Mooi schoon zand, netjes op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur. . Prima tevreden. Jammer dat een losse kuub bestellen erg duur is ivm transport, anders zou ik waarschijnlijk vaker en makkelijke... Voir plus
Lisez les avis des autres
Al eerder is bij mij menggranulaat op een prettige manier geleverd. Nu moest er met een grijper tussen mijn muur en coniferen gelost worden. Een ruimte van nauwelijks een meter bleek geen probleem... Voir plus
Duidelijke informatie op de website en bij het bestellen, kan je goed zien/aangeven wanneer je jouw bestelling geleverd kan worden en welk dagdeel. Je wordt vantevoren gebeld wanneer het eraan komt.... Voir plus
Mijn ervaring is helaas wisselend. In het begin verliep de samenwerking prettig. Er werd goed meegedacht, de communicatie was duidelijk en het straatwerk is netjes uitgevoerd. Helaas veranderde da... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Grondverzet.nu faciliteert grondverzet in een brede vorm. Meesters in grondverzet.nu
Coordonnées de contact
Emdenweg 3, 9723 TA, Groningen, Pays-Bas
- 085 80 85 060
- peter@grondverzet.nu
- grondverzet.nu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Topservice en snelle levering!
Topservice en snelle levering!
We hadden vijf big bags zand nodig voor het ophogen van onze tuin en een container voor het afvoeren van grond. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel en professioneel. De bestelling werd keurig op tijd geleverd, precies op de plek waar we het nodig hadden. De chauffeur was ontzettend vriendelijk en dacht goed mee over de beste plaatsing van de container.
Wat me echt opviel was de netheid en efficiëntie van de levering. Geen rommel, geen gedoe. En dat terwijl het een flinke klus was!
Kortom, super tevreden met zowel de service als de kwaliteit. Ik weet wie ik de volgende keer bel als ik weer een tuinproject heb. Absoluut een aanrader!
Grondverzet.nu gebruikt (ongevraagd)…
Grondverzet.nu gebruikt (ongevraagd) gegevens van andere bedrijven om handel te drijven. Hebben waarschijnlijk zelf de kennis niet en je betaald sowieso teveel

Réponse de Grondverzet
Het zijn gewoon oplichters
Het zijn gewoon oplichters.
8 kuub zand, te leveren in big bags besteld. Er zijn vervolgens 8 zakken geleverd met een inhoud van 0,75 kuub (87 x 87 x 100cm). Dat is dus 2 kuub te weinig. Ook vrijwel alle concurrenten leveren zand in grotere big bags van 0,89 kuub (90 x 90 x 110cm).
Grondverzet adviseerde het tekort extra te bestellen. Wanneer “na onderzoek” zou blijken dat mijn klacht terecht was, zou het geld van de nabestelling gecrediteerd worden. Is niet gebeurd omdat Grondverzet mijn klacht onterecht vond. Ze waren van mening dat er door het uitdijen van de big bags niet 0,75 zand, maar 0,82 kuub per zak geleverd wordt. Is dus nog steeds 1,4 kuub (een kleine 2 zakken) te weinig.
Omdat ze niet voor reden vatbaar waren heb ik het geschil aangemeld bij de Geschillencommissie. Daar zouden ze volgens hun eigen algemene voorwaarden lid van zijn. Bleek dus helemaal niet te kloppen, waardoor de Geschillencommissie de zaak niet in behandeling heeft kunnen nemen. Die hebben Grondverzet ook direct gesommeerd om de bepaling uit hun algemene voorwaarden te verwijderen. Dat hebben ze tot op heden nog niet gedaan. Je wordt gewoon in de maling genomen en je kan er niks tegen doen.
Zie voor relevante stukken (foto’s en screenshots) dezelfde review op Google.
Edit na reactie Grondverzet.nu: ik heb een formele ingebrekestelling verstuurd op 6 augustus. Dat weet Grondverzet.nu goed, omdat ze daarop gereageerd hebben. Ik zal de brief en de reactie toevoegen aan mijn review op Google. Ook kan ik natuurlijk prima bewijzen dat de big bags van Grondverzet zijn (adhv foto’s met data, e-mailcorrespondentie, etc.).

Réponse de Grondverzet
Erg tevreden met de service
Erg tevreden met de service. Snel en vriendelijk contact over de levering etc.
Vier bigbags zwarte grond over een…
Vier bigbags zwarte grond over een schutting heen laten plaatsen en ik had wat te veel besteld, hebben ze weer netjes opgehaald, top service!
Netjes geleverd
Netjes geleverd, ontzettende vriendelijke chauffeur en heeft netjes overlegd waar we het zand wouden hebben staan. En mooi op tijd geleverd, klasse!
Goede kwaliteit en service
Prettig in contact en duidelijk afspraken. Kwaliteit van grond voor 300m2 tuin werkzaamheden waren goed!
Snelle levering en marktconforme prijs.
Prima geregeld
Prima geregeld, snel klaar gewoon top daar kun je mee werken
Prima grondverzet bedrijf
Voor de tuin 7m3 zwarte grond besteld. Komt hun afspraken na. De grond is keurig op tijd afgeleverd en is tevens goede schone grond. Prima bedrijf.
Top service
Zand besteld voor een schappelijke prijs, snel geleverd zonder problemen. Nog even een kop koffie met de chauffeur, aanrader!
Offerte opgevraagd na een week nog geen…
Offerte opgevraagd na een week nog geen reactie gebeld. Verontschuldiging dat het nog niet was opgepakt en dit alsnog zou doen. Inmiddels weer ruim een week later een email gestuurd. Na 7 dagen opnieuw geen reactie……….