Toller Laden und wundervolle Kleidung! Als mein gewünschtes Kleidungsstück in meiner Größe Online vergriffen war, hat die nette Dame mir per Mail ganz schnell geholfen sodass ich doch noch an mein tol... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vorig jaar heb ik een spijkerjasje met gouden knopen gekocht met Guts & Gusto. Vorige week helaas een gouden knoop verloren. De klantenservice heeft direct gratis een nieuwe knoop opgestuurd. Top serv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Great customer service, beautiful packaging on delivery and really personal feel. I returned an (online) sale item with a full refund at the Tilburg store. Teller was very friendly and informative, an... Voir plus
L'entreprise a répondu
Absolut katastrophaler Kundenservice! Mir wurden Vorwürfe gemacht, meine Retoure sei „unvollständig“, obwohl ich alles korrekt zurückgeschickt habe. Statt Lösungen zu bieten, versucht man sich aus d... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
LET OP! Dit is geen officieel review platform van Guts & Gusto omdat de reviews niet op authenticiteit gecontroleerd kunnen worden. Ga naar kiyoh.com/reviews/1046162/gutsgusto_com Guts & Gusto, the online and offline fashion (web)store with the most awesome fashion items for your wardrobe! Check out the hottest, trendiest items and get the look. Ordered before 21:30 = shipped today, and orders above €75,- get shipped for free!
Coordonnées de contact
Tubantiasingel 1, 7514 AA, Enschede, Pays-Bas
- gutsgusto.com
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
geweldige service
geweldige service! En mooi verpakte item. Absoluut een aanrader om hier iets te bestellen.

Super shop!
Super goede shop! Altijd erg netjes ingepakt en als er iets is hele fijne klantenservice! Echt een aanrader :)

Réponse : Guts & Gusto
een nieuwe winkel in zwolle heb 2…
een nieuwe winkel in Zwolle heb 2 mooie tops gekocht was toevallig in Zwolle de bon zou ik op de mail krijgen. maar dat kwam eerst niet na even een mail te hebben gestuurd kwam deze snel op mijn email deze winkel is een aanwinst voor ZWolle, met mooie kleding.

Al jaren klant
Al jaren klant. Mooie kleding en kwaliteit is prima, iedere keer weer goed geholpen.

Réponse : Guts & Gusto
Artikel ist angekommen an das…
Artikel ist angekommen an das Unternehmen zurück
es sind 3 Wochen her
GG schreibt mir ständig wir arbeiten mit drittanbieter es dauert bis es verarbeitet wird.#
Das ist unglaublich das man 3 Wochen später kein Geld zurück bekommt
Antwort auf Ihre Kommentar
hören sie auf mir so eine Antwort zu schicken, ja was jetzt das Sie in Niederlande sitzen ? Sie sind ja nicht in China.
Und mit welchen Versandunternehmen sie arbeiten ist mir auch egal.
3 Wochen sind mehr als GENUG !

Réponse : Guts & Gusto
Vriendelijke ontvangst in de winkel in Utrecht …
In de winkel in Utrecht vonden we het personeel echt vriendelijk. Mijn twee dochters en ik kregen de hulp die we nodig hadden zonder dat deze opdringerig was. Een prettige toon. Zelfs bij de kassa een oorbelstopje gekregen toen ik vertelde dat ik net bij het passen mijn eigen stopje was verloren. Zodat ik de rest van de middag mijn oorbellen in kon houden, zo aardig!
De pashokjes waren lekker ruim, ontspannen shoppen dus. Omdat we alle drie iets leuks -maar heel verschillends- voor de feestdagen hadden gevonden waren we ook in één keer klaar voor de middag. Tijd over voor nog meer leuke dingen in de bruisende binnenstad en lekker in een cafeetje zitten. Fijne feestdagen gewenst aan de vrouwen van Guts en Gusto in Utrecht.

Réponse : Guts & Gusto
Feestje om het pakje te ontvangen! 🎊
Pakket snel verzonden. Keurig verpakt en met liefde ingepakt. Ik hou ervan! Mooie kleding. Kortom: erg blij mee! 🥰

Ze denken met je mee
Ze denken met je mee. Ik had me compleet vergist in de week, en mijn bestelling te laat teruggestuurd. Dat resulteerde in een giftvoucher van €250, maar ik had juist het teruggestuurd omdat ik er met mijn lichaamstype echt niet terecht kon. Gehuild en een stress dat ik had! Het is een dagelijkse struggle met adhd. Helaas dit keer even zelf op een hele grote, dure blaar mogen zitten. Geld dat ik eigenlijk niet kon missen zomaar.
Na wat over en weer mailen heeft Guts & Gusto er voor gekozen me toch het geld terug te geven. Wat een opluchting en een service! Zo fijn. Alle stress was gelijk verdwenen. Een bedrijf heeft geen idee hoeveel zoiets voor iemand kan betekenen! Ik kom zeker terug om wat leuke accessoires te kopen.
Al zou ik niet aanraden om nu allemaal te laat je bestelling terug te sturen. ;-)

Probleem meteen verholpen
Even wat misgelopen met de bestelling (adres kwam er foutief te staan). Femke van de klantenservice stond me vriendelijk te woord aan de telefoon en via mail en heeft alles meteen snel opgelost voor me. Absolute topklantenservice (en superleuke kleding!). Aanrader!

Empfehlenswert!
Ein ganz toller, außergewöhnlicher Shop mit viel Liebe zum Detail, einer schönen Auswahl sowie schnellen Lieferung und Erstattung 🥰 Kleiner Stern Abzug für die teils doch sehr teuren Preise im Hinblick auf die Qualität (aber eher bei dünneren Stoffen mit Glitzer, Perlen usw.) Ich bestelle gerne weiterhin bei Guts&gusto!

Persoonlijke service, super!
De stof van mijn jurk ging helaas pillen. Nadat ik om de beste behandeling gevraagd had (het was namelijk mesh en wist niet wat het beste zou zijn hiervoor), ben ik super geholpen. Ik kreeg een deel van mijn aankoopbedrag om een pluisverwijdermachientje van aan te schaffen. Sowieso al super attent. Dit werkte enorm goed & nu kan ik weer van mijn jurk genieten! Ik ben erg persoonlijk geholpen en ze hebben echt aandacht besteed aan mijn hulpvraag, voelde me totaal geen ordernummer :)

Fijne winkel
Super fijne klantenservice die een klacht gelijk oppakt. Mooie en fijne kleding. Ik zal hier zeker vaker kopen 😊

Zeer tevreden!
Goede, snelle en vriendelijke service. En mooie kleding met goede kwaliteit!

Helemaal top!
Wat een super leuk bedrijf is dit! Voor het eerst iets besteld. Het uitpakken was al een cadeautje an sich. Hele mooie broek gekocht, die zit als gegoten! Hier ga ik vaker bestellen! Enige puntje dat ik heb (of ik heb gewoon niet goed gekeken): ik miste een maattabel :) Voor de rest: helemaal top!

Wat een top service
Wat een top service!
Verschillende dingen besteld en de dag erna alles netjes en verzorgd ingepakt en geleverd aan huis!
Alles zat perfect!
Intussen al een volgende bestelling geplaatst!
Bedankt voor de goeie service!
Heel blij met mijn aankopen!

Uitstekende klantenservice
Wow, wat een fijne klantenservice heeft dit bedrijf! Door mijn eigen fout was mijn pakketje weer retour verzonden. De klantenservice (Henrike) nam contact met mij op en heeft mijn pakketje weer op hun kosten naar mij verzonden. Zeer vlot en vriendelijk contact!

Réponse : Guts & Gusto
Leuke winkel met top klantenservice!
Sowieso is het een geweldige winkel met mooie kleren! Verder ben ik super goed geholpen door de klantenservice. Er was iets mis gegaan met het retourneren van een ketting en toen is er veel moeite gestopt door hen om te achterhalen waar die was en heb het bedrag teruggestort gekregen. De communicatie verliep bovendien heel soepel en super snel. Erg over te spreken!

Super snelle levering
Super snelle levering! Ziet er goed uit en past perfect!

Réponse : Guts & Gusto
Mooie artikelen maar over service niet…
Mooie artikelen maar over service niet te spreken. Artikel werd niet geleverd maar dit werd niet correct behandeld en door late levering in combinatie met reis worden artikelen retour niet terug betaald. Opletten dus als je een bestelling plaatst!

Geweldige klantenservice
Geweldige klantenservice !
Mijn rok/shirtje waren niet op voorraad op de webshop
En via de winkel wordt naar het hoofdkantoor gestuurd en dan naar mij.
Alles binnen 24 uur geregeld
Ben geholpen door Felien!

Réponse : Guts & Gusto
En savoir plus sur les différents types d'avis.