Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Var i den fine forretning to dage i træk og se på en dejlig Mulberry taske. På anden dagen købte jeg den. 😊 Rigtig god betjening og fin indpakning. Dejlig snak om alle de lækre taske der findes o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig modtagelse af ordre.Rigtig fin indpakning , skønne klassiske styles og dejlig service. YDERST TILFREDS både med web-shop samt den fysiske forretning som kunde . Jeg værdsætter alt hvad jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre varer, og hurtig fremsendelse. Desværre duede pasformen på den cape jeg havde købt ikke lige mig, hvorfor den blev returneret. Få dage senere havde jeg både hørt fra Happelshop og fået penge... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Desværre ikke den bedste oplevelse. Helt forkert størrelse, kunne godt have brugt lidt mere info ang. størrelser. Det var vist mere franske str. end danske. Måtte selv sørge for returforsendelse til 6... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

A universe of hand-picked fashion items from the worlds leading luxury brands🤍

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Var i den fine forretning to dage i…

Var i den fine forretning to dage i træk og se på en dejlig Mulberry taske.
På anden dagen købte jeg den. 😊
Rigtig god betjening og fin indpakning. Dejlig snak om alle de lækre taske der findes og også om dem som ikke findes mere.
Kommer gerne igen når jeg skal have en ny taske igen. 👜👛🎒

30 novembre 2024

Blå Zimmermann slå-om-kjole

Kære Happel!

I får 5 flotte stjerner herfra! :D

Jeg skrev først til jer via Instagram og fik hurtigt svar, men da jeg havde glemt at spørge om størrelse måtte jeg ringe til jer dagen efter.

Jeg fik den bedste vejledning angående hvor stor forskellen var på størrelserne.

Hende jeg snakkede med havde SÅ god tid til at snakke med mig, og lytte til mine alt for bredde skuldre.

Jeg er stadig MEGA forelsket i min kjole, der sidder som en drøm! :) <3

Jeg holder øje med jeres Facebook, Instagram og ikke mindst gode tilbud fra jer!

Amalie Nielsen - Vejle

5 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kundehåndtering

De havde åbenbart ikke de rigtige priser på deres hjemmeside. Det betød helt konkret at det køb jeg havde gjort blev annulleret, da de ville have mere for varen end det som jeg havde fået en ordrebekræftelse på. Det havde været god stil at gennemfører handlen og accepteret deres egen fejl. De kom kun med en masse ubrugelige undskyldninger i stedet for at have kunden i fokus.

4 janvier 2024

Virkelig god service

Hurtig svartid v/henvendelse via mail. Blev endda ringet op omkring info på min ordre, som blev leveret hurtigt. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

18 décembre 2023

Réponse de Happelshop

Hej Anja. Mange tak for dine søde ord. Vi håber at vi må hjælpe dig en anden gang igen. Kærlig hilsen Happel

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg købte i sommers en nederdel som…

Jeg købte i sommers en nederdel som efterfølgende gik i stykker i lynlåsen. Jeg sendte dem en reklamation og så blev der stille. jeg har forsøgt flere gange, men hører overhovedet ikke fra dem....

19 décembre 2023

Excellent service og personale

Excellent service og personale, der holdt butikken åben 30 min efter lukketid blot for at vi kunne få varen med hjem samme dag.

7 décembre 2023

Réponse de Happelshop

Hej Grete. Mange tak for din søde anmeldelse. Vi håber meget at vi kan hjælpe dig en anden dag igen. Kærlig hilsen Happel

Lækre tasker

Lækre tasker, flot indpakning, god service og hurtig levering

25 novembre 2023

Réponse de Happelshop

Kære Merete. Mange tak for din søde anmeldelse. Vi håber meget at vi må hjælpe dig en anden dag igen. Kærlig hilsen Happel

Meget hurtig betjening

Meget hurtig betjening, hurtig og kompetent opfølgning på min mailforespørgsel.

20 novembre 2023

Réponse de Happelshop

Hej Eva. Mange tak for din besked. Vi er glade for at kunne hjælpe dig, og håber at vi kan betjene dig igen en anden gang. Kærlig hilsen Happel

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre varer og god service

Lækre varer, og hurtig fremsendelse.
Få dage senere havde jeg både hørt fra Happelshop og fået pengene retur på min konto. Det må man sige er hurtig service.

28 octobre 2023

Réponse de Happelshop

Hej Camilla. Mange tak for dine ord. Det sætter vi stor pris på. Vi håber at må hjælpe dig igen en anden dag. Kærlig hilsen Happel

God oplevelse

Dejlig nemt at bestille på web shoppen og hurtig levering.
Virkelig lækre ting i butikken 👏

27 octobre 2023

Réponse de Happelshop

Kære Lone. Tusind tak fordi du handlede hos os. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang. Kærlig hilsen Happel

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, god service og mange fine varer.

20 octobre 2023

Réponse de Happelshop

Hej Anne. Tusind tak for dine ord og ordre. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang igen. Kærlig hilsen Team Happel

Superhurtig levering

Superhurtig levering. Produktet -en dyr cardigan - lever helt op til både kvalitet og udseende. Tak.

31 août 2023

Réponse de Happelshop

Hej Tora-Lis. Tusind tak for dine søde ord. Vi håber at vi må hjælpe dig en anden gang igen. Kærlig hilsen Happel

Lækkert tøj

Altid hurtig service og altid de lækreste varer🤗

14 août 2023

Hej Carina
Mange tak. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden dag igen. Kh Happel

god service

god vejledning og god og venlig service

24 juillet 2023

Réponse de Happelshop

Hej Jette. Mange tak for din fine anmeldelse. Vi håber at må hjælpe dig en anden gang. Kærlig hilsen Happel

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus