Mindre end 1 ⭐️
Kunne jeg give mindre end 1 stjerne, havde det desværre været sådan.
Vi var en familie på 4 personer, to voksne og to børn. Havde booket bord på restauranten (ikke caféen, som ligger ved siden af).
Vi bliver mødt af en noget ubehøvlet betjening, som bekendtgøre at man ikke kan sidde ude i det skønne vejr og nyde den skønne udsigt, fordi det har han “sørme ikke tid til” (hans egne ord). Så servering sker i restauranten KUN indendørs i nogle noget triste omgivelser ift. det som naturen ellers tilbyder udendørs. Vores mavefornemmelse sagde at vi skulle forlade stedet, men valgte til stor ærgrelse at blive.
Maden er virkelig ikke af en kvalitet der på nogen måde retfærdiggør priserne. Maden er skam-tilberedt og ved påtale af dette, da betjeningen kommer og adspørger eller nærmest konstatere: “der vel ikke en finger at sætte på noget”, bliver han fornærmet og tilkendegiver at der ikke “fåes bedre kød” og er lettere ubehagelig.
Vi har aldrig oplevet en så kritisabel behandling og adfærd på en restaurant i DK.
Hvis man kommer for udsigten, kan det være caféen er bedre og ellers måske blot en is ville være den bedste løsning. Dette kan vi ikke udtale os om, men vil advare om selve restauranten.