Guestzone Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuk platform! Kaartjes zijn tegenwoordig steeds duurder aan het worden. Zo is het voor iedereen mogelijk om een keer naar een leuk festival te gaan. En zo kunnen festivals bij eventuele slechte verk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze zijn zeer benaderbaar en behulpzaam wanneer er iets niet helemaal goed is gegaan. Met veel geduld en prettig contact is alles opgelost. Bovendien is het natuurlijk super fijn wanneer je kaarten kun... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie en duidelijke site, altijd goed op de hoogte van alle leuke feestjes en events, leuke winacties, al vaker via jullie toegangskaartjes gewonnen en een super goeie service en klantgericht team die... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Voor ons was het een leuke ervaring nog nooit op die lokatie geweest zeker voor herhaling vatbaar questzone bedankt voor deze winaktie gr romke

À propos de l'entreprise

1. Société de presse
  2. Billetterie de spectacles
  3. Festival
  4. Agence de presse et de marketing
  5. Agence spécialisée dans l'organisation de fêtes

Écrit par l'entreprise

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Perfect geregeld door Guestzonr

Perfect geregeld door Guestzone en Dreampop was erg leuk

12 juillet 2026

Réponse de Guestzone

Wat leuk dat je al bij je tweede deelname in de prijzen bent gevallen, Marry! 🎉 Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview. Geweldig dat alles goed geregeld was en dat je zo hebt genoten van Ultrasonic Festival. We hopen je in de toekomst nog vaak te mogen verrassen met een mooie festivalprijs! 💙🎟️

Noté 5 sur 5 étoiles

Superleuk om voor de 2e keer kaartjes…

Superleuk om voor de 2e keer kaartjes te winnen bedankt

Réponse de Guestzone

Wat leuk dat je opnieuw in de prijzen bent gevallen, Jeroen! 🎉

Gefeliciteerd met je 2e gewonnen winactie en de vrijkaarten voor Ultrasonic Festival 2026. Het is altijd mooi om te horen dat een Guestzone-winactie weer voor een geslaagde festivalervaring heeft gezorgd. Bedankt voor je 5-sterrenreview en we hopen je snel opnieuw te mogen verrassen met vrijkaarten of gastenlijstplekken! 💙🎟️

Noté 4 sur 5 étoiles

Communicatie verliep via de mail goed

Communicatie verliep via de mail goed! Men reageert direct en vriendelijk!

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je mooie review! 💙

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze Member Support. Goede en vriendelijke communicatie vinden we ontzettend belangrijk, zeker rondom een winactie en het versturen van vrijkaarten of gastenlijstplekken. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer blij te mogen maken met een mooie winst! 🎉

Was weer een leuk feestje 🥳

Was weer een leuk feestje 🥳

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je 5-sterrenreview, David! 🥳 Mooi om te zien dat je sinds 2022 al 5 keer vrijkaarten via Guestzone hebt gewonnen. Fijn dat je weer zo hebt genoten van het feestje. We hopen je snel opnieuw te mogen verrassen met een mooie festivalprijs! 🎟️💙

Allemaal super goed geregeld

Allemaal super goed geregeld. Top dag gehad.

Réponse de Guestzone

Meteen raak bij je eerste deelname, Edgar! 🎉 Geweldig dat je direct 2 vrijkaarten hebt gewonnen en er zo’n topdag van hebt gemaakt. Bedankt voor je 5-sterrenreview en heel veel plezier bij een volgende mooie prijs! 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd leuk om gratis een festival te…

Altijd leuk om gratis een festival te kunnen bezoeken

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview, Nathalie! 💙 Wat leuk dat je al sinds 2016 lid bent van Guestzone en inmiddels 16 keer vrijkaarten hebt gewonnen. We hopen je nog vaak te mogen verrassen met mooie festivalprijzen. Veel plezier op alle festivals en bedankt voor je vertrouwen! 🎉🎟️

2 kaartjes gewonnen!!!

Super gaaf dat ik 2 kaartjes had gewonnen! Ik deed mee met de winactie en dacht dit wordt vast niks, maar ik probeer het gewoon. En een paar dagen later krijg ik bericht dat ik heb gewonnen!!! Ik was zo onwijs blij! Ik wilde zo graag naar dit festival! Super bedankt guestzone

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview, Linda! 💙 Wat bijzonder dat je sinds 2015 lid bent en inmiddels 2 keer hebt meegedaan én 2 keer hebt gewonnen. Geweldig dat je dankzij Guestzone naar Ultrasonic Festival kon en dat je zo verrast werd door de winst. We wensen je nog heel veel mooie festivalmomenten toe en hopen je in de toekomst opnieuw blij te mogen maken met een mooie prijs. 🎉🎟️

Ultrasonic fantastisch

Ultrasonic fantastisch, mooi weer, gezellige mensen en een vette line-up. Vollop genoten en moe naar huis.

Réponse de Guestzone

Wat leuk dat je voor de tweede keer een 5-sterrenreview achterlaat, Dorien! 💙 En wat bijzonder dat je al sinds 2010 lid bent van Guestzone. Inmiddels heb je 7 keer tickets gewonnen, waaronder voor Ultrasonic 2026. Fantastisch om te horen dat je zo hebt genoten van het mooie weer, de gezellige sfeer en de vette line-up. Op naar de volgende mooie festivalervaring én hopelijk weer een mooie prijs! 🎉🎟️

Noté 4 sur 5 étoiles

Minder als de vorige edities maar ik…

Minder als de vorige edities maar ik had hem niet willen missen! 🥳🤩

Réponse de Guestzone

Wat leuk dat je alweer voor de tweede keer een review achterlaat, Lucinda! 💛 En wat een mooie mijlpaal: sinds 2015 lid en inmiddels al 16 keer tickets gewonnen. Jammer dat deze editie voor jou iets minder was dan voorgaande jaren, maar gelukkig heb je er toch weer van kunnen genieten. We hopen je snel weer blij te maken met een volgende mooie prijs! 🥳🎟️

Noté 5 sur 5 étoiles

Superleuke winactie en goed geregeld…

Superleuke winactie en goed geregeld met de tickets dankjewel!

Bedankt voor je leuke 5-sterrenreview! ⭐

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de **Guestzone winactie** en dat alles rondom de **vrijkaarten** goed geregeld was. Daar doen we het iedere dag voor!

We hopen je snel weer blij te mogen maken met een mooie prijs of gastenlijstplekken via een van onze volgende winacties. Veel succes en graag tot de volgende keer! 💙🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles was duidelijk en de kaarten…

Alles was duidelijk en de kaarten keurig op tijd binnen!

10 juillet 2026

Réponse de Guestzone

Leuk om te lezen, Jasper! Bedankt voor je mooie review én wat gaaf dat je inmiddels al 6x2 vrijkaarten via een Guestzone winactie hebt gewonnen, waarvan de laatste voor Moonbaze Festival 2026. 🎉

Fijn dat alles duidelijk was en dat de vrijkaarten weer keurig op tijd bij je binnen waren. Daar doen we het voor! We hopen je snel opnieuw blij te mogen maken met een mooie prijs of gastenlijstplekken. Veel succes met de volgende winacties! 💙🎟️

Veel win kansen

Veel win kansen, goede communicatie

24 juin 2026

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je 5-sterrenreview, Dilianne!

Wat leuk dat je sinds je lidmaatschap al 7x2 vrijkaarten via Guestzone hebt gewonnen. Fijn om te lezen dat je onze vele winkansen en de goede communicatie waardeert. Daar doen we het iedere dag voor.

We wensen je veel succes met de komende winacties en hopen je snel weer blij te maken met mooie vrijkaarten of gastenlijstplekken!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en leuke reactie dat wij enkele…

Snelle en leuke reactie dat wij enkele keren gastenplekken hebben gewonnen.

24 juin 2026

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je 5-sterrenreview, Ravin!

Wat leuk dat je al sinds 2013 lid bent van Guestzone en inmiddels 3x2 vrijkaarten hebt gewonnen. Fijn om te horen dat je onze snelle communicatie waardeert en dat je meerdere keren via onze winacties gastenlijstplekken hebt mogen winnen.

We wensen je veel succes met de komende winacties en hopen je binnenkort opnieuw blij te maken met mooie vrijkaarten of gastenlijstplekken!

Noté 5 sur 5 étoiles

Guestzone is variërend in aanbod

Guestzone heeft hele leuke winacties, informeren duidelijk en transparant en handelen vragen snel af via de mail.

1 juillet 2026

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview, Rilana!

Extra leuk dat je opnieuw de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te lezen dat je onze winacties, de duidelijke communicatie en de snelle hulp van onze Member Support zo waardeert. Daar zetten we ons iedere dag voor in.

We wensen je heel veel succes bij de komende winacties en hopen je snel weer blij te maken met mooie vrijkaarten of gastenlijstplekken!

Zoals altijd was het weer een geweldige avond in de Panama bij Tram10

Zoals altijd was het weer een geweldige avond met een leuke Line up van DJ's. Wij hebben weer heerlijk kunnen losgaan op de muziek en fijne sfeer.
Tot de volgende editie!

19 juin 2026

Réponse de Guestzone

Ravin, super bedankt voor je 5-sterrenreview!

Wat leuk dat je Guestzone al sinds 2013 weet te vinden en dat je inmiddels 3 keer hebt gewonnen via onze winacties van de 5x dat je hebt meegedaan. Super dat je hebt genoten bij Tram 10 in Club Panama.

We hopen je snel weer blij te mogen maken met nieuwe vrijkaarten of gastenlijstplekken voor een mooi feest!

Kaartjes voor Zomerzon gewonnen

Kaartjes voor Zomerzon gewonnen, keurig op tijd binnen, superfeestje gehad!

Al vaker gewonnen, elke keer weer is alles super geregeld!

20 juin 2026

Réponse de Guestzone

Lisette, wat geweldig om je 5 sterren beoordeling te krijgen.

Je bent al sinds juni 2022 member van Guestzone en hebt inmiddels maar liefst 24 x 2 vrijkaarten gewonnen. Dat is echt een prachtig aantal en we vinden het superleuk dat je laatste gewonnen vrijkaarten voor ZomerZon Festival weer zo goed zijn bevallen.

Mooi om te lezen dat de kaartjes keurig op tijd binnen waren, dat je een superfeestje hebt gehad en dat alles ook deze keer weer goed geregeld was. Juist omdat je al vaker via Guestzone vrijkaarten hebt gewonnen, waarderen we je review extra.

Dank je wel voor je mooie woorden en je vertrouwen in Guestzone 🔥

Noté 5 sur 5 étoiles

Vraag word gelijk geantwoord en word…

Vraag word gelijk geantwoord en word gelijk actie ondernomen en gelijk rechtgetrokken super

14 juin 2026

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling Dennis!

Wat fijn dat je aangeeft dat vragen snel worden beantwoord en dat er direct actie wordt ondernomen wanneer dat nodig is. Juist die persoonlijke service vinden wij belangrijk, dus het is geweldig om te horen dat je dat zo hebt ervaren.

Extra leuk dat je sinds november 2023 member bent en inmiddels al vrijkaarten hebt gewonnen voor Boothstock Festival 2026. We hopen dat je daar een fantastische dag hebt gehad!

Dank voor je vertrouwen en veel succes bij onze toekomstige winacties voor vrijkaarten en gastenlijstplekken. 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Top geregeld en een top feest.

Top geregeld en een top feest.
Dank voor de kaarten.

7 juin 2026

Hi Guido,

Wat leuk om een 5 sterren beoordeling van je te ontvangen, dank daarvoor! Sinds september 2022 ben je al member van Guestzone en in die periode heb je maar liefst 6x2 vrijkaarten gewonnen, waarvan de meest recente voor Free Your Mind Festival 2026.

Geweldig om te horen dat alles top geregeld was en dat je zo hebt genoten van het feest. Daar doen we het uiteindelijk voor: dance-liefhebbers blij maken met mooie vrijkaarten voor de leukste evenementen.

Veel plezier met alle toekomstige winacties en hopelijk mogen we je snel weer verrassen met een mooie prijs! 🔥🫶

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld. Was top!

6 juin 2026

Réponse de Guestzone

Wat geweldig om een 5 sterren beoordeling te ontvangen, Lucinda!

Extra bijzonder omdat je al sinds 2015 member bent van Guestzone én in de loop der jaren maar liefst 15 keer 2 vrijkaarten hebt gewonnen. Dat je aangeeft dat alles goed geregeld was en dat Verknipt Festival 2026 top was om mee te maken, vinden we fantastisch om te horen.

Bedankt voor je vertrouwen en voor alle jaren waarin je meedoet aan onze winacties voor vrijkaarten en gastenlijstplekken. We hopen je nog vaak blij te mogen maken met nieuwe gewonnen prijzen 🫶

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk feestje gehad met voetjes in t…

Heerlijk feestje gehad met voetjes in t zand. Leuke verrassing gratis feestje snelle entree met appjes laten zien voor weinig!

13 juin 2026

Beste Astrid,

Wat leuk om te lezen dat je zo hebt genoten van dit feestje met de voetjes in het zand! Extra mooi dat je via Guestzone alweer voor de 6e keer vrijkaarten hebt gewonnen sinds je in juni 2025 member bent geworden.

Geweldig om te horen dat alles soepel verliep, van de snelle entree tot het eenvoudig tonen van de appjes. Daar doen we het voor: onze members voor een klein bedrag kans geven op mooie vrijkaarten voor de leukste evenementen.

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling en veel plezier bij de volgende winacties. Wie weet welke leuke verrassing er binnenkort weer op je wacht! 🚀

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus