⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Virkelig gode CBD-produkter – især wellness-serien, som jeg er blevet ret glad for 😄 Super behagelig og personlig service, og leveringen var lynhurtig 📦💨 Kan klart anbefales, jeg hand... Voir plus
Jeg har indtil videre kun oplevet det som en positiv oplevelse at handle hos Hampster. Og jeg har været yderst tilfreds med de varer jeg har bestilt og der har altid været hurtig levering. Har mange g... Voir plus
I er de bedste og mest betænksomme. Jeg ser altid op til min pakker fra jer. Idag fik jeg en smagsprøve og en masse fryder slik. Og kæmpe stort tillykke med opgraderingen af produkter, jeg har neml... Voir plus
God information om produktet hurtig betjening , vare kom som aftalt dag til dag 👍 og med ekstra drik og slik
Écrit par l'entreprise
Hampster er en dansk virksomhed, med en mission om at tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsrige cannabis produkter. Vores passion for cannabis og dens mange potentielle fordele, driver os til konstant at stræbe efter det bedste for vores kunder.
Stenstrupvej 2, 9500, hobro, Danemark
- info@hampster.dk
- hampster.dk
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Gode produkter af høj kvalitet
Gode produkter af høj kvalitet. Hurtig levering og fantastisk kundeservice. Kan kun varmt anbefale.
Førsteklasses produkter og hurtigt…
Førsteklasses produkter og hurtigt levering, kan varmt anbefales
Great products
Delay in delivery. But the customer support was incredible and they helped with package tracking fast. Great products.
Bedste firma bedste priser og levering!
Bedste firma hvor der at produkterne går over alt forventningerne! Blev anbefalet olie og en creame med diskusprolaps i ryggen har det givet ro i både ryggen og hovedet til bedre søvn ! Må indrømme jeg anbefaler til alle med store og små smerter.
Man fortryder ikke sit køb ! Og fornuftige priser og mega hurtig levering ! Ingen klager herfra !
Elsker elsker håber aldrig det lukker ! :)
Hurtig levering og super produkter 🍃
Hurtig levering og super produkter 🍃
Meget tilfreds kunde
Dejlig overskuelig webshop og hurtig levering. Super glad for mit køb. Varm anbefaling herfra.
10 ud og 10
Altid super fantastisk services ! Produkterne er i top og altid lidt gaver med det er lækkert !
Super kundeservice, udemærket produkter.
Jeg havde lidt problemer med levering på min ordre - Hampster.dk beklaget fejlen og sendte mig endda nye produkter. Det vil jeg sige er kundeservice i topklasse, så 10/10 på kundeservice.
Produkterne er udemærket og virker fint, men ikke i topklasse.
Altid hurtig levering og der er altid…
Altid hurtig levering og der er altid det der skal være i produkterne + lidt mere og altid god kvalitet 👍
Det virker fint
Sindssyg god kvalitet jeg bestilte…
Sindssyg god kvalitet jeg bestilte THC-A og man bliver ligeså skæv af det som normalt THC og hurtig levering jeg vil klart anbefale Hampster og jeg vil klart handle der igen
Fantastisk dansk forhandler af ganja
Jeg har handlet flere gange hos Hampster.dk, og hver gang har det været en super oplevelse. Webshoppen er nem at finde rundt i, og priserne er fair. Udover det så er der et rigtig godt udvalg af kvalitetsprodukter. Leveringen sker også altid hurtigt inden for maks et par dage.
Kundeservicen fortjener også ros: de svarer hurtigt, er venlige og hjælpsomme, og man får en klar fornemmelse af, at de virkelig går op i kundetilfredshed!
Alt i alt en webshop jeg varmt kan anbefale! Jeg kommer helt sikkert til og handle her igen det er helt sikkert! 🌿
Den bedste oplevelse jeg har prøvet
Den bedste oplevelse jeg har prøvet. Og ikke mindst deres service.
Fik mere med i pakken, hvilket jeg ikke havde regnet med.
Skal helt sikkert bestille derfra igen.
THC-A så bliver det en god dag
Min gode ven Michael sagde: “Du bliver nødt til at prøve Hampster, det er mindst lige så godt” (og lovligt) - og han havde fuldstændig ret.
Levering gik kamp hurtigt, pakken så ud som om den kunne have været sendt af julemanden selv, og stemningen blev straks bedre. (Snøfler, en nøglering og en ordentlig emballage).
Det føles lidt som at snyde systemet - bare uden ballade. Man får hele oplevelsen, bare med et kækt smil på læben i stedet for en bøde.
Kort sagt: Hvis du skal stoppe med THC, så er Hampster svaret. Jeg giver mine varmeste anbefalinger - og Michael skal ikke have ret for tit, men den her gang ramte han plet. 😎👌
De bedste produkter jeg har prøvet i…
De bedste produkter jeg har prøvet i Danmark, spændende udvalg! Hver gang jeg bestiller er der enten gode tilbud på nogle ting på webshoppen, eller nye produkter at prøve. Altid fuldt tilfreds, kundeservicen er i top og hurtigt levering!
Jeg har prøvet lidt forskelligt produkter hos Hampster, og ingen af produkterne har endnu formået at skuffe mig. Kæmpe anbefaling!😻

Réponse : Hampster
Super smag
Super smag, super virkning!
Deres udvalg minder mig om de gamle dage da tjald bare hed super, pollen, Nepal, marok, osv.
Det smager så godt, de bedste smagsprofiler jeg har oplevet indtil nu!
Jeg har prøvet 4 THCa shops og det her er nu min ynglings.
Man kan også købe ned til 1 g, hvilket jeg synes er fedt!

Réponse : Hampster
God smag og god virkning od en…
God smag og god virkning od en fantastisk god service
Great prices
Great prices, get product, and it came quick! Even included a little snack with was incredible.