Guestzone Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuk platform! Kaartjes zijn tegenwoordig steeds duurder aan het worden. Zo is het voor iedereen mogelijk om een keer naar een leuk festival te gaan. En zo kunnen festivals bij eventuele slechte verk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze zijn zeer benaderbaar en behulpzaam wanneer er iets niet helemaal goed is gegaan. Met veel geduld en prettig contact is alles opgelost. Bovendien is het natuurlijk super fijn wanneer je kaarten kun... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie en duidelijke site, altijd goed op de hoogte van alle leuke feestjes en events, leuke winacties, al vaker via jullie toegangskaartjes gewonnen en een super goeie service en klantgericht team die... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Voor ons was het een leuke ervaring nog nooit op die lokatie geweest zeker voor herhaling vatbaar questzone bedankt voor deze winaktie gr romke

À propos de l'entreprise

1. Société de presse
  2. Billetterie de spectacles
  3. Festival
  4. Agence de presse et de marketing
  5. Agence spécialisée dans l'organisation de fêtes

Écrit par l'entreprise

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

234 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super!

Super! Goede ervaring mee! Tickets gewonnen en helemaal blij mee! :)

8 août 2026

Hi Noa,

Wat leuk dat je zo enthousiast bent! 😊 Je bent nog maar sinds januari bij Guestzone en dan na drie deelnames al mooie vrijkaarten winnen voor Lakedance 2026, dat is natuurlijk een heerlijk begin.

Dankjewel voor je 5 sterren en hopelijk volgen er nog veel meer mooie winmomenten! 🎉

Team Guestzone

Noté 5 sur 5 étoiles

Van begin tot het eind alles top…

Van begin tot het eind alles top geregeld ik krijg veel kansen om te winnen

8 août 2026

Hi Remco,

Super om te lezen, dankjewel voor je 5 sterren! Mooi dat je onze winacties en de vele kansen om te winnen zo waardeert. Hopelijk was Dance Valley 2026 weer een geweldige ervaring en mogen we je de komende tijd nog vaak verrassen met een mooie prijs.

Veel plezier met de volgende winacties! 🙌🎉

Team Guestzone

Super en duidelijk

Super en duidelijk

2 août 2026

Hi Sjoukje,

Dank je wel voor je mooie 5-sterrenreview! Super om te zien dat je al sinds 2017 bij Guestzone bent en inmiddels vijf keer iets via ons hebt gewonnen. 😊 Fijn om te horen dat je onze service als super en duidelijk ervaart. Hopelijk volgen er na SU Pool Festival nog veel meer mooie winmomenten! Bedankt voor je vertrouwen in Guestzone! ❤️

Het was erg leuk

Het was erg leuk. Ruim opgezet. Je werd snel geholpen aan de bar. Leuk dat je apart kon zitten aan de andere kant. Genoeg plek en ruimte om te roken en kletsen. Verrassend dat je ook om de DJ- stand kon staan en dansen. Het enige mindere is de lange wachttijd bij de wc voor de dames

18 juillet 2026

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review, Louis! Wat leuk om te lezen dat je inmiddels al 13 keer 2 vrijkaarten via een Guestzone winactie hebt gewonnen en dat je ook bij de Foute Disco-Train Beach Party weer een geslaagde avond hebt gehad. 🎉

Fijn dat je de ruime opzet, de snelle bediening, de gezellige zitplekken en zelfs de mogelijkheid om rondom de DJ te dansen zo waardeerde. Ook bedankt voor je eerlijke opmerking over de wachttijd bij de dameswc. Dat soort feedback nemen we zeker mee richting de organisatie.

We hopen je snel weer blij te mogen maken met een mooie nieuwe winactie, vrijkaarten of gastenlijstplekken. Tot de volgende keer! 💙🎟️

Super overzichtelijke site

Super overzichtelijke site, kan je makkelijke alle festivals terug vinden. En altijd leuke win acties.

Réponse de Guestzone

Mooie input voor een persoonlijke reactie:

Wat ontzettend leuk dat je voor de 3e keer een 5-sterrenreview achterlaat, Celesta! Geweldig dat je de festivalagenda zo overzichtelijk vindt en inmiddels al 12x2 vrijkaarten via onze winacties hebt gewonnen. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met vrijkaarten of gastenlijstplekken voor een mooi festival! 🎉🎟️

Wat een geweldig compliment, Christel! ❤️

In nog geen drie jaar tijd heb je al 17x2 vrijkaarten gewonnen via onze Guestzone-winacties. Fantastisch om te horen dat ook je laatste winst voor Ultrasonic Festival 2026 weer een succes was. Bedankt voor je vertrouwen én je mooie woorden. We hopen je snel opnieuw te mogen verrassen met vrijkaarten of gastenlijstplekken voor een volgend evenement! 🎉💙

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vind dit echt leuk site heb er vaak…

Ik vind dit echt leuk site heb er vaak van kunnen genieten van die kaartjes die ik heb gekregen en naar festivals feesten heb kunnen gaan

Fantastisch om dit te lezen, Steven! 🎉
Niets is leuker dan te horen dat je dankzij onze winacties al meerdere keren naar festivals en feesten bent geweest. Dat je inmiddels 4x2 vrijkaarten hebt gewonnen maakt het natuurlijk helemaal mooi. We wensen je veel succes met de volgende Guestzone-winactie! 💙

Noté 4 sur 5 étoiles

Hele fijne eerste ervaring!

Ik ben ontzettend blij dat ik kaarten gewonnen heb, dat maakt mijn ervaring natuurlijk heel goed. Verder vind ik het prettig dat ik festivals op maand kan zoeken.

Bedankt voor je leuke review, Ilona! 💙

Wat een fantastische start: direct na je inschrijving al 2 vrijkaarten gewonnen via een Guestzone-winactie voor Ultrasonic Festival 2026! 🎉 Leuk om te horen dat je daarnaast ook blij bent met de mogelijkheid om festivals per maand te bekijken. We wensen je nog heel veel succes met onze winacties en hopen je snel opnieuw te mogen verrassen met vrijkaarten of gastenlijstplekken. ✨🎟️

Noté 5 sur 5 étoiles

Genoten van een tof festival en dat…

Genoten van een tof festival en dat voor slechts een paar euro.

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview, Michel! 💙

Wat bijzonder dat je al sinds 2010 lid bent van Guestzone en inmiddels maar liefst 21x2 vrijkaarten via onze winacties hebt gewonnen. Geweldig om te lezen dat je weer hebt genoten van een tof festival en dat voor slechts een paar euro. Daar doen we het iedere dag voor! We hopen je snel opnieuw te mogen verrassen met vrijkaarten of gastenlijstplekken voor een volgend evenement. 🎉🎟️

Noté 4 sur 5 étoiles

Leuke site om kaartjes te winnen

Leuke site om kaartjes te winnen, goed geregeld

13 juillet 2026

Bedankt voor je mooie review, Bianca! 💙

Wat leuk dat je al sinds 2014 lid bent en inmiddels 8x2 vrijkaarten via een Guestzone-winactie hebt gewonnen. Fantastisch om te horen dat ook je laatste keer voor METZ Festival 2026 weer goed geregeld was. We hopen je snel opnieuw blij te mogen maken met vrijkaarten of gastenlijstplekken voor een volgend evenement. 🎉🎟️

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd leuk om kaartjes te winnen

Réponse de Guestzone

Leuk om te lezen, Laura! 🎉 Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview.

Wat gaaf dat je via een Guestzone-winactie vrijkaarten voor Ultrasonic Festival 2026 hebt gewonnen. Daar doen we het voor! We hopen dat je een fantastische dag hebt gehad en natuurlijk dat we je snel weer mogen verrassen met vrijkaarten of gastenlijstplekken voor een volgend evenement. 💙🎟️

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd leuke feestjes om te winnen

Altijd leuke feestjes om te winnen . En regelmatig win ik . Als er vragen zijn worden die altijd netjes beantwoord.
Ik ben blij met Guestzone 🥰❤️

Réponse de Guestzone

52 keer in de prijzen sinds 2014... dat is een Guestzone-record waar je trots op mag zijn, Karin! 🤩 Dat je nu voor de tweede keer een 5-sterrenreview achterlaat, waarderen we enorm. Geweldig om te lezen dat je al zoveel leuke feestjes hebt bezocht, regelmatig wint én onze Member Support zo waardeert. Zulke trouwe members maken Guestzone extra bijzonder. We hopen je nog heel vaak te mogen verrassen met mooie vrijkaarten en onvergetelijke festivalmomenten! 💙🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

2 kaarten gewonnen voor Ultrasonic via…

2 kaarten gewonnen voor Ultrasonic via Guestzone. Alles was top geregeld en vooraf goed op de hoogte gehouden door guestzone over het evenement. Kaarten netjes ontvangen op de mail en met alle benodigde info hebben we een topdagje beleefd!

Thnx Guestzone! 🥰

Réponse de Guestzone

Vier keer gewonnen en pas één keer misgegrepen... dat is een indrukwekkende score, Sheila! 🎉 Sinds april 2024 ben je member van Guestzone en het is geweldig om te zien dat je al zoveel mooie festivalervaringen hebt kunnen beleven. Fijn dat alles rondom Ultrasonic Festival goed geregeld was en dat je de tickets en informatie ruim op tijd hebt ontvangen. Daar besteden we veel aandacht aan, dus het is extra leuk om dat terug te lezen. Bedankt voor je enthousiaste review en we hopen je snel weer blij te mogen maken met een volgende mooie prijs! 💙🎟️

Betrouwbaar

Kreeg paar dagen voor tijd melding dat ik kaartje had gewonnen en kon deze keurig op tijd downloaden

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview Ronald! 💙

Fijn om te lezen dat je Guestzone als betrouwbaar hebt ervaren en dat alles rondom de winactie soepel is verlopen. We vinden het belangrijk dat winnaars hun vrijkaarten ruim op tijd ontvangen, zodat ze zorgeloos kunnen uitkijken naar het evenement. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel opnieuw te mogen verrassen met vrijkaarten of gastenlijstplekken! 🎉🎟️

Noté 5 sur 5 étoiles

Vrijkaartjes gewonnen voor een…

Vrijkaartjes gewonnen voor een festival.

Heb een top dag/avond gehad.

Super bedankt voor deze ervaring
N. de Sain

Réponse de Guestzone

Je eerste winst is meteen een mooie binnenkomer, Nathalie! 🎉 Sinds mei 2026 ben je member van Guestzone en het is natuurlijk extra leuk dat je al zo snel vrijkaarten hebt gewonnen voor een festival. Fantastisch dat je zo hebt genoten van je dag en avond. We hopen dat dit de eerste is van nog veel meer mooie festivalervaringen via Guestzone. Heel veel plezier en graag tot een volgende winactie! 💙🎟️

Noté 5 sur 5 étoiles

Kaartjes gewonnen voor Ultrasonic.

Kaartjes gewonnen voor Ultrasonic.
Op tijd gekregen en een heerlijk festivaldag gehad. Guestzone heeft ons een super dag uit bezorgd, bedankt hiervoor..!

Réponse de Guestzone

Negen keer in de prijzen sinds 2022... dat is een mooie Guestzone-score, Louis! 🎉 Geweldig dat je dankzij Guestzone weer aanwezig kon zijn bij Ultrasonic Festival en dat alles, van de ticketverzending tot de festivaldag zelf, naar wens is verlopen. We vinden het mooi om te lezen dat we hebben mogen bijdragen aan zo'n geslaagde dag. Op naar nog veel meer mooie festivalervaringen en hopelijk zien we je snel weer terug bij een volgende winactie! 💙🎟️

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds kort bij Guestzone en al twee…

Sinds kort bij Guestzone en al twee keer twee kaarten gewonnen. Erg leuk! Genoten van Ultra Sonic! Alles is zo netjes geregeld. Duidelijke e-mails van tevoren. Supervriendelijke klantenservice. Dank jullie wel!

Réponse de Guestzone

Wat een vliegende start, Richelle! 🎉 Sinds juni 2026 ben je member van Guestzone en inmiddels heb je al 2 keer vrijkaarten gewonnen. Geweldig dat je zo hebt genoten van Ultrasonic Festival en dat je onze duidelijke communicatie en Member Support zo waardeert. We doen er alles aan om iedere winnaar zorgeloos van zijn of haar festival te laten genieten. Veel plezier bij alle mooie festivals die nog gaan komen en hopelijk mogen we je snel opnieuw verrassen met een mooie prijs! 💙🎟️

Noté 5 sur 5 étoiles

Weer 2 tickets gewonnen voor Ultrasonic…

Weer 2 tickets gewonnen voor Ultrasonic met Guestzone! Geweldig! Goede en tijdige communicatie. Hele fijne winacties altijd. Ik doe al jaren mee en win geregeld tickets voor leuke festivals.

Réponse de Guestzone

Al sinds 2007 maak je deel uit van Guestzone en behoor je echt tot onze trouwste members. 💙 In al die jaren heb je inmiddels 23 keer vrijkaarten gewonnen en wat mooi dat je nu, na je tweede review, opnieuw zo enthousiast bent over je ervaring. Geweldig dat je dankzij Guestzone weer aanwezig kon zijn bij Ultrasonic Festival 2026 en dat je onze communicatie en winacties zo waardeert. Dat is precies waar we het voor doen. We wensen je nog heel veel mooie festivalmomenten toe en hopen je binnenkort opnieuw te mogen verrassen met een volgende mooie prijs! 🎉🎟️

Geweldig leuk festival

Geweldig leuk festival. Aanrader voor iedereen.

4 juillet 2026

Réponse de Guestzone

Al sinds 2013 maak je deel uit van Guestzone en inmiddels heb je al 7 keer vrijkaarten gewonnen voor de leukste festivals en events. Dat is een mooie Guestzone-historie, Lianne! 💙 Geweldig dat Ultrasonic Festival 2026 zo goed is bevallen en dat je het zelfs een aanrader noemt. We wensen je nog heel veel mooie festivalmomenten toe en hopen je binnenkort opnieuw te mogen verrassen met een mooie prijs! 🎉🎟️

Guestzone maakt het waar

Guestzone maakt het zeker waar, al meerdere keren kaartjes gewonnen.
Ook deze keer weer mogen genieten bij Ultrasonic. Heel erg bedankt!

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je prachtige 5-sterrenreview, Dominique! 💙 Wat gaaf dat je sinds mei 2025 al 5 keer vrijkaarten hebt gewonnen én dat je nu voor de tweede keer de moeite neemt om een review te schrijven. Dat je aangeeft dat Guestzone de verwachtingen keer op keer waarmaakt, is een ontzettend mooi compliment. We wensen je nog veel onvergetelijke festivalmomenten toe en hopen je snel weer blij te mogen maken met een volgende mooie prijs! 🎉🎟️

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus