Vi var på hotel ved Sallingsund og blev enige om vi godt kunne tænke os stegt flæsk med tilbehør Fandt Lybystrand som havde det på menu koret. Vi kørte efter dette Dette var en rigtig øv... Voir plus

Rod i bookingen Det var en dårlig håndtering i modtagelsen, og det giver et dårligt helhedsindtryk. De lever højt på beliggenhed, for madens kvalitet er langt under det niveau, vi forventer... Voir plus

Superhyggelig autentisk restaurant med skøn fjordudsigt. Siddende udenfor på hyggelig terrasse. Overskueligt menukort med få men gode retter. Lækkert stjerneskud med hjemmelavet dressing🙏🏻(det... Voir plus

God oplevelse med et bredt spisekort og masser af nærvær. God vegetarret med bid og smag - rigelige mængder stegt flæsk der er knasende sprød - og god fisk. Serveret hurtigt og effektivt med et smil... Voir plus

3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

23 avis

Aucune trace de demande d’avis

3,4

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Flot udsigt

Fandt Lybystrand som havde det på menu koret.
Vi kørte efter dette
Dette var en rigtig øv oplevelse , dum beslutning blev vi enige om bagefter,og vi ærgrede os over at have kørt efter det.
Vi bestilte 2 x ad libitum af flæsk
Det var meget fedt og dårlig stegt
Dette påpegede vi og blev spurgt om vi ville have det stegt eller bare have noget nyt, ud blev det båret
Vi fik ny sovs og flæsket vi sendte ud kom nu tilbage
en lille del var nu spisebart men det meste røg ud igen da vi forlod stedet.
Betalingen var der ikke noget galt med vi betalte fuld pris 205kr x 2 + drikke varer selvfølgelig

John Jensen.

5 août 2026

Rod i bookingen

Rod i bookingen

De lever højt på beliggenhed, for madens kvalitet er langt under det niveau, vi forventer til priserne. Maden var kold og den smørstegte torsk var sej og svær at skære i.
Pommes fritterne var for mørke og delvis forkullede og uden salt. Der var intet tilbehør. Da vi fik mayonnaise og ketchup blev de serveret i fedtede plastflasker.

Det kan smutte en enkelt gang, men dette er den generelle standard vi har oplevet de tre seneste gange vi har besøgt stedet.

Nyd udsigten og deres gode øl og hvidvin

13 juillet 2026

God oplevelse med et bredt spisekort og…

God oplevelse med et bredt spisekort og masser af nærvær.
God vegetarret med bid og smag - rigelige mængder stegt flæsk der er knasende sprød - og god fisk. Serveret hurtigt og effektivt med et smil. God stemning.
Jeg kan give Lyby Strand mine bedste anbefalinger.

24 août 2024

Super god oplevelse.

Vi fik 2 stk smørrebrød og en sildetallerken med 3 slags sild. Det var nok den bedste sildetallerken jeg til dato har fået. Smørrebrødet var også godt. Betjening venlig og hurtig. Kan klart anbefales.

16 juillet 2024

Super skønt sted

Super skønt sted. Dejlig beliggenhed med den fineste udsigt.
Fik 2 stk smørrebrød. En med fiskefilet og en med æg og rejer. Smagte dejligt og var ret store. Kommer helt sikkert igen 😊

16 juillet 2024

påskefrokost

Vi var i dag til påskefrokost. Med god og velsmagende menu, høflig og venligt personale helt igennem en god dag

31 mars 2024

Vi fik oksekød på spyd

Vi fik oksekød på spyd , var ikke mørt ,pomme frits var bløde og uden salt , tilbehøret overkogt. Vi har besøgt jer flere gange tidligere, været godt tilfreds . Men dette var under al kritik. Vh Edith Astrup

26 août 2023

Lækker omgivelser

Lækker omgivelser.
Omgivelserne var upåklageligt med udsigt over strand og fjord på første paket.

Deres bøfsandwich og stegt flæsk var virkelig godt. Deres stegt flæsk var sprødt uden at være branket og tørt.
Bøfsandwich saftig og helt perfekt.
Det bar præg af tingene var lavet fra bunden og med gode råvarer.

Servicen var i top.

Dog var det eneste som trak ned at der var persille på alt, både på kartofler og det stegte flæsk, derudover var der også persille pynt i sovsekanden med persillesovs.
Og efter vores smag, smagte det som om at de hjemmelavet rødbeder havde fået rigeligt med stjerneanes, som lige ud over det smagte godt og selvfølgelig er en smagssag.

Vi kommer helt sikker igen

19 juillet 2023

Dårlig is

0 stjerner kan man jo ikke give desværre. Ville have 4 kugler i bæger. Spurgte om de kunne være i det lille bæger. Fik flabet svar at det ku der jo blive nødt til, da de ikke havde større.
Vi måtte så nøjes med 3 kugler da det meste var halvtomt hårdt og krystalliseret. Stor kant af Frost i fryseren som gik ind over isen. Pigen forlod boksen med lågerne åbne bagefter. Masser af fluer.
Så absolut en dårlig oplevelse.
Desværre kan jeg ikke ligge billeder ind jeg tog.

19 juillet 2023

Fantastisk restaurant

Fantastisk restaurant, med flot udsigt over vandet.
Vi fik Smørrebrød og Moules frites, begge dele oversteg vores forventninger - meget lækkert.
Hyggelig betjening. Vi kommer gerne igen.

23 juin 2023

Københavner priser😥

Dejligt sted og maden er da osse ok. Men standarten svingende desværre til den dårlige side, mængden på tallerknen samlinget med priser passer desværre ikke sammen mere. Det er så ærgeligt. Håber kvaliteten blir bedre og prisen igen kommer på et niveau hvor alle kan være med.

3 septembre 2022

Superhyggelig autentisk restaurant med…

Overskueligt menukort med få men gode retter.
Lækkert stjerneskud med hjemmelavet dressing🙏🏻(det er desværre ikke så ofte set andre spisesteder
Imødekommende sød betjening, der også fandt overskud i travlheden til at spørge efter om vi havde lyst til kaffe evt. dessert.
En skøn oplevelse på en smuk sommeraften.

25 août 2022

En fantastisk perle

Tusinde tak for en helt fantastisk dag hos jer. Vi fejrede en konstabeludnævelse - og maden, betjeningen, personalet og beliggenheden var fænomenal. Varmeste anbefalinger - vi kommer helt sikkert igen!

8 juillet 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit