H-day

Jag skulle varmt rekommendera detta företag. Har i flera år köp upplevelser ifrån deras utbud och aldrig blivit missnöjd. Dom är i min mening ledande i branschen och ger allt och lite till för bä... Voir plus

Har fått en presentkort Racing Experience och försökt att boka i 1 år??? Nu när jag försöker logga in på det som står i presentkortet då hamnar jag på happy-day.com istället och där hittar jag inte nå... Voir plus

Går inte att lösa in de två presentkort jag fått. De säger att jag har fel presentkortnummer och att jag ska begära nya nummer. Men inte heller dessa fungerar. Verkar som att man gärna vill sälja pres... Voir plus

Väldigt trevlig och intressant provning. Someliern var väldigt kunnig och rolig. Det här med öl är ett stort ämne då det finns så många olika typer, men someliern lyckades väldigt bra med att sk... Voir plus

Tous les avis

(1 276)

110 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Väldigt roligt

Väldigt roligt och spännande.
Rekommenderar alla att prova detta för är ett minne för livet 😀

Hej Siv,

Tack för ditt härliga omdöme – vi blir verkligen glada att höra att du tyckte upplevelsen var både rolig och spännande! 😀 Ett minne för livet är precis vad vi vill skapa.

Vi hoppas att vi får se dig igen för fler oförglömliga upplevelser! 🙌

Teamet på Happy Day

Mycket rolig upplevelse om man har ett…

Mycket rolig upplevelse om man har ett intresse för skytte, väldigt duktig instruktör och säkerheten på topp!

Hej Christian,

Tack för ditt fina omdöme – vi blir verkligen glada att höra att du uppskattade både skyttet, instruktören och att säkerheten kändes på topp! 🎯 Det är precis så vi vill att våra upplevelser ska kännas.

Vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka för fler skott och nya minnen! 🙌

Pang pang, provapåskytte stockholm

Bra utbud av gevär och pistoler, mp5 var bästa. Kort avstånd bra för nybörjare.

Förslag tillägg av hagel/slug, något mörkt i biograf mot svart måltavla (svårt att sikta),förslag: illustrera med en bild som visar enkel siktbild på korn & sikte underlättar för nybörjare att förstå vid mycket info.

Måltavlor kunde bytts ut eller markerats mellan serier, lite oklart var man träffa.
Förslag A3 utskrifter med flera mål, bredare avstånd mellan tavlor.

I övrigt svårt att boka tid, Info var man möts upp kan vara tydligare, informera även om fri park, att man inte kan komma i kontakt med skjutledare inför event av säkerhetsskäl.

Slutligen, fler skott är alltid bra :)

Réponse de H-day

Tack för att du delar din upplevelse och för alla detaljerade synpunkter! Roligt att höra att du uppskattade utbudet av gevär och pistoler – och att MP5:an blev favoriten.

Vi tar verkligen till oss dina förslag kring siktbild, måltavlor och tydligare information inför eventet, inklusive uppgifter om parkering och mötesplats.

När det gäller bokning gör vi vårt bästa för att erbjuda så många tillfällen som möjligt, och vi ser över hur vi kan göra det smidigare framöver.

Vi jobbar såklart löpande med att utveckla upplevelsen och dina idéer är värdefulla för oss och vi hoppas att vi får välkomna dig igen för ännu fler skott och ännu mer pang-pang! Så får vi se om vi hunnit fixa några av detaljerna redan då 🙌

Bra instruktörer

Bra instruktörer, grymma bilar och bra bemötande

30 juin 2025

Hej Lena,

Tack för ditt fina omdöme – vi blir verkligen glada att höra att du uppskattade vår upplevelse så mycket! 🚗💨

Teamet på Happy Day

Trevlig stämning och bra instruktörer…

Trevlig stämning och bra instruktörer som var lyhörda f

30 juin 2025

Réponse de H-day

Tack för ditt omdöme – vi blir glada att höra att du uppskattade både stämningen och vår upplevelse 🚗💨 Att känna sig lyssnad på och trygg är något vi alltid strävar efter.

