Köpte en Kukirin G2 Pro från Gripentrade, allt funkade kanon från köp till hemleverans, en bra köpupplevelse för mig som kund. Efter 2 veckor gick gasreglaget sönder och behövde bytas ut, vilket gick... Voir plus
Köpte en elspark Kukirin G4 till mitt barnbarn. Leveransen dröjde, men Rickard svarade på ALLA mina mejl väldigt snabbt. Elsparken dröjde och efter 2 månaders väntetid fick jag makulera köpet och... Voir plus
Ett riktigt dåligt företag som jag inte rekommenderar någon att handla av. Reklamerade en elspark för över två månader sedan och det händer ingenting. Skyller på kineserna att dom är sega när det är g... Voir plus
Mycket nöjd med snabba responsen från Gripen när PostNord strulade med min leverans. Även mycket nöjd med ADO Air 20 Pro efter några mil. Var lite orolig att man skulle behöva trampa väldigt fort med... Voir plus
GripenTrade - Bra kvalite till bra pris...
Mölledalsgatan 232, 21240, Malmö, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Gripen Trade skriver att cykeln finns i lager och leveranstid 5-7 dagar. Men cykeln fanns inte ens. inget stämde och personalen orkar inte uppdatera villkoren för det säger att de har för många artiklar. De har ingen förståelse för att information måste vara rätt. När jag påpekade detta så var detta symtom på diagnos som de exakt utrycker sig. Avbokade direkt. DIREKT AVRÅDAN FRÅN DESSA KLÅPARE

Réponse de Gripentrade
Han kan väll säga vad ja skall göra typ lämna in cyckel till versta

Réponse de Gripentrade
I bought iscooter ix7 pro on installments and its like 2 weeks and his back tyre is flip down and i fill gas in it but he is not working so i want to change
Sjukt nöjd med både service och elscooter!
Snabbt svar på mail inom någon timme bara när jag hade frågetecken och jag kan bara säga ännu en gång att jag är väldigt väldigt nöjd!
Rekommenderar starkt och kommer att handla igen.
-Hampus

Réponse de Gripentrade
The bike is incredible ! And the shopping experience top notch !
Quick answers, great service ! It feels nice to have a human being when buying to big companies !
If you look for a great bike deeler in sweden do not hesitate ;)

Réponse de Gripentrade
Toppen bemötande vid frågor! Verkligen snabb service! Förstår inte alls låga pris omdömen här…

Réponse de Gripentrade
Beställde en Engwe EP-2 Boost från Gripentrade och är supernöjd. Cykeln kom fram snabbt och i fint skick. FedEx höll mig uppdaterad hela vägen, vilket var skönt – särskilt med tanke på att vissa verkar haft andra erfarenheter.
Vill också ge ett stort tack till Rickard som var väldigt hjälpsam när det gällde frågor kring leveransen. Allt kändes smidigt och tryggt.
Letar du efter en prisvärd elcykel så kan jag verkligen rekommendera att köpa från Gripentrade.

Réponse de Gripentrade
Riktigt bra pris och en helt otroligt snabb leverans! Tre dagar före utlovat datum 🙂

Réponse de Gripentrade
Nöjd med all kontakt med Rikard som stått ut med mitt tjat. Min cykel kom till slut och jag har provat den utomhus och hoppas att den kommer att fungera i flera år framåt.
FedEx kunde gott avisera en stund innan de kommer så att man inte behöver vänta hela dagen.
Gripen trade skötte sig utmärkt.
Frakten via FedEx var sämre.
Nöjd med cykeln
Kommunikationen är förstklassig, snabb leverans, 8 dagar. Det kunde finnas fler beskrivningar och detaljer om produkterna, men det är fortfarande mycket bra.
Jag gjorde min beställning i april 2024.
En Duotts D66.
I maj fick jag besked om att den ej tillverkas längre.
Beställde då en Laotie ti30-II. Den sändes till fel adress.
Sedan fanns ej 30 modellen att beställa för de la ner tillverkningen av den serien, 30.
-Nu i efterhand är jag glad att jag ej fick någon!
Jag har haft kontinuerlig kontakt med Rikard, GripenTrade.
Som har varit behjälplig i alla lägen.
Jag har nu en OOTD D99 på väg hem till mig!! ,😄😄😄
Uppgraderingarna som gjorts på Duotts/OOTD är enorma!
-Kolla in specifikation så fattar ni nog VARFÖR jag är så glad trots att jag la beställning i april -24.
-OM DU är ute efter Bra elscooter så ska du kolla in KuKirin G4 väldigt schysst å inga problem med leverans. Dock så gör den, max 73 km/h.
Inte + 100 som den jag nu beställde.
Funerar lite på att köpa en G4 oxå..
Säg inget till Rickard 😉😉😉
Fick cykeln och allt var frid och fröjd. Men cykeln är ett måndagsexemplar, så den funkar inte som den ska. Gripentrade har väl typ varit behjälpliga. Men enligt företaget som Gripentrade köpt cykeln av, säger de att motorn ska vibrera/hoppa när man accelererar. Så det är som att köra över massa tågspår med bakhjulet hela tiden. Vilket är konstigt då ingen person med likadan cykel har detta fenomen. Så det verkar inte som jag får en hel motor av företaget. Utan jag har slängt ut pengar på en trasig cykel. Alltid skoj. Så tack vare det företaget drar de ner Gripentrades omdöme.

Réponse de Gripentrade
Jag beställde ifrån Gripentrade förra veckan. Jag hade en del frågor innan jag skulle beställa som besvarades samma dag via mail. Idag fick jag cykeln och allt är okej. 1 veckas leveranstid. Inga konstigheter alls, skulle rekommendera. Alla dessa dåliga recensioner chockerar mig.

Réponse de Gripentrade
Så glad över min Engwe cykel som jag beställde hos Gripen. Tog exakt en vecka att få hem den (skickades från Polen). Hade några frågor till Rickard medans jag väntade på leveransen och fick snabba svar varje gång. Kan varmt rekommendera att beställa härifån.
Skickade in ett mail för att fråga om en produkt och fick svar inom 30 min, beställde sedan varan och fick hjälp hela vägen genom beställningen då det var problem hos leverantören. Jag fick tillslut en mycket bättre produkt för samma pris.
Fantastiskt bra bemötande, bra kundservice och fick min beställning samma vecka. Fantastiskt nöjd!
Väldigt nöjd med cykeln jag köpte hittills! Dock lite väl lång leveranstid (4 veckor) när det skulle tagit 5-7 arbetsdagar men över lag en positiv upplevelse av mejlkontakt och produkt.

Réponse de Gripentrade
Köpte två cyklar via Gripen Trade och är jätte nöjd med både leverans och cyklarna.
Kan varmt rekommendera Gripen som inköps ställe ./ Jürgen
En savoir plus sur les différents types d'avis.