Meget skarpe priser på de dæk jeg købte. Overraskende hurtigt levering og det vigtigste for mig var at i har samarbejdspartner til montering. Det der gør at jeg vælger jer igen er netop jeres samarbej... Voir plus
Lisez les avis des autres
Dækkene var de rigtige men de blev leveret på en forkert adresse. Heldigvis kontaktede de mig , så jeg måtte bruge tid på at hente dem. Mit hus ligger lige ved vejskilte...skånevej, så virkelig unde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lige før jul bestilte jeg varer der i følge bekræftelsen ville komme før jul. Jeg fik ingen besked om forsinket levering - forsøgte at bruge supportsiden men hørte stadig ikke noget. Endelig 3 uger fo... Voir plus
Hurtig, samlet levering af 4 vinterdæk til værksted. Meget tilfreds m kommunikationen. Aftale om skift samme dag som dækkene kom til værkstedet. Meget flinke folk, der leverede en perfekt montage. God... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
GRIP500's teams er fuldt engagerede i din tilfredshed. Bag vores hjemmeside arbejder dedikerede professionelle med nøjagtighed og energi for at tilbyde dig en optimal service. Uanset om det drejer sig om kommerciel support, kundeservice efter salg, regnskab, betalingssystemer, logistik, IT-service, marketing eller ledelse, har hver medarbejder ét mål: DIN TILFREDSHED. Vi er glade for at se, at vores hjemmeside modtager anbefalinger fra vores kunder, og at deres loyalitet vidner om vores succes.
Coordonnées de contact
Danemark
- cm@grip500.com
- grip500.dk
Annulerer men sender varen alligevel og vil ikke returnere pengene
Jeg har haft et helt uacceptabelt forløb med Grip500. Forretningen annullerede først min ordre pga. lagermangel, men sendte alligevel varen efterfølgende. Da jeg gjorde opmærksom på fejlen, fik jeg en skriftlig bekræftelse fra deres medarbejder (Mahmoud) d. 16. december på, at de ville tage varen retur fra montøren og refundere mine penge.
Nu, to måneder senere, har de stadig ikke afhentet varen trods adskillige rykkere. De forsøger nu kynisk at løbe fra deres skriftlige løfte ved at henvise til en 14-dages frist – en frist de udelukkende selv har overskredet pga. ekstremt langsom kundeservice og passivitet.
Sagen er nu overgivet til min bank som en officiel chargeback-sag. Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at handle her. De står ikke ved deres ord, og man risikerer at ende i et juridisk tovtrækkeri, hvis de laver fejl i ordren.
Jeg kan se her på Trustpilot, at jeg ikke er den eneste, der har oplevet dette mønster, hvor varer sendes efter annullering, hvorefter firmaet forsøger at tvinge kunden til at betale for deres fejl.

Ingen kundeservice!
Jeg bestilte dæk hos grip500, da de lovede 2-4 dages leveringstid. Efter 4 dage er varerne end ikke pakket og jeg må købe dæk andetsteds. Jeg annullerer handlen og får bekræftelse på dette, hvorefter firmaet på dag 5 skynder sig at pakke og sende dækkene, som de nu kræver at jeg betaler 250 kr - pr. dæk!! - for at de skal tage retur.

Réponse : Grip500.dk
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle med jer kort leveringstid og gode nye dæk fra uge 50&51
Leveret i uge 5 👍
Hurtig levering & gode priser 👍
Handler i ond tro/utrolig dårlig kundeservice
Har bestilt 2 dæk d.4 februar hvor de trækker pengene med det samme, i dag d.6 februar har jeg stadig ikke fået bekræftelse på afsendelse af dæk, jeg skriver til dem for at annullere ordren og få mine penge refunderet, får lidt efter en respons hvor de siger at jævnfør deres regler kan jeg ikke annullere ordren, gør dem opmærksom på at i følge deres egne regler kan man annullere ordren så længe man ikke har modtaget varen endnu, og i og med at jeg ikke har fået nogen som helst bekræftelse på at varen overhovedet er sendt endnu så mener jeg at jeg er i min gode ret til at annullere ordren og få mine penge retur, har ikke hørt noget siden.
Jeg tror det her firma ingen intentioner har om at handle i god tro, de trækker bare tingene i langdrag og er på ingen måder løsningorienterede, jeg tror desværre ikke jeg for meget ud af deres kundeservice så jeg regner med at jeg nok ender med at gøre indsigelse via NETS og det vil jeg også anbefale alle andre
Opdateret d.7 februar.
Det er ikke sket en misforståelse, i har ikke sendt de varer jeg har bestilt og nu kører vi på 72 time uden at høre noget. Jeg har åbnet en ticket på jeres hjemmeside og jeg har skrevet at ordren skal annulleres og selv det trækker i ud og lyver omkring jeres egne regler. Så hvis i bare var en smule ordentlige så fulgte i jeres egne retningslinjer og annullerer den ordre og refunderer mine penge, jeg har dog ikke den store tiltro til dette, så ja ender jo nok med at skulle gøre indsigelse ved NETS

Réponse : Grip500.dk
Købte 4 skæve stålfælge (MW Aftermarket Srl)…
Update!
Nu har jeg fået refunderet pengene for de tre skæve fælge, så det kan altså lade sig gøre, hvis man vil bruge tiden på det..
- - - - -
Købte 4 stålfælge (MW Aftermarket Srl) til Kia Rio 2017 hos grip500. dk
3 ud af 4 fælge var mere skæve, end mine egne, som jeg ville udskifte..
Vi har fulgt MW Aftermarket's egne instrukser om at kontrollere fælgene, inden montering.
"1. Carefully check the steel wheel before installation to ensure it is not damaged."
Under denne inspektion, i et professionelt dæk afbalancerings apparat, var det tydeligt at observere, at fælgene var skæve og ikke løb lige hverken radialt eller lateralt..
Ved kontakt til Grip500.d k (hvilket inkluderede både video materiale samt billeder af de skæve fælge) blev forespørgslen om returnering og refundering i første omgang afvist.
Efter købelov og ansvarsfordeling blev ridset op for dem, modtog vi så et nyt krav om, at vi nu skulle få fælgene undersøgt af fagfolk, på et professionelt værksted og derefter fremsende en rapport til dem.
Grip500. dk mener altså, at det er deres kunder som skal bruge tid og penge på, at påvise en simpel fejl som tydeligt kan observeres via fremsendt videomateriale. Det holder ikke i retten, og er ej heller en særlig rar måde at behandle deres kunder på, da det efterlader kunden med følelsen af, at Grip500. dk ikke stoler på, at de påviste fejl eksisterer.
Så erfaringen er altså følgende. Grip500 .dk har konkurrencedygtige priser, men desværre alt for dårlige produkter med lav kvalitet - eller alt for dårlig kvalitetssikring af deres produkter/leverandører. Og de føler åbenbart intet ansvar overfor deres kunder, så snart de har modtaget pengene.
Det siger rigtig meget om en virksomhed, desværre..
[2717407] Support - grip500 .dk

Réponse : Grip500.dk
Normalt er jeg super tilfreds men det…
Normalt er jeg super tilfreds men det er simpelhen for dårlig levering/ fragt i bruger i dk

Advarsel amatør dæk…🛞
Jeg plejer at bruge de anerkendte dækfirmaer når jeg bestiller dæk, jeg bestiller ca. 50 dæk om året.
Jeg ville lige prøve noget nyt, grip500.dk
Der bliver kørt ca. 40 km med et nyt dæk, Max 80 km/t. Så springer dækket.
De vil ikke erstatte eller give afslag på et fejlproduk eller nedslag i pris.
De vil måske kigge på det om 2-3 mdr.
De har modtaget beviser med foto.
Så der skal jeg ikke have flere dæk fra.

Gode priser
Jeg mangler faktura for denne ordre…
Jeg mangler faktura for denne ordre 31527314
Det skal sendes som PDF form!

Fine dæk -fine priser
Kæmpe udvalg
Kæmpe udvalg - smart med forslag af værksteder, og at dækning kan leveres direkte til værkstedet
Bestilte dæk til min mc 3 januar
Bestilte dæk til min mc 3 januar. Hørte ikke rigtug fra dem i en 1 1/2 uges tid. Skrev til dem og fik hurtigt svar. Dækkene kom ca en uge senere igen, men klart inden for deres leveringsfrist.
Der var lidt forvirring fra post danmark med levering.
Dækkene er under et år gamle så super fedt.
Nu glæder jeg mig bare til sommer så de kan blive prøvet af😊😊
Køb ikke hos grip 500
Køb ikke hos grip 500, jeg bestilte dæk D 7/1-2026, jeg ved ikke hvad der er sket, men de er leveret tilbage til afsender, gls siger at de ikke ved hvorfor pakken er leveret tilbage til afsender, det er kun grip500 der kan det, men der er ingen hjæp at hente, jeg vil bare have mine penge tilbage, så jeg kan købe dækkene hos et firma der behandler sine kunder pæne, men hvad kan man forvente fra et firma der ligger i Andorra
25-01-2026
Jeg har oprettet 3 tickets, hvor mange skal der til før jeg får mine penge tilbage
FUSKER FIRMA

Lidt lang leveringstid.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.