Leuk platform! Kaartjes zijn tegenwoordig steeds duurder aan het worden. Zo is het voor iedereen mogelijk om een keer naar een leuk festival te gaan. En zo kunnen festivals bij eventuele slechte verk... Voir plus
Ze zijn zeer benaderbaar en behulpzaam wanneer er iets niet helemaal goed is gegaan. Met veel geduld en prettig contact is alles opgelost. Bovendien is het natuurlijk super fijn wanneer je kaarten kun... Voir plus
Mooie en duidelijke site, altijd goed op de hoogte van alle leuke feestjes en events, leuke winacties, al vaker via jullie toegangskaartjes gewonnen en een super goeie service en klantgericht team die... Voir plus
Voor ons was het een leuke ervaring nog nooit op die lokatie geweest zeker voor herhaling vatbaar questzone bedankt voor deze winaktie gr romke
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Perfect geregeld door Guestzone en Dreampop was erg leuk

Superleuk om voor de 2e keer kaartjes te winnen bedankt

Réponse de Guestzone
Communicatie verliep via de mail goed! Men reageert direct en vriendelijk!

Réponse de Guestzone
Allemaal super goed geregeld. Top dag gehad.

Réponse de Guestzone
Altijd leuk om gratis een festival te kunnen bezoeken

Réponse de Guestzone
Super gaaf dat ik 2 kaartjes had gewonnen! Ik deed mee met de winactie en dacht dit wordt vast niks, maar ik probeer het gewoon. En een paar dagen later krijg ik bericht dat ik heb gewonnen!!! Ik was zo onwijs blij! Ik wilde zo graag naar dit festival! Super bedankt guestzone

Réponse de Guestzone
Ultrasonic fantastisch, mooi weer, gezellige mensen en een vette line-up. Vollop genoten en moe naar huis.

Réponse de Guestzone
Minder als de vorige edities maar ik had hem niet willen missen! 🥳🤩

Réponse de Guestzone
Superleuke winactie en goed geregeld met de tickets dankjewel!

Réponse de Guestzone
Alles was duidelijk en de kaarten keurig op tijd binnen!

Réponse de Guestzone
Snelle en leuke reactie dat wij enkele keren gastenplekken hebben gewonnen.

Réponse de Guestzone
Guestzone heeft hele leuke winacties, informeren duidelijk en transparant en handelen vragen snel af via de mail.

Réponse de Guestzone
Zoals altijd was het weer een geweldige avond met een leuke Line up van DJ's. Wij hebben weer heerlijk kunnen losgaan op de muziek en fijne sfeer.
Tot de volgende editie!

Réponse de Guestzone
Kaartjes voor Zomerzon gewonnen, keurig op tijd binnen, superfeestje gehad!
Al vaker gewonnen, elke keer weer is alles super geregeld!

Réponse de Guestzone
Vraag word gelijk geantwoord en word gelijk actie ondernomen en gelijk rechtgetrokken super

Réponse de Guestzone
Heerlijk feestje gehad met voetjes in t zand. Leuke verrassing gratis feestje snelle entree met appjes laten zien voor weinig!