Välkommen tillbaka och hoppas vi ses snart! 🙌

Uselt och felaktig information

Dåligt företag som påstår en sak på hemsidan om leverans, upplevelser som är PAUSADE, eller det nya PAUSAD, INKOMMANDE, UTGÅENDE. Beställ hellre en upplevelse ifrån ett annat företag som bryr sig om sina kunder, och inte vill blåsa dom på massa pengar..
Jag mailade happyday redan 5min efter min lagda order då jag tycker de sköter sitt jobb bedrövligt dåligt. Till svar får jag ett automatiskt meddelande om att det kan ta 48h innan de besvarar mitt meddelande.

Jag: Hej!
Blev ganska upprörd när jag lagt min order och får mail om en rutinmässig kontroll!

Först och främst, i bröllopspresent 2023 fick vi en upplevelse ifrån er, som vi valt att byta- just nu presentkort i väntan på en upplevelse som vi faktiskt vill lägga pengarna på. Jag har med jämna mellanrum gått in och kollat på sidan i hopp om att det ska komma tex övernattning på hotell då motor och mat/dryck inte faller i smaken och vi har ett belopp på nästan 4000kr som går i stöpet nästa år.

Hoppet sken upp då jag ser en övernattning, men då står det istället (pausad, inkommande, utgående) på mer eller mindre ALLT!

Efter mycket överläggande väljer vi att ge våra vänner en upplevelse från vårt presentkort till deras bröllopspresent då vi inte kommit på något annat som hinner komma fram i tid. På er hemsida står det också leveranstid 1-2 dagar.
För att reta upp mig ännu mer väljer man utseende på boxen, rosett och hur snabbt man vill få presenten skickad. För att vi ska hinna få presenten i en box väljer jag hemleverans och då alltså ett dyrare alternativ. Så har ni mage att skicka mail om rutinkontroll? Upp till 48h uppehåll om jag har otur?

Denna present vi valt ska ges iväg på lördag. Ta inte extra betalt från kunder om ni inte kan uppleva till förväntningarna, börja med att ha upplevelser som man faktiskt kan boka. Så grymt besviken och hoppas jag aldrig kommer få för mig att ge någon annan en upplevelse ifrån er igen..

Svaret ifrån Happyday:

Nu har vi gjort en kontroll av din order som är en del av vårt säkerhetsarbete för att skydda våra kunder och minska risken för obehöriga köp.
Din order kommer att skickas till din brevlåda inom 2-4 arbetsdagar arbetsdagar.
Tack för att du valt att lägga din order hos oss på happy-day.se !

Hej Serena,

Tack för att du delar din feedback. Vi är ledsna att höra att du är besviken och vi vill gärna förklara hur vårt system och våra rutiner fungerar.

Precis som alla företag med ett stort sortiment av upplevelser har vi både inkommande, pausade och utgående upplevelser.

Vi informerar alltid om att svar kan ta upp till 48 timmar, men i praktiken går det oftast snabbare – särskilt när det är bråttom inför en leverans.

Vi beklagar om det upplevdes som otydligt och att kommunikationen inte levde upp till dina förväntningar den här gången. Vi tar till oss din feedback om tydligare information, både kring sortimentet och leveranstiderna, och kommer att se över hur vi kan förbättra detta.

Du är alltid välkommen att kontakta oss direkt om du vill diskutera ärendet vidare.

Teamet på Happy Day 🎁

Fantastiskt!

Fantastisk upplevelse!

Réponse de H-day

Vad kul att du tycker det :) Det gör oss stolta och blir ännu mer fokuserade på att leverera förstklassiga upplevelser

Mycket trevlig upplevelse

Mycket trevlig upplevelse. Kunnig och trygg "pilot". Att vi sedan lyckades pricka in en fantastisk sommarkväll gjorde inte saken bättre.

Hej Anders,

Tack för ditt fina omdöme – vi blir verkligen glada att höra att upplevelsen blev så trevlig och att piloten var trygg och kunnig 🚁 Perfekt att kvällen var så vacker!

Vi hoppas att vi får välkomna er ombord igen – eller om ni vill testa en helt annan upplevelse :)

Teamet på Happy Day

Helt omöjligt att hitta en tid till…

Helt omöjligt att hitta en tid till upplevelsen. Har nu försökt i 2 år med 3 olika upplevelser och aldrig finns tillgänlighet i Stockholm. Och omöjligt att få pengarna tillbaka.

26 juin 2025

Réponse de H-day

Tack för omdömet. Vi är ledsna att höra att över det du skriver.

Vi är Sveriges ledande arrangör av upplevelsepresenter och erbjuder varje år ett stort antal tillfällen på olika orter runt om i landet, även i Stockholm. För vissa populära upplevelser, särskilt under högsäsong så kan vi ha högt tryck på bokningen men vi känner inte igenom oss i att det inte skulle ha gått att boka alls under två år.

Vi som företag strävar alltid efter att bli bättre i framtiden och gör allt vi kan för att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt.

Även om vi inte återbetalar redan aktiverade värdebevis finns det alltid möjlighet att byta till en annan upplevelse, uppgradera eller förlänga giltighetstiden (som är 3 år)

Hör gärna av dig till oss igen så hjälper vi dig att hitta en lösning, oavsett om det gäller någon av de upplevelser du försökt boka tidigare eller något helt nytt.

Teamet på Happy Day 🎁

En riktig smällkaramell

En proffsig instruktör som kände av vad gruppen hade för önskemål.
Tiden bara flög förbi och det blev en hel del glada skratt under upplevelsen. Jag kan stark rekommendera denna upplevelse för alla som gillar när det smäller.

Réponse de H-day

Tack för ditt härliga omdöme – vi blir verkligen glada att höra att skytteinstruktören gjorde upplevelsen både rolig och anpassad efter gruppens önskemål! 🎯 Att tiden flög förbi och att det blev många skratt är precis den känsla vi vill skapa. Verkligen så kul att höra!

Vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka för ännu fler smällar och skratt! 🙌

Kul upplevelse

Bra personal på marken, som tog mot oss. Bra pilot som flög helikopter, gav information på vägen in till Göteborg om olika saker på vägen. Jättenöjd med allt, rekommenderas

Hej Timo,

Tack för ditt fina omdöme – vi blir verkligen glada att höra att både markpersonalen och piloten bidrog till att göra helikopterturen till en så bra upplevelse! 🚁

Det ska vi framföra till både piloten och lastemännen. Det kommer att motivera dom på ett härligt sätt!

Vi hoppas att vi får välkomna er ombord igen eller att vi kanske ses på några av våra andra upplevelser? 🙌

Gärna fler gånger.

Pilotens trygga sätt att ”köra” sin helikopter gjorde att vi kunde koncentrera oss på att se den vackra omgivningen som vi bor i.

Hej Pia,

Tack för ditt fina omdöme – vi blir verkligen glada att höra att pilotens trygga sätt gjorde att ni kunde slappna av och njuta av den vackra omgivningen! 🚁 Det är precis den känsla vi vill skapa!

Vi hoppas att vi får välkomna er ombord igen - eller att vi ses på någon av våra andra upplevelser? 🙌

En kanon dag

En kanon dag. Synd bara att sista passet blev avbruten pga soppatorsk. Något som skulle ha gett dagen 5+ hade varit om dom snabbare förarna fick åka ut på banan först så man kunde hålla sitt eget tempo utan att behöva släppa på gasen för att man hinner upp framförvarande bilar

Hej Ante,

Tack för att du delar din upplevelse – vi blir glada att höra att du hade en kanondag på banan! 🚗💨

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra kördagar och feedback som din är värdefull för att göra upplevelsen ännu bättre för alla deltagare. Vi tar till oss ditt förslag om att låta snabbare förare starta först. (även om det är svårt att veta innan)

Vi hoppas att vi får se dig tillbaka bakom ratten hos oss igen 🙌

Teamet på Happy Day

Se upp om du är riktigt bilintresserad och vill köra en specifik bil!

Anledningen till att jag skriver denna långa recension är för att hjälpa andra bilentusiaster som mig själv i framtiden.

Riktigt härlig körning på Mantorp park, kan verkligen rekommendera upplevelsen i sig. Känner dock att det kan vara bra att varna andra bilentusiaster utifrån Happy days agerande vid bokning, i alla fall om föraren önskar en specifik bil. Jag uppgav den bil i bokningen utifrån de bilar som fanns att välja på som jag ville köra. Jag fick en bokningsbekräftelse med en annan bil, jag kontaktade kundtjänst omgående och fick veta att den bil jag uppgett tyvärr ej fanns att tillgå och de frågade om jag ville avboka. Helt okej såklart och jag bad att få avboka som de erbjudit ifall den specifika bilen ej fanns. Nu dröjde deras svar och jag fick ingen bekräftelse av avbokning. Istället får jag senare ett nytt mejl där Happy days nu skriver att jag inte får avboka enligt deras regler eftersom min bokning infaller inom så kort tid. Jag skriver tillbaka och påtalar ännu en gång att bilen som bokats inte var den jag bokat och att jag inte vill ha bokningen och att jag tackar ja till erbjudandet tidigare att avboka. Jag får inget svar och går på min bokade tid ändå eftersom jag misstänker att jag annars kommer gå miste om åkturen. Körningen i sig var fantastiskt och killen på Mantorp Park var suverän. Mantorp Park får 10/10 men tyvärr lämnar Happy days mycket att önska. Mitt senaste mejl till dem var den 17/6 och har fortfarande inte fått något svar.

Tack för ditt omdöme!

Vad kul att du tyckte att körningen var fantastisk! Alla som jobbade under din körupplevelse är anställda och jobbar för happy-day.se samt att bilarna ägs inom vår koncern.

Vi försöker alltid ge våra kunder den absolut bästa upplevelsen ute på racingbanorna. Det fungerar så att vi hyr in oss på anläggningen för våra kördagar.

Beklagar om det varit någon form av missuppfattning vid kommunikationen om bokningen.

Tack så mycket för ditt omdöme och välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor eller funderingar!

Teamet på happy-day.se

Mycket roligt!

Det var bra upplägg, väldigt bra personal som besvarar alla dina funderingar. Instruktörerna väldigt proffesionella och vet vad dom pratar om, på banan och utanför.
Rekommenderar starkt att ge bort eller köpa till sig själv ( Racing Experience )

Hej Markus,

Tack för ditt fina omdöme – vi blir verkligen glada att höra att du uppskattade både upplägget, personalen och våra instruktörers professionalism, både på och utanför banan! 🚗💨 Det är precis den upplevelse vi vill skapa.

På återhörande :)

Underbar helikoptertur över Göteborg

Trevligt bemötande. Vi fick bra information före, under och efter turen. Skicklig pilot som valde en bra tur över Göteborg. En härlig upplevelse och jag kommer säkert att göra en till tur någon gång framöver.

Avis spontané

Duktig personal på plats och väldigt…

Duktig personal på plats och väldigt erfaren pilot.

Upplevelsen I sig ger jag full pott.
Men hemsidan Happy-day och service från Happy-day ger jag 2/5. Som väldigt många skriver, är det väldigt svårt att ta kontakt med er. Mejl servicen tar 24h för er att svara på, samt att fel utförs av er som inte åtgärdas tills kunden försökt nå er vid flertal tillfällen.
Ni ger ingen information dagen som upplevelsen skall utföras, samt ingen form av kontakt till arrangörerna för eventuella problem som kan uppstå.

Skulle dessa detaljer åtgärdas, så kan jag tänka mig rekommendera HD till andra. Men fram till dess, så blir det tyvärr ett säkert kort att använda upplevelser och Liveit som har smidig och bra service.

Hej Robert,

Tack för att du delar din upplevelse – roligt att höra att både personalen på plats och piloten gjorde ett så bra intryck och att själva upplevelsen fick full pott! 🚁

Vi beklagar att du upplevde att vår service och kommunikation inte levde upp till förväntningarna. Vår mejlservice har som mål att svara inom 24 timmar och ofta går det snabbare, men vi tar till oss att du önskar ännu snabbare återkoppling och tydligare information inför själva upplevelsedagen.

Att vi inte delar direktkontakt till arrangören beror på att vi i det här fallet jobbar direkt med piloterna som genomför flygningen och att all kommunikation och eventuella ändringar behöver gå via oss för att det ska nå dom.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina synpunkter, och vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig igen framöver – med en ännu smidigare serviceupplevelse.