemme hos meg.

1. Boutique de produits diététiques

Écrit par l'entreprise

I Greatlife går vi aldri på kompromiss av kvalitet. Bare det beste er godt nok når det gjelder helsen, og vi tror at kosttilskudd som ligner så mye som mulig på mat, whole food, er bedre enn syntetisk fremstilte vitaminer og mineraler.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

45 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg liker produktene deres

Jeg liker produktene deres, de støtter kroppen min på den måten de skal.

2 juillet 2026

Hei Lill,

Tusen takk for den flotte omtalen!

Det gleder oss å høre at produktene våre gir deg den støtten du er ute etter. Det er akkurat dette vi ønsker å oppnå med produktene våre.

Takk for tilliten, og hjertelig velkommen tilbake!

Utmerket kundeservice

Utmerket kundeservice og rask oppfølging

29 juin 2026

Hei Erik,

Tusen takk for den flotte omtalen og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår og oppfølgingen du fikk. Selv om det av og til kan oppstå problemer, gjør vi alltid vårt beste for å finne en rask, profesjonell og ryddig løsning.

Takk igjen for tilliten. Du er hjertelig velkommen tilbake!

Greatlife.no

Veldig fornøyd med den korte tida det…

19 juin 2026

Hei Anita,

Tusen takk for den flotte omtalen!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen. Vi gjør alltid vårt beste for å sende bestillingene så raskt som mulig, og det er veldig hyggelig å høre at du har hatt en god opplevelse.

Takk for tilliten, og hjertelig velkommen tilbake!

Hei Casandra,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Det er hyggelig å høre at alt stemte med det du bestilte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å få ønske deg velkommen tilbake snart.

Med vennlig hilsen,

Raak levering

Raak levering

11 juin 2026

Hei Jan,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er godt å høre at leveringen var rask og at du hadde en positiv opplevelse. Vi håper produktene lever opp til forventningene dine, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake neste gang.

Med vennlig hilsen,

Kansellert bestilling

Bestillingen ble kansellert fordi det var tomt for varen, selv om det stod på nettsiden at varen var tilgjengelig.

11 juin 2026

Hei Maxim,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vi beklager virkelig at produktet ble vist som tilgjengelig, selv om det var utsolgt. Vi håndterer lagerstatus manuelt, og i sjeldne tilfeller kan en produkt bli utsolgt før informasjonen rekker å bli oppdatert på nettsiden. Vi forstår at dette er frustrerende, og beklager ulempen.

Vi har vært i kontakt med deg via e-post for å finne en løsning, og håper å kunne gjenopprette tilliten din. Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på problemet, tilbakemeldingen din hjelper oss med å bli bedre.

Hei Robert,

Tusen takk for den fine anmeldelsen din! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med varene og den raske servicen.

Du er hjertelig velkommen tilbake!

Hei Liv,

Tusen takk for den fine anmeldelsen din! Så hyggelig å høre at leveringen var rask og riktig.

Du er hjertelig velkommen tilbake!

Raskt og enkelt

26 mai 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du opplevde bestillingsprosessen som rask og enkel.

Mange takk

Mange takk
Veldig bra

25 mai 2026

Hei Aneta,

Tusen takk for de hyggelige ordene! Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd.

Bestlingen kom fort og alt ser godt ut

Bestlingen kom fort og alt ser godt ut
. Skal prøve dem i dag

25 mai 2026

Hei Fanghai,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at bestillingen kom raskt frem. Vi håper du blir fornøyd med produktene når du prøver dem.

myo inositol

myo inositol, have started, looks good results

2 mai 2026

Hei Wafa,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Vi er glade for å høre at du har fått en god start med Myo Inositol, og vi håper de positive resultatene fortsetter.

26 avril 2026

Hei Kirsti,

Tusen takk for den fine omtalen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med den raske leveringen.

Godt fornøyd

Godt fornøyd

3 mai 2026

Hei,

Tusen takk for anmeldelsen din! Det er hyggelig å høre at du er godt fornøyd. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

1 avril 2026

Hei Linda,

Tusen takk for din flotte anmeldelse! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med den raske leveringen.

Greatlife.no

Fant det jeg var etter og rask…

Fant det jeg var etter og rask tilbakemelding er bra👍

3 avril 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Så hyggelig å høre at du fant det du lette etter, og at du er fornøyd med den raske tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på.

Hjertelig velkommen tilbake!