Guestzone Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuk platform! Kaartjes zijn tegenwoordig steeds duurder aan het worden. Zo is het voor iedereen mogelijk om een keer naar een leuk festival te gaan. En zo kunnen festivals bij eventuele slechte verk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze zijn zeer benaderbaar en behulpzaam wanneer er iets niet helemaal goed is gegaan. Met veel geduld en prettig contact is alles opgelost. Bovendien is het natuurlijk super fijn wanneer je kaarten kun... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie en duidelijke site, altijd goed op de hoogte van alle leuke feestjes en events, leuke winacties, al vaker via jullie toegangskaartjes gewonnen en een super goeie service en klantgericht team die... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Voor ons was het een leuke ervaring nog nooit op die lokatie geweest zeker voor herhaling vatbaar questzone bedankt voor deze winaktie gr romke

À propos de l'entreprise

1. Société de presse
  2. Billetterie de spectacles
  3. Festival
  4. Agence de presse et de marketing
  5. Agence spécialisée dans l'organisation de fêtes

Écrit par l'entreprise

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

234 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super

Super! De kaartjes op tijd binnen een deden het gewoon goed aan de deur. Goed geregeld! Bedankt voor het winnen 🙏🏼

25 août 2026

Hi Bianca,

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je 5 sterren! 😊 En extra mooi dat je inmiddels al 13 keer via Guestzone vrijkaarten hebt gewonnen. Super dat ook bij Festival Strand 2026 alles weer soepel verliep en de kaartjes netjes op tijd binnen waren.

Heel veel plezier bij je volgende gewonnen feestje! 🎉

Yeah gewonnen

Leuke evenementen waar je kaartjes voor kan winnen. Als je gewonnen hebt hoor je dit goed op tijd. Heb je vragen, dan krijg je snel reactie. Echt een top service.

15 août 2026

Bedankt voor je mooie review, Diana! 😊

Sinds april 2022 heb je inmiddels al 8 keer 2 vrijkaarten via Guestzone gewonnen voor verschillende festivals en evenementen, met Live at the Lake als meest recente winst. Superleuk om te lezen dat je niet alleen blij bent met de winacties, maar ook onze snelle communicatie en service waardeert.

Wij hopen dat er nog heel veel mooie evenementen en vrijkaarten voor je volgen! 🎉❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Zo blij met de gratis kaartjes

Zo blij met de gratis kaartjes! Perfect geregeld!

16 août 2026

Réponse de Guestzone

Bedankt voor deze leuke review! 😊

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de gratis kaartjes en dat alles perfect geregeld was. Daar doen wij het voor!

Wij wensen je nog heel veel mooie evenementen toe en hopelijk valt er binnenkort weer iets leuks te winnen. 🎉❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Ze zijn altijd eerlijk en open

Ze zijn altijd eerlijk en open, geven altijd goede feedback

Hi Sylvia,

Wat een mooie woorden, bedankt voor je 5 sterren! 😊

Je bent al sinds 2014 member en hebt inmiddels maar liefst 15 keer via Guestzone gewonnen, met recent nog Live at the Lake 2026 en Festival Strand 2026.

Superfijn om te lezen dat je onze openheid, eerlijkheid en feedback zo waardeert. Daar doen we het voor!

Op naar nog veel meer mooie feestjes en hopelijk snel weer een leuke winst. 🎉

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik was blij met de kaarten

Ik was blij met de kaarten. Top avond gehad.

Hi Lisette,

Bedankt voor je mooie review! 😊

Je bent sinds 2024 member en hebt inmiddels al 4 keer via Guestzone gewonnen. Superleuk om te lezen dat je blij was met de kaarten en een topavond hebt gehad.

Hopelijk volgen er nog veel mooie feestjes én nieuwe winsten! 🎉

Noté 2 sur 5 étoiles

hoge kosten niets winnen

Ik had niet door dat je allerlei sms'jes kreeg waardoor ik door mijn provider werd geattendeerd op kosten. Ook helaas niets gewonnen en wel veel meegedaan.

Enige wat wel 5 sterren waard is, is de klantenservice. Snel en zeer vriendelijk

25 août 2026

Guestzone is gewoon top

Guestzone is gewoon top. Ik win regelmatig kaarten en niet alleen daarom vind ik ze top. Maar gewoon een fijn platform om leuke feesten te vinden en in contact te komen met leuke mensen

Hi Anita,

Wat een ontzettend leuke review, bedankt voor je 5 sterren! 😊

Je bent al sinds 2012 member van Guestzone en hebt inmiddels 7 keer via ons gewonnen, met Live at the Lake 2026 als meest recente winst. Extra leuk om te lezen dat je Guestzone niet alleen waardeert vanwege de winacties, maar ook als plek om leuke feesten te ontdekken en andere party-liefhebbers tegen te komen.

Daar worden wij echt blij van. Op naar nog heel veel mooie feesten, leuke ontmoetingen en natuurlijk nieuwe winsten! 🎉

Liveatthelakefestival.nl

Was heel leuk opgezet...hadden heerlijk weer

Réponse de Guestzone

Bedankt voor je leuke review, Jolanda!

Sinds november 2024 heb je inmiddels 2 keer vrijkaarten via Guestzone gewonnen van de 4 keer dat je hebt meegedaan, top! Super om te lezen dat je zo hebt genoten van Live at the Lake en dat ook het heerlijke weer helemaal meewerkte.

Wij hopen dat er nog veel meer mooie evenementen en winmomenten voor je volgen! 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was echt top om de kaartjes te…

Het was echt top om de kaartjes te mogen ontvangen en naar het festival te kunnen. Super bedankt

Hi Vanessa,

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je 5 sterren! 😊

Sinds augustus 2024 heb je inmiddels al 9 keer via Guestzone gewonnen. Extra leuk dat je ook van Live at the Lake 2026 zo hebt kunnen genieten.

We hopen dat er nog veel mooie feestjes én winsten voor je volgen! 🎉

Top feest

Top feest was het

11 août 2026

Hi Melvin,

Bedankt voor je 5 sterren! Superleuk om te lezen dat je zo hebt genoten van Knallen op het Strand. 😊

Je bent sinds 2025 member en het is natuurlijk extra mooi als een gewonnen feestje dan ook nog eens zo goed bevalt.

Hopelijk mogen we je binnenkort weer blij maken met een mooie winst! 🎉

werkt echt super

2 août 2026

Réponse de Guestzone

Dankjewel voor je 5 sterren, Laura! Super om te lezen dat Guestzone voor jou echt goed werkt. 😊 Sinds 2024 heb je inmiddels al 6 keer gewonnen, met als laatste mooie winst SU Pool Festival at France. Hopelijk mogen we je nog vaak verrassen met een leuke winactie! 🎉

Uitnodiging

Uitnodiging

11 août 2026

Hi Jet,

Bedankt voor je 5 sterren én dat je opnieuw de moeite hebt genomen om een review achter te laten! 😊

Sinds 2023 heb je inmiddels al 11 keer via Guestzone gewonnen. Superleuk dat je onze uitnodigingen en winacties zo weet te waarderen.

Op naar nog veel meer mooie feestjes en hopelijk snel weer een leuke winst! 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Kaartjes gewonnen voor een super leuk…

Kaartjes gewonnen voor een super leuk feestje! Heel erg bedankt

15 août 2026

Hi Shirley,

Wat leuk om te lezen, bedankt voor de 5 sterren! 😊

Je bent al sinds 2016 member en hebt inmiddels 4 keer via Guestzone gewonnen. Extra leuk dat Disco-Train Beach Party Zandvoort zo goed in de smaak viel!

We wensen je nog heel veel mooie feestjes én hopelijk snel weer een leuke winst toe. 🎉

Noté 4 sur 5 étoiles

Het is altijd leuk om kaartjes te…

Het is altijd leuk om kaartjes te winnen maar een keer een wat groter festival te winnen zou ook een keer leuk zijn

10 août 2026

Hi Hans,

Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je blij wordt van de kaartjes die je via Guestzone wint. 😊

Sinds juli 2024 heb je inmiddels al 17 keer gewonnen, dus dat gaat lekker! We snappen natuurlijk dat een mooie winst voor een groter festival extra leuk zou zijn.

