Meget skarpe priser på de dæk jeg købte. Overraskende hurtigt levering og det vigtigste for mig var at i har samarbejdspartner til montering. Det der gør at jeg vælger jer igen er netop jeres samarbej... Voir plus
Dækkene var de rigtige men de blev leveret på en forkert adresse. Heldigvis kontaktede de mig , så jeg måtte bruge tid på at hente dem. Mit hus ligger lige ved vejskilte...skånevej, så virkelig unde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lige før jul bestilte jeg varer der i følge bekræftelsen ville komme før jul. Jeg fik ingen besked om forsinket levering - forsøgte at bruge supportsiden men hørte stadig ikke noget. Endelig 3 uger fo... Voir plus
Hurtig, samlet levering af 4 vinterdæk til værksted. Meget tilfreds m kommunikationen. Aftale om skift samme dag som dækkene kom til værkstedet. Meget flinke folk, der leverede en perfekt montage. God... Voir plus
Écrit par l'entreprise
GRIP500's teams er fuldt engagerede i din tilfredshed. Bag vores hjemmeside arbejder dedikerede professionelle med nøjagtighed og energi for at tilbyde dig en optimal service. Uanset om det drejer sig om kommerciel support, kundeservice efter salg, regnskab, betalingssystemer, logistik, IT-service, marketing eller ledelse, har hver medarbejder ét mål: DIN TILFREDSHED. Vi er glade for at se, at vores hjemmeside modtager anbefalinger fra vores kunder, og at deres loyalitet vidner om vores succes.
Danemark
- cm@grip500.com
- grip500.dk
Faktura DK-0326-04256 af 18-3-2026
Faktura DK-0326-04256 af 18-3-2026, dækkene kom dagen før vores værksted skulle have bilen til service. Vi blev ringet op af værkstedet at 1 af dækkene var beskadiget og 2 ud af 4 var brugte??? Der var købt 4 dæk og først senere blev vi opmærksom på at dækkene stod som DEMO på fakturaen - fakta er at 2 er nye men 2 har været monteret og kørt og i den forbindelse er skaden opstået ved monteringen/afmonteringen - nu vil firmaet lukke sagen og ikke anerkende at skaden som er sket ifm at dækkene er solgt som DEMO....
-------------OPDATERING-----------------------
Ticket [2835515] Support - grip500.dk
FDM har offentliggjort at netop dette dæk ligge i toppen af 2026 sommerdæk, så at modtage 2 brugte dæk og et der er beskadiget er ikke til at tro.
At skifte vinterdæk til sommerdæk er normalt. Dækkene står stadig som DEMO på hjemmesiden, jeg ønsker at benytte min returret

Har ventet over en uge nu,
Har ventet over en uge nu,
Har spurgt om jeg ville få min bestilling, de svarede bare at den ville blive leveret men ikke hvornår, har kunne følge min bestilling til Køge 30/3 og nu retur til Tyskland 31/3, har flere gange spurgt til hvad der sker men hører ikke noget nu.

Réponse : Grip500.dk
Nemt at bestille og varen kom til…
Nemt at bestille og varen kom til aftalt tid så jeg er tilfreds
Dæk rigtig godt og lykkebringende.
Acceptabelt leveringstid
Acceptabelt leveringstid, undre mig dog over at 2 af dækkene først kom en uge efter
Læste selvfølgelig andmelser gør jeg…
Læste selvfølgelig andmelser gør jeg købte. Grip500 har leveret på under 5 dage og dæk der begge er fra 26.
De var billigst igen og er fuld tilfreds.
Anbefaler klart
Billigt og dårligt
Fælgene skæve
Michelin dæk antagelig frasortering - Også skæve

Réponse : Grip500.dk
Gode priser og hurtig levering.
Jeg har købt dæk som er 18 måneder…
Jeg har købt dæk som er 18 måneder gammel
Det er for ringe at sælge dem

Utilfredsstillende oplevelse hos Grip500
Bestilte dæk hos Grip500 d. 9. marts med oplyst leveringstid på 3 hverdage, men det blev ikke overholdt.
Ordren blev leveret i to omgange med flere dages mellemrum, hvilket betød, at min bil stod på værksted og ikke kunne færdiggøres som planlagt.
Jeg kontaktede kundeservice flere gange undervejs, men oplevede manglende opfølgning og ingen reel handling, før jeg rykkede gentagne gange.
Grip500 henviser til transportøren, men som kunde er det deres ansvar, at en ordre leveres som lovet – eller at der som minimum følges ordentligt op.
Efter jeg skrev en anmeldelse, blev jeg bedt om at indsende mit ordrenummer, så sagen kunne gennemgås og en løsning findes. Det gjorde jeg – men herefter modtog jeg kun standardsvar uden nogen form for stillingtagen eller tilbud om kompensation.
Samlet set en utilfredsstillende oplevelse. Lave priser opvejer ikke dårlig levering og mangelfuld kundeservice.

Lang leveringstid
Lang leveringstid, Kundeservice kan ikke ringes op !
Pris og kvalitet OK
God service varer ankom mig hurtig
Jeg fik hvad jeg bestilte
Jeg fik hvad jeg bestilte , til tiden,
Men har endnu ikke fået dækkene monteret på fælge.
Det ser ud til at være nogle dejlig…
Det ser ud til at være nogle dejlig dæk. Glæder mig til varme og saltet er væk fra vejene. Hurtig levering
Leveringstid og montagepris.
Leveringstiden var længere end angivet.
Montageprisen (v samarbejdspartner) var på oversigten angivet meget for lavt.

Réponse : Grip500.dk
Prisen var skarpeste på marked og…
Prisen var skarpeste på marked og dækkene var som de skulle være. Men bliver kun til 4 stjerner da levering var 4 dage (hverdage) længere end lovet.