HACCP Online Avis 20

4,6

Wat een goed leesbare en leerzame cursus die voor iedereen toegankelijk en vooral door de manier van schrijven en uitleg te begrijpen is ! 1 x goed lezen en je snapt het al☺️ De oefentoetsen geven... Voir plus

De cursus was duidelijk opgebouwd en ik kon direct beginnen. Binnen twee uur had ik mijn certificaat al ontvangen. Heel efficint geregeld.

Fijne cursus, niet te langdradig maar wel heldere uitleg. Ik ben vanochtend begonnen en heb vandaag direct mijn certificaat in de mail ontvangen.

Voor mijn werk had ik een HACCP certificaat nodig, heb hem met deze cursus binnen 1 middag gehaald, erg tevreden

4,6

Echt een aanrader🙌🏻

1 x goed lezen en je snapt het al☺️
De oefentoetsen geven tussendoor vertrouwen voor wat nog gaat komen!
Ik ben er erg blij mee in ieder geval en zeker een aanrader voor een ieder die met voedsel werkt of dit nu thuis is of op de werkvloer ☘️
Monique 🙌🏻🌷🌸

3 avril 2026

Netjes ogend certificaat welke je…

Netjes ogend certificaat welke je gemakkelijk kunt halen na het afronden van de bijbehorende eindtoets. De uitleg was beknopt maar zeer duidelijk en bevat alle relevante informatie die je nodig hebt om te voldoen aan dE HACCP wetgeving.

21 mars 2026

Helemaal top

Hele nuttige cursus die op n leuke manier werd gegeven. Mede door de cursus ben ik geslaagd!!!!

10 mars 2026

Goede ervaring

Goede ervaring. Alles werkte probleemloos en het certificaat kwam snel binnen, binnen ongeveer twee uur na het examen.

12 octobre 2025

Réponse : HACCP Online

Mooi om te horen Johannes! Fijn dat de cursus is bevallen.

Heldere uitleg

Heldere uitleg, prettige opzet. Ik had weinig tijd en was blij dat het zo snel afgerond kon worden. Binnen twee uur klaar.

9 octobre 2025

Réponse : HACCP Online

Bedankt voor je reactie, Lucas. Goed om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat je de cursus snel kon afronden.

De cursus was duidelijk opgebouwd en ik…

9 octobre 2025

Réponse : HACCP Online

Dank je wel voor je review, Jurgen. Mooi dat je direct kon starten en het certificaat snel binnen had.

Fijne cursus

Fijne cursus, ik had binnen 2 uur mijn certificaat al in de mailbox

8 septembre 2025

Réponse : HACCP Online

Bedankt voor je feedback, Christoffel. Fijn dat de cursus goed beviel en dat het certificaat snel in de mailbox zat.

Heel goed bedrijf

Heel goed bedrijf, enthousiaste eigenaren. Stralen vertrouwen uit!

Réponse : HACCP Online

Bedankt voor de review Frans. Fijn om te horen dat je onze dienstverlening als positief hebt ervaren.

Voor mijn werk had ik een HACCP…

Réponse : HACCP Online

Bedankt voor je review. Fijn dat je het certificaat binnen één middag kon behalen en dat alles naar wens is verlopen.

Fijne cursus

Réponse : HACCP Online

Bedankt Jelte voor de review!