Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Betreffende laadpassen: Controleer alle facturen aandachtig. Volgens hun website: "De kosten voor (snel)laden in binnen- en buitenland bereken we de kosten 1 op 1 door". Dat doen ze dus niet. Na een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Via de Vereniging Eigen Huis zijn we na 3 jaar VandeBron overgestapt naar Greennl. De overstap "op papier"/digitaal ging probleemloos. Overmorgen gaan we daadwerkelijk geleverd krijgen. Vandaag al e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Via VEH aangemeld bij Green.nl De tarieven zijn concurrerend en de leveringskosten beduidend lager dan bij de huidige energieleverancier. Minpunt is dat Green.nl nog geen verbruiks-app heeft, maar... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vooralsnog niet heel blij. Termijnbedrag na lang telefonisch wachten aangepast. Voor inzicht op je persoonlijke verbruik/gegevens kun je een account aanmaken. Dit werkt helaas niet ! (Precondition F... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'énergie verte

Informations provenant de diverses sources externes

Groene energie voor thuis, onderweg en de zaak

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vind het gas iets anders ruiken en…

Ik vind het gas iets anders ruiken en volgens mij geven mijn spaarlampen een stuk minder licht. Veel wazige programma’s op mijn tv de laatste tijd. Maar het kan ook aan mij liggen. Voor de rest geen problemen makkelijke overstap en termijn bedrag makkelijk aan te passen

12 mars 2021

Verkeerd voorgelicht

Afgelopen maand heb ik bij een andere partij een nieuw contract afgesloten. De dag daarna werd ik gebeld met de vraag of ik het bandje opnieuw wilde inspreken want er was iets fout gegaan. Dit bleek echter om Greennl te gaan, was mij niet duidelijk op dat moment. Toen ik een mail van Greennl met leveringsovereenkomst zag heb ik meteen gemaild dat ik niet met hen in zee wilde gaan. Daarop hebben ze niet gereageerd. Na 2 weken kregen ik toch een contract en dadelijk dus een boete voor vroegtijdig overstappen. Ik hoop dat Greennl nog met een oplossing komt. Dit is niet netjes. Dit geintje gaat mij 2x 150 euro kosten.

11 mars 2021
Logo de Greennl

Réponse de Greennl

Beste Jet,

Uiteraard willen wij u hier graag een oplossing in aanbieden. Daarom kijken we graag met u mee in deze kwestie. Kunt u mij voorzien van uw contractnummer? Dan zullen wij spoedig contact met u opnemen.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Probleemloos overstappen !

Tot nu toe is de overstap helder, probleemloos en vlotjes verlopen! Ook het aanpassen van het voorschotbedrag i.v.m. mijn zonnepanelen kon snel geregeld worden.

Noté 4 sur 5 étoiles

Heb nog geen ervaring met GreenNL

Heb nog geen ervaring met GreenNL. Ik ben klant van GreenNL geworden via een aanbesteding georganiseerd door de vereniging Eigen Huis. Overstap is in ieder geval probleemloos verlopen. Meer ervaring heb ik nog niet

Noté 3 sur 5 étoiles

Proactief incasseren ;)

Het is een beetje vroeg voor een ŕeview, maar de eerste nota is al afgeschreven 3 dagen voordat het contract ingaat. Proactief incasseren ;)

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima

Vandaag is mijn driejarig contract met u ingegaan. Beetje vreemd moment om een review te vragen vind u niet? Tot nu toe gaat het op rolletjes.
Maar goed, ik ga voor de Solar sunflower!!

18 février 2021

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Ik ben net overgestapt naar Green.nl. Ik wist toen nog niet dat ik zou verhuizen. Nu heb ik tijdelijk, gedurende vier maanden geen energieleverancier nodig omdat ik tussen twee huizen in zit en dus even in een vakantiewoning moet. Green.nl wil me hierin NIET tegemoet komen. Ik kan maar maximaal drie maanden het contract even stilzetten. Maar vier maanden is niet bespreekbaar. Sterker nog ik krijg zelfs een boete van 250 euro. Echt te belachelijk voor woorden

15 février 2021

De energie overstap.

Tot dusver loopt de overstap op rolletjes,netjes bericht gehad van Mn vorige leverancier en nu zojuist 15 feb als als aanvang levering doorgekregen.keurig hoor!

12 février 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Solar Sunflower

Maar goed, ik ga voor de Solar sunflower!!
Vind dat ik hem al verdiend heb 😃

9 février 2021

Zorgeloos overgestapt

Zorgeloos overgestapt eind januari. Goed geholpen via de mail om de juiste overgangsdatum op het contract te krijgen. GreenNL heeft oude contract opgezegd, dus verder geen werk van gehad. Inloggegevens 1 dag na start contract verkregen. Helaas nog geen app en je kunt je live gebruik niet inzien. Maar wel de goedkoopste voor ons.

6 février 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus