Meget skarpe priser på de dæk jeg købte. Overraskende hurtigt levering og det vigtigste for mig var at i har samarbejdspartner til montering. Det der gør at jeg vælger jer igen er netop jeres samarbej... Voir plus
Lisez les avis des autres
Dækkene var de rigtige men de blev leveret på en forkert adresse. Heldigvis kontaktede de mig , så jeg måtte bruge tid på at hente dem. Mit hus ligger lige ved vejskilte...skånevej, så virkelig unde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lige før jul bestilte jeg varer der i følge bekræftelsen ville komme før jul. Jeg fik ingen besked om forsinket levering - forsøgte at bruge supportsiden men hørte stadig ikke noget. Endelig 3 uger fo... Voir plus
Hurtig, samlet levering af 4 vinterdæk til værksted. Meget tilfreds m kommunikationen. Aftale om skift samme dag som dækkene kom til værkstedet. Meget flinke folk, der leverede en perfekt montage. God... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
GRIP500's teams er fuldt engagerede i din tilfredshed. Bag vores hjemmeside arbejder dedikerede professionelle med nøjagtighed og energi for at tilbyde dig en optimal service. Uanset om det drejer sig om kommerciel support, kundeservice efter salg, regnskab, betalingssystemer, logistik, IT-service, marketing eller ledelse, har hver medarbejder ét mål: DIN TILFREDSHED. Vi er glade for at se, at vores hjemmeside modtager anbefalinger fra vores kunder, og at deres loyalitet vidner om vores succes.
Coordonnées de contact
Danemark
- cm@grip500.com
- grip500.dk
Meget tilfreds.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Har bestilt 4 dæk som står er på lager 😡
Har bestilt 4 dæk som står er på lager, til 5150 kr, som var et godt tilbud, får en ordrebekræftelse fra dem, 1 min senere for jeg besked om de har måtte Annuller ordren.
Men finder ud af dagen efter de stadig har trukket mine penge 😡 Hvad er totalt uacceptabelt, da de selv Annuller min ordre. Nu har jeg en kamp med at få mine penge retur, og jeg mangler mine sommerdag til bilen.
Den måde at kører forretning på at uacceptabelt for kunder, så jeg ville tænke mig om inden man bestiller fra dem.

Alt var Super Hurtig Levering
God og overskuelig hjemmeside med super…
God og overskuelig hjemmeside med super priser. For at få sidste stjerne, så skal I finde en løsning på at levere billigere til f.eks. Bornholm - når man køber et helt sæt dæk, så må det være muligt at få leveret på Øerne...
Hurtig levering til døren.
Har købt helårsdæk i den billige ende.
Er tilfreds med købet og især også fordi de er støjsvag.
Køb ikke hos Grip500
Har heller ikke fået penge retur for annulleret order (30774618). Købte dæk til over 8.000 kr. og fik dem afhentet igen d. 8. dec. 2025, da de ikke lever op til dansk lovgivning.
På trods af en lang række mails, der forsikre om at afhentningen gik godt, så har jeg stadig ikke fået mine penge retur.
Jeg kan se jeg ikke er den eneste der ikke har fået sine penge retur og er bange for det er deres politik ikke at tilbage betale annulleret order.
Jeg ville ikke købe hos dem, før man kan læse at flok begynder at få deres penge retur.

Réponse : Grip500.dk
Fast delivery and new tires
En gang hvergang
Utrolig nem hjemmeside fandt hvad der skulle bruges i løbet af to min. Rigtig gode og meget billige dæk i har bestemt fået en fast kunde. Aflevering i løbet af fem hverdage til trods for snestormen
Bestilte et vinterdæk og fik leveret…
Bestilte et vinterdæk og fik leveret det indenfor en uge. Kan klart anbefales.

Réponse : Grip500.dk
Nemt, billigt, hurtigt og effektivt- 1000 tak!
Hvor var det nemt at fremsøge varen på hjemmesiden.
Et par klik senere var den betalt og under 3 dage senere lå den på min adresse.
Jeg er blæst bagover så nemt, billigt og effektivt det var.
Og varen var akkurat som beskrevet.
1000 tak, de varmeste anbefalinger herfra
Hej det vare en fornøjelse at handle hos dem.
Hej
Jeg har lige monteret den i dag , og er rigtig glad for den.
Tak for den good service.
Håber vi kan handle sammen til næste gang 👍👍👍
Jeg modtager ikke bestilt vare
Jeg modtager ikke bestilt vare, jeg kontakter Grip500 på mail ( de vil ikke kontaktes på telefon) og så starter en laaaang tung korrespondance, en mail i døgnet. Det er jo netop når der er udfordringer med levering at et firma skal vise sit service niveau.
Trods henvisning til varer nummer og billeder fra deres hjemmeside er de uforstående og nægter at bytte varen til den bestilte. Det viser så Grip500’s service niveau eller mangel på samme.
Så jeg kan ikke anbefale firmaet og står nu selv med en forkert levering som jeg ikke kan bruge 😡

Prisen er helt ok
Prisen er helt ok , men det tager alt for lang tid før man har det

2+ måneder uden løsning og ingen reelle svar
Jeg har haft en sag (Ticket 2687641) kørende i over 2 måneder – uden løsning.
Jeg modtager udelukkende standardsvar om, at kundeservice har travlt, og at der arbejdes på sagen. Mine konkrete spørgsmål bliver ikke besvaret, og der gives ingen reel status eller tidsramme. Det føles som om, man blot bliver holdt hen.
Derudover bliver jeg gentagne gange bedt om at bekræfte inden for 24 timer, at sagen stadig er aktuel – ellers bliver den automatisk lukket som “løst”. Det er problematisk, når sagen netop ikke er løst. Ansvaret for at vurdere, om en sag er afsluttet korrekt, bør ikke ligge hos kunden.
Efter mere end 2 måneder uden konkrete svar fremstår det som meget utilfredsstillende sagsbehandling.
Jeg håber, virksomheden vil tage ansvar og sikre en reel og hurtig løsning – for den nuværende håndtering skaber ikke tillid.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.