Restaurantballast Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Salat var intetsigende og fantasiløs. Helt alm pommes uden nogen form for kærlighed

Hej Ballast
Jeg havde bestilt bord til 3 - torsdag aften kl 18:30
Vi fik ribeye, som var glimrende.
Til gengæld fik vi en intetsigende, og fantasiløs salat, som nærmest sagde "jeg gider ikke lave salat"
Hertil ganske almindelig pommes, uden nogen form for kærlighed. Kun trist og almindelig.
Bearnaisen stod og blev kold, sammen med pommes. Hertil en rigtig god Barolo, som måtte skamme sig i selvskab med sauce, pommes og 3 oste.
Pris i alt = 2.271 kr.
Det gør vi aldrig igen

18 juin 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Underlig menu koncept

Vi ankom 8 venner der skulle spise. De fleste af os ville gerne bestille en menu med 3 retter til ca. 380kr, en enkelt af os havde mere lyst til en fiskeret. Tjeneren sagde så at hvis ikke alle ved bordet bestilte den 3 retters menu skulle man betale fuld pris for de 3 retter. Det var for at lette køkkenets arbejde??? Min mand spurgte så: hvad nu hvis min kone og jeg havde bestilt bord for os selv om vi så kunne få menuen til den særlige pris, ja det kunne vi godt sagde tjeneren.
Det er ligegodt det mest underlige jeg har været med til. Jeg har hørt om at en bestemt ret som fx paella kun serveres til 2 personer men jeg har aldrig hørt om at en 3 retters menu kun kunne serveres hvis alle ved bordet ville ha den. Yderligere stod det ingen steder på menukortet at dette var en gældende regel.
Vi endte med alle at få menuen men følte at der lå et vidt pres på os og særligt på ham der gerne ville ha haft noget andet.
En meget ufleksibel måde at drive restaurant på. Og selv om maden der kom smagte rigtig dejligt og derfor de 2 stjerner så får restaurantens menukoncept os til at tænke at der behøver vi ikke at komme igen.

9 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bliv væk, forskelsbehandling og intet service.

Vi havde set frem til en hyggelig aften på Ballast i Skive, men det blev desværre en oplevelse, vi sent vil glemme, for alt blev forkert. Vi havde reserveret bord til 3 personer, men allerede ved ankomsten blev vi mødt med beskeden om, at vi havde booket til 4. Vi gik til bordet, skyndte os at finde vores bekræftelse, hvor der tydeligt stod 3, men blev alligevel mødt med uforståenhed. En mærkelig og ubehagelig start på aftenen. Da vi fik maden, var der ingen opfølgning overhovedet.
Selv vinen for vi besked om hun bare kan sætte. Vi siger den skal da lige smages til, hvilket hun accepterer. Ingen kom forbi for at spørge, om maden var god, om vi manglede vand, vin, sauce eller andet. Efter at have siddet længe uden service markerede vi, at vi gerne ville have kontakt. Vi spurgte pænt, om vi kunne få lidt mere sauce og kød og fik en meget bestemt besked om, at der ikke er opfyldning. Der var den mad der var og det var det.
Vi tilbød endda at betale ekstra for sauce, men beskeden var klar, nej. Vi bad herefter om mere vand, som vi dog kunne få. Det mest chokerende var, at vi kort efter ser bordet ved siden af få både ekstra sauce og opfyldning præcis det, vi fik afslag på. To andre gæster i restauranten henvendte sig endda bagefter til os og fortalte, at de havde bemærket forskelsbehandlingen, og at “de andre” som fik ekstra service åbenbart var kendte på stedet. Vi havde ellers gerne bestilt en ekstra flaske vin (og vi havde ikke valgt den billigste), da vi går op i gode vine, men ingen viste interesse for, at vi skulle gå tilfredse fra stedet. Vi gik derfra skuffede, chokerede og med en følelse af at være mindre værdige gæster. Vores råd er simpelt: Bliv væk fra Ballast Skive. Brug pengene et andet sted i byen, hvor service, ligeværdighed og gæstfrihed faktisk betyder noget. Vi kommer aldrig igen.

10 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Påske Middag

Dejlig påske middag, med buffet hvor der var alt hvad man kunne ønske sig 👌😋 dejlig udsigt over Skive Lystbådehavn, og ikke mindst sød og venlig betjening😀

12 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker og anderledes smørrebrød

Vi fik frokost: smørrebrød ad libitum. De serveres på halve stykker brød, og man har dermed chancen for at smage på flere stykker mad.

Alt virker til at være hjemmelavet. Så eksempelvis en sildemad er på hjemmebagt rugbrød, med en sild, der ikke bare er fra en bøtte, og derefter pyntet med en karrycreme med æbler. Utrolig lækkert, hvilket de andre smørrebrød også var.

Det er en kok, der helt sikkert går op i sit arbejde👍😊

Og så har man samtidigt en flot udsigt over alle lystbådene.

27 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus