⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Virkelig gode CBD-produkter – især wellness-serien, som jeg er blevet ret glad for 😄 Super behagelig og personlig service, og leveringen var lynhurtig 📦💨 Kan klart anbefales, jeg hand... Voir plus

Jeg har indtil videre kun oplevet det som en positiv oplevelse at handle hos Hampster. Og jeg har været yderst tilfreds med de varer jeg har bestilt og der har altid været hurtig levering. Har mange g... Voir plus

I er de bedste og mest betænksomme. Jeg ser altid op til min pakker fra jer. Idag fik jeg en smagsprøve og en masse fryder slik. Og kæmpe stort tillykke med opgraderingen af produkter, jeg har neml... Voir plus

God information om produktet hurtig betjening , vare kom som aftalt dag til dag 👍 og med ekstra drik og slik

1. Magasin de cannabis

Hampster er en dansk virksomhed, med en mission om at tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsrige cannabis produkter. Vores passion for cannabis og dens mange potentielle fordele, driver os til konstant at stræbe efter det bedste for vores kunder.

4,6

Répond généralement dans un délai d'un mois

товар отличный

товар отличный! хорошо бы чтобы вы присылали на электронную почту постоянным покупателям промо-коды на скидку.

12 juillet 2025

Thank you
For your time.

Hampster

5 stjerner

Pakken kom som lovet

24 juin 2025

Réponse : Hampster

Tak for din fine anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.

Dårligt

Dårligt, dårligt og dårligt. Lad vær med at købe fra denne side.

5 juillet 2025

Hej Mads.

Vi er kede kede af din dårlige oplevelse. Vi gør vores bedste for at give dig den bedste service.

Jeg sender dig en mail her en af dagene. Og håber vi kan løse problem og give dig en bedre oplevelse

Bestilte THCA

Bestilte THCA, fik noget CBD.
Ren lotto kupon

18 juin 2025

Hej min ven.

Kontakt os på vores mail eller telefon.
Så sender vi selvfølgelig det du har bestilt.

Vi beklager fejlen.

Kan anbefales!

De halvsyntetiske har jeg haft lidt bøvl med hvis jeg har fået for meget ind, men THCA er så genialt, og fungerer mere eller mindre som "normalt"...
Og rigtig god service!

26 juin 2025