Hopelijk zit die er binnenkort voor je tussen. We duimen met je mee! 🤞🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is altijd goed geregeld

Het is altijd goed geregeld. Gewonnen kaartjes zijn op tijd. Als op de gastenlijst staat zijn er nooit problemen. Dus gewoon top geregeld.

4 août 2026

Réponse de Guestzone

Wat geweldig om te lezen, Michel! 😊 Je bent al sinds 2018 bij Guestzone en hebt inmiddels maar liefst 16 keer gewonnen. Extra mooi om te horen dat alles rondom gewonnen tickets en gastenlijstplekken keer op keer soepel verloopt.

Dankjewel voor je mooie 5 sterren en je jarenlange vertrouwen in Guestzone. Op naar winst nummer 17! 🎉

Top!!!!!!…

Makkelijke communicatie om je introducé mee te nemen.
Snelle reactie en duidelijke stappen via de mail.

Réponse de Guestzone

Wat fijn om te lezen, Carla! 😊 Je bent pas sinds januari 2026 bij Guestzone en na twee keer nét niet, was het bij je derde deelname raak. Extra leuk dat je meteen ook zo tevreden bent over de communicatie en de duidelijke uitleg rondom het meenemen van je introducé.

Dankjewel voor je mooie 5 sterren en hopelijk blijft het niet bij deze eerste winst! 🎉

Super fijn van Guestzone

Super fijn dat Guestzone kaartjes of gastenlijst plekken kunt regelen voor zulke feesten!
Makkelijk en snel om mee te doen!

Réponse de Guestzone

Wat leuk dat je opnieuw een review achterlaat, Américo! 😊 Je bent al sinds 2014 bij Guestzone en hebt inmiddels maar liefst negen keer gewonnen. Super om te horen dat je het meedoen als makkelijk en snel ervaart en dat we je zo vaak blij hebben kunnen maken met kaartjes en gastenlijstplekken voor mooie feesten.

Dankjewel voor je tweede 5-sterrenreview én je jarenlange vertrouwen in Guestzone. Op naar nummer tien! 🎉

Snel

Snel, goed geïnformeerd en alles super duidelijk

Réponse de Guestzone

Wat fijn om te lezen, Melissa! 😊 Je bent pas sinds augustus 2025 bij Guestzone, hebt twee keer meegedaan en meteen al één keer gewonnen. Een mooi begin!

Super om te horen dat je onze communicatie als snel, duidelijk en goed geïnformeerd ervaart. Dankjewel voor je mooie 5 sterren en hopelijk mogen we je snel weer verrassen met een leuke winst! 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Wederom een fantastisch feest dankzij…

Wederom een fantastisch feest dankzij Guestzone mogen bijwonen. Euforisch waren wij nog uren na Hakken op het Strand ❤️

Réponse de Guestzone

Wat ontzettend leuk dat je opnieuw de moeite neemt om een review achter te laten, Joyce! ❤️ Je bent al sinds 2013 bij Guestzone en hebt inmiddels vier keer gewonnen. Geweldig dat Knallen op het Strand weer zo’n fantastisch feest voor jullie was en dat jullie er zelfs uren later nog euforisch van waren!

Dankjewel voor je tweede mooie 5-sterrenreview en je jarenlange vertrouwen in Guestzone. Op naar de volgende mooie winst! 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Was een super leuk feest.

Was een super leuk feest.
Naam op de gastenlijst en we konden zo naar binnen en feesten maar

Réponse de Guestzone

Wat leuk om te lezen, Venessa! 😊 Je bent al sinds 2022 bij Guestzone en hebt inmiddels vier keer gewonnen. Super dat ook bij Knallen op het Strand alles rondom de gastenlijst soepel verliep en jullie zo naar binnen konden om lekker te gaan feesten.

Bedankt voor je mooie 5 sterren en hopelijk mogen we je snel weer blij maken met een mooie winactie! 🎉

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus