Happyflower.dkAvis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Jeg har brugt Happyflower.dk i flere år nu og kvaliteten er i top hver gang. Kundeservice er meget betænksomme og har ringet da jeg havde lavet stavefejl i kortet - det er sjældent set og rigtig flo... Voir plus

Vi bestilte to buketter, med hver sin tekst på, og servicen var rigtig god over mail og telefon. Buketterne var store og smukke som forventet, smukkere end deres konkurrent, Interflora. De d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg benytter happyflower.dk flere gange om måneden via mit arbejde. Kunderne bliver super glade for blomsterne, da de er meget friske og holder længe og farverne er fantastiske. Vin, lakridser og chok... Voir plus

Bestilte til levering lørdag, da modtageren dels ville være hjemme og dels fordi netop lørdag var en særlig dag. Blomsterne blev dog leveret fredag i stedet. Jeg fik fragten retur som kompensation, m... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Marché aux fleurs

Écrit par l'entreprise

Vi har kun blomster, vin og chokolade af den bedste kvalitet. Billig leveringspris på kun 69 kr. Du handler nemt, hurtigt og bekvemt hos os. Og afstanden fra tanke til handling er kort.

Bien

TrustScore 4 sur 5

89 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wow bare wow 💐 og med håndskrevet kort

Den smukkeste blomst (og lidt sødt) blev leveret med et håndskrevet kort, da jeg bestilte en gave til en kollega via Happyflower. Dk. Jeg vil bestille der fremadrettet hver gang jeg skal sende en blomst 💐 wow bare wow. Vh en glad blomsterpige

4 mai 2020

They are amazing!!

They are amazing! I was ordering from the US and they were so helpful, and I couldn't have asked for a more beautiful bouquet!

6 novembre 2019

Kun ros!

Har givet abonnement til min svigerinde, hun har været SÅ glad. Buketterne har været smukke og meget friske. Jeg modtog selv idag en buket fra Happy Flower og den er osse så fin og meget, meget frisk. Stor tilfredshed fra mig!

30 novembre 2018

Super flot blomsterbuket

Nemt at bestille, rimelige priser, & en virkelig smuk buket blevet leveret af Happyflower til min mor på mors dag. Jeg anbefaler gerne til andre & bestiller selv herfra igen.

17 mai 2018

Leverede til tiden og buketten var…

Leverede til tiden og buketten var meget flot! Jeg havde endda valgt den mindste, men den så flot og rigelig ud på det billede, modtager sendte mig. Vil klart bestille her igen.

25 avril 2018

Ekstraordinær kundeservice

Jeg bestilte en meget fin buket blomster på Happyflower.dk og fik den bedste kundeservice man kan ønske sig.

Buketten skulle leveres på Frederiksberg Hospital, men patienten var i mellemtiden blevet forflyttet til Bispebjerg Hospital.

Jeg modtager en mail om, at buketten er leveret til modtager og en venlig note om, at patienten var blevet flyttet, men buketten leveret uden ekstra beregning.

Det er da virkelig kundeservice på højt plan. Det er ikke sidste gang, at jeg bestiller blomster fra Happyflower.dk.

Mvh
Tina

13 avril 2018

Best online florist in copenhagen.

Best online florist in copenhagen so far. They will go extra mile to make you feel VIP. Go for the fresh flower option they will pick the best available. Highly recommended. Great customer service. Pity I just found them been sending flowers to copenhagen for 10 years.

11 novembre 2017

Naturligt og vildt flot

Særligt hvis du er det det Vilde & Naturlige er de en klasse for sig selv. Kan kun anbefales. Sød betjening. Meget rimelige priser

21 octobre 2017

En HAPPY kunde

Happyflower fortjenter virkelig disse 5 stjerner. Den 29. august var det første gang jeg bestilte, men det bliver i hvert fald ikke sidste. Det var meget nemt at bestille (selv for sådan en gammel en som mig) og kundeservice er den bedste man kan tænke sig. En særlig tak til Mads som har været så hurtig om at svare mig og som straks selv har tilføjet noget jeg havde glemt at skrive på kortet. Jeg fik også en meddelelse så snart blomsterne var afleveret. Tak fra en HAPPY kunde :)

8 septembre 2017

Happyflower.dk virker HVER gang

Jeg bruger ofte Happyflower.dk til at sende blomster privat og erhverv.
Denne gang var det til min mor på mors dag i går.
Flotte friske blomster leveret og blev endnu leveret inden kl. 12 som ønsket. Jeg er meget tilfreds med denne service på denne travle dag.
TAK! STOR ANBEFALING herfra.

15 mai 2017

Jeg bestiller den største bårebuket de …

Jeg bestiller den største bårebuket de har til kr. 750,- men kan ikke finde buketten da jeg ankommer til kirken. Det er så fordi buketten er meget lille. De påstår at de har sendt den største, men billeder af buketten, sammenlignet med billede på deres hjemmeside, viser tydeligt at det ikke stemmer. Meget utroværdigt. Det er SÅ vigtigt at man kan have tillid til handel via internettet og det lever de på ingen måder op til. Jeg er dybt berørt og lige denne dag kan ikke gøres om! Et forsøg på at få kompensation blev heller ikke mødt med forståelse eller imødeset. Jeg vil fremover kun købe fra en bedre og anbefalet blomsterhandler.

15 mai 2017

Rigtig god service

Jeg kontaktede Happyflower telefonisk, men ak, de svarede ikke. Cirka 20 minutter efter ringede de tilbage og kunne forklare at min buket ville blive afleveret inden for få minutter. Han holdt nemlig lige uden for dér, hvor den skulle afleveres. Jeg blev virkelig taknemmelig over sådan en god service. Tak! :-)

1 octobre 2016

Manglende levering !!

Ville sende min veninde en tanke på hendes fødselsdag, og var selv på ferie på dagen.
Så havde nogen dage forinden bestilt flot buket til levering - der bare aldrig blev modtaget.
Min veninde havde været hjemme på tidspunktet hvor happyflower.dk påstod de havde været med buketten - virker lidt mærkeligt.

På trods af, at jeg fik refunderet mine penge, kan det bare ikke råde bod på, at min veninde ikke fik min hilsen på sin fødselsdag !!!

Meget utilfreds - det er lige netop derfor man benytter denne slags service - fordi man ikke selv er hjemme ! Og så kan man ikke regne med at der bliver leveret som bestilt ! Helt uacceptabelt !!

21 juin 2016

Ny butik

Hej

Tillykke med Jeres nye butik, superflot og inspirerende indretning og mange lækre blomster.

Mange hilsner

Elisabeth Roth

5 juin 2015

Fantastisk service

Jeg havde bestilt en gavekurv fra Happyflower med vin, chokolade og blomster. Da den skulle leveres, kunne fragtmanden ikke se navnet på dørtelefonen (jeg havde glemt de havde fået nyt navn i forbindelse med bryllup). Han tog kurven med tilbage, og jeg blev ringet op, at den ikke kunne afleveres. Jeg forklarede det nye efternavn, og de leverede igen dagen efter (en lørdag) uden beregning. Virklig god service, og enormt venlig betjening. Kan kun anbefale dem!

13 avril 2015

Fin service og rimelige priser

Jeg skulle have leveret noget chokolade til et familiemedlem og valgte Happyflower, fordi de var billigere end Interflora og frem for alt fordi, de lovede levering samme dag, hvis man bestilte inden kl 10. Jeg bestilte derfor ca. 9.40 men kunne først vælge leveringsdato til dagen efter. Jeg ringede derfor til virksomheden, som beklagede og sagde, der var et problem med deres kalender, men at de selvfølgelig nok skulle levere samme dag.
Varerne kom ud idag ved 15-tiden, så det er rigtig fin service.
Jeg giver 4 stjerner i stedet for 5, fordi jeg skulle bruge tid på at kontakte virksomheden og fordi, jeg ikke har fået en ordrebekræftelse på mit køb på mail.
Ellers er jeg meget tilfreds og forventer bestemt at handle her igen :-)

3 février 2015