H-day

Jag skulle varmt rekommendera detta företag. Har i flera år köp upplevelser ifrån deras utbud och aldrig blivit missnöjd. Dom är i min mening ledande i branschen och ger allt och lite till för bä... Voir plus

Har fått en presentkort Racing Experience och försökt att boka i 1 år??? Nu när jag försöker logga in på det som står i presentkortet då hamnar jag på happy-day.com istället och där hittar jag inte nå... Voir plus

Går inte att lösa in de två presentkort jag fått. De säger att jag har fel presentkortnummer och att jag ska begära nya nummer. Men inte heller dessa fungerar. Verkar som att man gärna vill sälja pres... Voir plus

Väldigt trevlig och intressant provning. Someliern var väldigt kunnig och rolig. Det här med öl är ett stort ämne då det finns så många olika typer, men someliern lyckades väldigt bra med att sk... Voir plus

Tous les avis

(1 276)

110 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Går inte att boka det man köpt

Går inte att boka det man köpt. Släpper aldrig några tider. När jag kontaktar dem säger de att de ska släppa framöver, men det händer aldrig. Inte ens sidan är uppdaterad. Står "släpper tider längre fram i vår" nu när det är juli. Jag kommer aldrig att köpa något från dem igen. Min son fick denna present i januari (köpte i december) och nu är det som sagt juli och inte en enda tid har släppts på önskad ort (Stockholm).

11 juillet 2025

Hej Linda,

Tack för att du delar din feedback. Vi är ledsna att höra att du upplevt att det funnits få tider att boka för den upplevelse din son fick.

Den här upplevelsen gäller medåkning i supersportbil på bana, och vi var på plats för att genomföra tre kördagar på Arlanda Test Track I juni. Tyvärr tvingades vi ställa in samtliga på grund av kraftigt regn och mycket vatten på banan, vilket gjorde det omöjligt att genomföra körningarna på ett säkert sätt.

När vi anger att tider släpps längre fram på bokningssidan så är anledningen att vi måste vänta in nya bekräftade datum innan vi kan lägga ut dem.

Hör gärna av dig igen om du har några ytterliggare funderingar.

Tre goa racebilar

Tre riktiga racerbilar. Audin föll ur ramen i sällskapet. Lite stressigt upplägg. Bra körningar. Inte helt proffsiga instruktörer. Kaffe och en fralla på morgonen hade varit snyggt.

17 juin 2025

Hej Berndt,

Tack för att du delar din upplevelse med oss! Kul att höra att du uppskattade körningarna och att bilarna gav rätt känsla – det är alltid speciellt att få köra supersportbilar. 🚗💨

Vi tar till oss dina synpunkter kring upplägget, instruktörernas bemötande och förslag på extra service som kaffe och fralla på morgonen. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra upplevelser och detaljer som dessa är viktiga för att helheten ska bli så bra som möjligt.

Hoppas vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka igen – kanske för att prova någon av våra andra körningar och se våra förbättringar i praktiken. 🙌

Finns inga lediga tider, gått snart tre år.

Precis som många nedanför mig har jag försökt boka det här eventet under tre års tid utan att lyckas. Även om det låter positivt på bokningssidan släpps det bara tider sporadiskt, för min del av Sverige (Mantorp) bara två tider i kvartalet. När dom väl dyker upp bokas dom fullt på en dag fastän man skickat in sin bokningsförfrågan samma morgon tiderna släppts. Fiasko helt enkelt, snart har tiden löpt ut för värdebeviset och jag antar att jag, liksom många andra, bara skänker närmare 2500 kr till Happy-days. Köp INTE upplevelser av Happy-days, dom levererar inte. Boka direkt av arrangören istället.

10 juillet 2025

Réponse de H-day

Vi är ledsna att höra att bokningsprocessen upplevts krånglig och att du haft svårt att hitta ett datum som passar.

Om vi ser till de tre senaste åren har vi genomfört över 60+ bandagar runt om på de olika racingbanorna i Sverige, många av dem på Mantorp Park. där vi också har vår bas för vår bilevent-verksamhet.

Vi har också många flera kördagar planerade framöver.

Angående kommentaren om att boka direkt via arrangören – just den här upplevelsen arrangeras av oss själva. Vi äger bilarna, vi har personalen anställd hos oss och vi är unika i Sverige om att genomföra den här typen av körningar när vi hyr in oss på de olika racingbanorna i Sverige.

Bokningssystemet kräver inloggning med värdebevis och BankID för att säkerställa att endast kunder med giltiga upplevelser kan boka och att varje plats är korrekt reserverad.

Vi tar till oss din feedback om att det kan kännas omständligt och ser över hur vi kan göra det smidigare.

Om du kontaktar oss så gör vi allt vi kan för att boka in ett datum som fungerar. Vi vill verkligen att du ska få uppleva körningen och få den oförglömliga dag som presenten var tänkt att vara.

Häftigt

Härlig att få köra en sån bil, de är ju inte precis varje dag. Och va gäller företaget representant va mycke trevlig o hjälpsam,En bra upplevelse helt enkelt

10 juillet 2025

Hej Mats,

Tack för dina fina ord! 🙌 Vi blir verkligen glada av att höra att du uppskattade både bilen och bemötandet från vår representant.

Att köra en sådan bil är verkligen något man inte gör varje dag – och vi är glada att vi fick vara med och skapa den upplevelsen för dig. 🚗💨

Vi hoppas att vi får se dig bakom ratten igen, kanske i en annan bil eller på en ny bana nästa gång!

Teamet på Happy Day

Tyvärr en mycket negativ upplevelse

Tyvärr en mycket negativ upplevelse. Har försökt boka in en Racing Experience - upplevelse sedan ifjol, men det är nästintill omöjligt att få några datum alls. Företaget har ingen framförhållning – man får inte ens veta vilka dagar som är bokningsbara förrän med mycket kort varsel. När man efterfrågar datum för hela säsongen svarar de att banan är stängd och att eventuella tider kanske dyker upp senare, utan att ge något konkret.
Det är omöjligt att planera eller utnyttja upplevelsen. Tjatat fram och tillbaka sedan april nu – det börjar kännas som ett bedrägeri. Jag avråder starkt från att köpa denna typ av upplevelse via Happy-Day.

4 juillet 2025

Hej Oksana,

Tack för omdömet. Vi är ledsna att höra att du haft svårt att hitta ett datum som passar.

Racing Experience körs på olika banor runt om i Sverige, och vi lägger ut datum löpande under säsongen och försöker att tillgodose efterfrågan.

Vi är Sveriges ledande arrangör av körningar med supersportbilar och genomför varje år över 40 kördagar på bana runt om i landet, med många tillfällen på bland annat Mantorp Park, där vi också har vår bas för vår bilevent verksamhet.

Vi tar såklart åt oss av din feedback och vi arbetar alltid för att erbjuda en så bra upplevelse som möjligt.

Vi vill självklart att du ska få uppleva körningen som presenten var tänkt att ge. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att boka en plats som fungerar för dig.

Teamet på Happy Day 🚗💨

Köpte två biobiljetter fredag 27/6 vid…

Köpte två biobiljetter fredag 27/6 vid 17.30. Inga koder eller något från HD, så vi fick köpa biljetter en gång till. Denna gång direkt av Filmstaden. HD svarade inte förrän på måndagen. De vägrar att betala tillbaka våra pengar. De påstår också att de sänt koderna vid 15 tiden. Alltså innan vi köpte biljetterna. De 295:- blev också 295:20. Inte många rätt från HD. Men vi skall fortsätta den strid. Pengarna skall tillbaka. En mycket tråkig upplevelse med ett företag som inte tar sitt ansvar. Jag rekommenderar ingen att handla av de. Tyvärr.
+++++
Den 15/7 efter ett tiotal mal, även kontakt med Filmstaden så gav företaget upp och återbetalade pengarna. Man kom också med en massa felaktiga påståenden om tider etc. Sen förstår jag inte varför man betalar 295:20 för något som kostar 295:-. Hade ni lag ert platta och bett om ursäkt hade jag kunnat skriva om detta. Men tyvärr ni gjorde verkligen bort er. :(

27 juin 2025

Hej Andreas,

Tack för att du delar din feedback. Vi beklagar att upplevelsen inte levde upp till dina förväntningar och att det uppstod problem i samband med ditt köp av biobiljetter.

Vi har nu kollat ärendet igen tillsammans med filmstaden och vad vi kan se i våra system så lades din order den 27 juni 2025 kl. 16:40:28 och dina biokoder skickades ut till den angivna e‑postadressen kl. 16:56:22 samma dag.

Därefter verkar det ha hänt något så att den mottagande E-Postadressen inte har kunnat ta emot biljetterna.

Vi kan nu se att ärendet är avslutat och att vi har gjort vad vi kunnat för att lösa situationen så bra som möjligt för er.

Om det ändå återstår frågor eller om du upplever att något fortfarande är oklart är du varmt välkommen att kontakta oss igen.

Oseriöst företag som inte levererar.

Köpte presentkort på vin- och chokladprovning i december 2024, och företaget har hittills (juli 2025) inte kunnat erbjuda en enda tid för att genomföra detta, varken på den ort vi köpt eller någon annan.
Vid försök att häva köpet, får vi inga raka svar utan bara vaga löften om att det kommer komma "framåt hösten". Ansvarig person verkar inte heller gå att få tag på.
Katastrofalt dåligt att sälja saker som sen inte kan levereras inom rimlig tid.

Uppdatering:
Efter kontakt med företaget relaterat till min dåliga recension, lovades det i början av september att såld upplevelse skulle erbjudas "inom ett par veckor".
Det är nu oktober och fortfarande finns det absolut INGET att boka.
Slutsats: Vill ni betala för ingenting, anlita Happy-day.se
Det verkar även helt omöjligt att få pengar tillbaka eller ens få kontakt med någon ansvarig på företaget.

7 juillet 2025

Hej Christian,

Tack för att du delar din feedback. Vi är ledsna att höra att du upplevt det som svårt att hitta en tid som passar för vinprovningen.

Vi genomför varje år över 150+ egna vinprovningar runt om i Sverige med våra egna sommelierer, utöver de provningar som arrangeras av våra leverantörer. Tyvärr har just vin- och chokladprovningen haft begränsad tillgänglighet den här säsongen, vilket vi beklagar.

Vi arbetar alltid för att kunna erbjuda fler datum – både på din ort och på andra platser – och nya tider är planerade att släppas framåt hösten.

Det är såklart tråkigt att du inte hittat en tid som fungerar ännu, och du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen så hjälper vi dig att hitta ett alternativ. Vi vill gärna säkerställa att du får den upplevelse du önskar.

Teamet på Happy Day 🍷🍫

En otrolig känsla vid bilkörningen

En otrolig känsla vid bilkörningen, och en glad och trevlig instruktör, som var lugn o sansad.rekommenderar starkt

6 juillet 2025

Hej Niclas,

Tack för att du delar med dig – vad roligt att höra att både körningen och instruktören gav en så positiv upplevelse! 🚗💨 Att få köra en supersportbil är verkligen en speciell känsla, och vi är glada att vi fick vara med och skapa den för dig.

Vi hoppas att vi får se dig bakom ratten igen – kanske i en annan bil eller på en ny bana nästa gång! 🙌

För dig som läser och är nyfiken – det finns många bilar och banor att välja mellan, så boka gärna och upplev känslan själv.

Instruktörerna var väldigt…

Instruktörerna var väldigt professionella och trevliga. Körningen av Porschen var magisk.

6 juillet 2025

Hej Lars,

Tack för att du delar med dig – vad roligt att höra att både instruktörerna och körningen av Porschen gav en så magisk upplevelse! 🚗💨 Vi är glada att vi fick vara med och skapa den här dagen för dig.

Rekommenderar starkt

Rekommenderar starkt! Punktliga! Engagerade i sitt jobb och lade tydligt fram hur vi skulle gå tillväga innan helikopterresan. Det var en bra rutt och mycket stabil körning av piloten! Är normalt sett lite rädd för att flyga men detta gick hur bra som helst! Inte det minsta orolig och framförallt var denna upplevelse otroligt rolig och häftig!!! Boka om du haft tankar på detta!!

23 juin 2025

Hej Felicia,

Tack för att du delar med dig om upplevelsen – vi blir verkligen glada av att höra att helikopterturen blev både trygg och häftig, och att piloten och teamet gjorde upplevelsen ännu bättre! 🚁

Det är extra roligt att höra att du kände dig helt lugn och kunde njuta fullt ut även om du brukar vara lite flygrädd.

Vi hoppas att vi får välkomna dig ombord igen – kanske på en ny rutt eller i en ny stad nästa gång! 🙌

Trevliga och kunniga instruktörer

Trevliga och kunniga instruktörer. Tyvärr fanns bara två bilar på plats vilken kändes lite dåligt då man lovar flera olika bil val i reklamen. Bilarna som fanns där var fantastiska! Information om hur man bokar event kan förbättras (vi var tre som alla missförstått hur, men det löste sig på ett bra sätt).

3 juillet 2025

Hej Erik,

Tack för att du delar din upplevelse – roligt att höra att både instruktörerna och bilarna gjorde ett starkt intryck! 🚗💨

I våra Racing Experience upplevelser använder vi alltid ett urval av de bilar vi har i vår vagnpark, alla av högsta kaliber. Ibland kan det vara färre bilar på plats än vad som visas i marknadsföringen (alla bilar används i marknadsföringen) men vi ser alltid till att de bilar som körs håller toppklass och ger en oförglömlig upplevelse.

Tack för din feedback kring bokningsinformationen – vi tar med oss detta och ser över hur vi kan göra processen ännu tydligare framöver.

Vi hoppas att vi får se dig bakom ratten igen – kanske med ett annat urval av bilar nästa gång! 🙌

Extremt missnöjd

Extremt missnöjd – rekommenderas inte!

Vi hade bokat en upplevelse med båttur och pistolskytte via Happy Day. En timme innan starttid fick vi besked om att båten var trasig och att upplevelsen ställdes in. Vi hade redan ordnat barnvakt och kört dit – på egen bekostnad – vilket innebar onödiga utgifter och en förstörd dag.

Vi blev lovade att det fanns två båtar tillgängliga, men när vi föreslog att vi kunde vänta ett par timmar på den andra båten ville de inte ens lyssna. Istället fanns ingen lösning, inget alternativ och inget engagemang för att hjälpa oss som kunder.

När vi sedan begärde återbetalning för en upplevelse som aldrig blev av påstod Happy Day att upplevelsen påbörjats(!) – vilket är helt orimligt. Vi fick inte prova någonting, ingenting genomfördes. Vi känner oss lurade och tvingas nu försöka boka om, trots att vi helt tappat förtroendet. Dessutom innebär det nya kostnader för barnvakt och resor, utan någon garanti att det ens blir av nästa gång.

Happy Day verkar bara värna om sitt eget intresse och inte det minsta om sina kunder. Vår helg blev förstörd och vi har fått bära alla extrakostnader själva. Vi kan absolut inte rekommendera detta företag till någon. Köp inte något från dem – risken är att ni blir lika besvikna som vi!

Hej Magdalena,

Tack för ditt omdöme. Vi förstår att ni är besvikna över att upplevelsen blev inställd med så kort varsel.

Tyvärr inträffade ett haveri på den båt som skulle användas vid tillfället på väg ut till samlingsplatsen och det fanns endast en båt tillgänglig för upplevelsen.

Så fort vi fick informationen om haveriet kontaktade vi alla berörda kunder direkt. Vid det tillfället fanns det tyvärr inget mer vår leverantör kunde göra för att lösa situationen på plats.

Vi förstår att det är frustrerande när man planerat och ordnat praktiska saker inför upplevelsen. Vi försöker alltid att hitta alternativ när något oförutsett händer, men i det här fallet så var det i detta fall inte möjligt att genomföra upplevelsen samma dag.

Självklart kan ni boka in er upplevelse vid ett nytt tillfälle. Kontakta oss gärna igen så ser vi till att ni får komma ut på vattnet och prova pistolskyttet som planerat.

Teamet på Happy Day 🚤🎯

Ruskigt kul upplevelse

Ruskigt kul upplevelse. Häftig bil, Ferrari F8, proffsiga och trevliga instruktörer. Bra bana i Fällfors. Perfekt!

3 juillet 2025

Réponse de H-day

Tack för att du delar med dig – vi blir verkligen glada att höra att körningen med vår Ferrari F8 och banan i Fällfors gav en sådan toppenupplevelse! 🚗💨

Våra instruktörer strävar alltid efter att ge både trygghet och maximal körglädje, och det är roligt att höra att det märktes. Vi hoppas att vi får se dig bakom ratten igen 🙌

Upplev kraften...

Väl på plats möttes vi av våra instruktötrer. Proffsiga och trevliga med ett klart och tydligt budskap.
Man kände sig trygg med dessa människor.
Jag rekommenderar detta för den som älskar snabba bilar. Ta chansen när den kommer.

30 juin 2025

Hej David,

Tack för att du delar med dig – vad roligt att höra att våra instruktörer gjorde att du kände dig både trygg och väl omhändertagen! 🚗💨

Vi är glada att upplevelsen levde upp till förväntningarna och att du vill rekommendera den vidare.

Vi hoppas att vi får se dig bakom ratten igen vid någon av våra upplevelser. Kanske Top Gear Racetrack? 🙌

Trevligt och professionellt!

Det var trevligt bemötande rakt igenom. Bilarna var tipptopp. Finns inget att klaga på. Åker gärna igen.

Hej Gunnar,

Tack för ditt fina omdöme – vi blir verkligen glada att höra att både bemötandet och bilarna levde upp till dina förväntningar! 🚗💨 Det är precis den upplevelse vi vill att våra kunder ska få.

Vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka bakom ratten snart igen! 🙌

Teamet på Happy Day

Grymt fränt och grym vi driver kan…

Grymt fränt och grym vi driver kan varmt rekommenderas 👍👍👍👍👍

28 juin 2025

Hej Dominik,

Tack för ditt härliga omdöme! 🚗💨 Vi blir verkligen glada att höra att du hade en grym upplevelse och att du vill rekommendera oss vidare.

Vi hoppas att vi får se dig bakom ratten igen! 🙌

Kul upplevelse

Bra ordnat med info före färd och bra instruktioner under färd.

30 juin 2025

Hej Mafur,

Tack för ditt omdöme – roligt att höra att du tyckte upplevelsen var kul och att både informationen och instruktionerna fungerade bra! 🚗💨

Vi hoppas att vi får se dig bakom ratten igen snart! 🙌

Teamet på Happy Day

Jag harOseriöst företag med krångliga rutiner – varning! haft flera problem med…

Jag har haft flera problem med Happyday.se och vill verkligen varna andra för att använda dem.

För det första är deras system onödigt krångligt. Varje gång jag försökt använda ett presentkort har beställningen pausats automatiskt, och jag har varit tvungen att kontakta kundtjänst via mejl eller telefon för att få den aktiverad igen. Det har hänt vid flera tillfällen och skapat mycket onödig frustration.

Dessutom kräver de att man lämnar sitt personnummer vid varje beställning, vilket känns både integritetskränkande och helt onödigt för den typen av köp.

Men det som gjorde mig mest besviken var en tidigare upplevelse, Jag köpte en upplevelse och fick en kod för att boka. Men när jag skulle boka fanns ingen information om vilka datum som var tillgängliga – det fick man först efter att man skrivit in koden. Problemet? Så fort man skriver in koden räknas den som använd, och det går då inte längre att få pengarna tillbaka. Istället får man bara ett presentkort, oavsett om man faktiskt bokat något eller inte.

Det här är ett otydligt och vilseledande system som gör det lätt att fastna i deras presentkortscykel, vilket förmodligen är exakt vad de vill. Jag skriver detta för att ingen annan ska behöva göra samma misstag som jag gjorde.

Sök dig till ett annat, mer transparent och seriöst företag – det finns bättre alternativ.

11 juin 2025

Réponse de H-day

Tack för att du delar din feedback. Vi är ledsna att höra att du upplevt vårt system som krångligt och att det skapat frustration för dig. Det är inte den känslan vi vill att våra kunder ska ha.

Vårt system är uppbyggt för maximal säkerhet, både för dig som kund och för oss som e‑handelsbutik. Om en order flaggas i systemet pausas den tills en manuell granskning har skett. Det kan göras både av oss och av vår betalpartner Qliro, och är en del av vårt arbete för att skydda oss själva och dig som kund.

Att personnummer anges vid beställning är ett krav för vissa betalalternativ och för att säkerställa att presentkort och bokningar hanteras korrekt.

När det gäller datum för upplevelser visas de alltid vid själva bokningen, som sker efter köpet.

Vi är absolut ett transparent företag och har tydliga villkor kring hur våra presentkort fungerar.

Vi tar till oss din feedback och ser över om vi kan göra informationen ännu tydligare i våra bokningsflöden. Om du vill, är du varmt välkommen att kontakta oss igen på.

Teamet på Happy Day 🎁

Roligaste och häftigaste jag gjort!!!

Mycket intressant och spännande upplevelse! Och en otroligt bra och rolig instruktör! Som kastade in många skämt vilket jag och min sambo ÄLSKADE!
Detta vill jag jättegärna göra igen! <3

Hej Elin,

Tack för ditt fantastiska omdöme – vi blir verkligen glada att höra att upplevelsen gevär och pistolskytte blev både rolig och spännande! 🔫 Att ni dessutom uppskattade instruktörens humor och energi gör det extra roligt för oss att läsa.

Vi hoppas att vi får välkomna er tillbaka för fler skott och skratt snart igen! 🙌

Roligaste jag gjort.

28 juin 2025

Hej Hugo,

Tack för ditt omdöme – vi blir verkligen glada att höra att du tyckte upplevelsen var den roligaste du gjort! 🙌🚗💨

Vi hoppas att vi får välkomna dig igen för ännu fler oförglömliga upplevelser