Door menopauze ben ik flink aangekomen, toen werd erg moeilijk om überhaupt een gram af te vallen. Ik ben zeer sportief, hardlopen, krachttraining, wandelen en yoga zijn mijn wekelijks routine. Maar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Geen track&trace ontvangen! Pakket werd onbemand achtergelaten voor de deur met temperatuur van 26 graden. De bezorger had even kunnen bellen of in ieder geval het pakket bij de buren of achter de c... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bezig aan dag 3 en tot nu toe positief. De sapjes wisselen tussen lekker, neutraal en snel doordrinken maar goed gekoeld zijn ze allemaal goed te doen. Tot nu toe weinig bijverschijnselen zoals hoofdp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gisteren heb ik mijn 7 daagse sap kuur afgerond. Ik ben begonnen met deze kuur omdat ik graag mijn lichaam een reset wilde geven en een paar kg kwijt is altijd fijn. De afgelopen weken/maanden w... Voir plus
HappyJuicy (ook wel HappyJuice) biedt hoogwaardige en gezonde sapjes aan van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio.
Visseringweg 23 - F, 1112 AS, Diemen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bestelling ziet er goed uit ,Makkelijk te bestellen en word vers/bevroren geleverd op afgesproken.👍

Réponse de HappyJuicy
De kurkuma versie zorgde ervoor dat ik moest kokhalsen. De sapjes zorgden er ook voor dat ik geen genoeg energie had. Ik zag er zo bleek uit dat men familie achter me aanliepen met de vraag om wat te eten. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om de sapjes niet als kuur te gebruiken.

Réponse de HappyJuicy
De sapjes zijn wel flink aan de prijs.Merkbaar wat kilo’s kwijt. 😊
Snelle levering, duidelijke site. Verder geen op of aanmerkingen.

Réponse de HappyJuicy
Op 2 januari een bestelling geplaatst en honderden euro's over gemaakt maar HappyJuicy levert niet, laat ook niks horen en als je mailtjes stuurt (inmiddels al 3x) omdat ze geen telefoonnummer hebben dan geen gehoor. Waardeloze service. Nu maar even onderzoeken welke vervolgstappen te nemen

Réponse de HappyJuicy
Sapjes zijn heel lekker en vers en je krijgt er een vol gevoel van, waardoor je dus niet nog eens op zoek gaat naar iets anders om te eten...

Réponse de HappyJuicy
we vonden de smaken echt niet lekker. Te sterk van smaak. Misschien iets meer kruiden zodat het een wat betere samenstelling is.

Réponse de HappyJuicy
In de ochtend heb ik een kuur besteld en in de avond werd het al bezorgd, bevroren en wel. De volgende dag meteen kunnen starten, helemaal top!
Het is goed vol te houden en de smaken van de sapjes zijn goed. De rode sapjes hebben wel mijn voorkeur, maar dat is een kwestie van smaak.

Réponse de HappyJuicy
De sapjes zijn lekker en gemak dient te mens. Ik heb echter eerder sapkuren gedaan en als je het voor het eerst doet vind ik het geen goede optie. Je word niet begeleid in het afbouwen van je voeding voordat je aan de sapjes begint, nergens benoemt hoe belangrijk water of thee ernaast is. Dus qua begeleiding voor een eerste keer zou ik aan andere kiezen.

Réponse de HappyJuicy
prima levering. t was allemaal bevroren, daar moest ik wel even aan wennen. maar heel smakelijk.

Réponse de HappyJuicy
The juices are too small and too few for each day. The flavors were also very disappointing.

Réponse de HappyJuicy
Heel fijne levering in de avond, want dan ben je juist thuis na het werk! Goede sappen, met gezonde combi van groenten en fruit. Lekker om te drinken, kortom een goede boost voor de gezondheid.

Réponse de HappyJuicy
Het wordt keurig op de afgesproken dag geleverd en ik ben keurig geïnformeerd over tijdstip.
Bij het product zit een heldere beschrijving voor gebruik en hoe te bewaren.
De sapjes zelf smaken prima en ik ervaar geen hongergevoel. Ik verlies wel 0.7 kg per dag gewicht bij de Detox. Dit is voor mij prettige bijvangst.

Réponse de HappyJuicy
Heerlijke sapjes en de detox heeft voor mij goed gewerkt. Alles was keurig verpakt en snel geleverd. Blij met het resultaat.

Réponse de HappyJuicy
Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goede producten en effectieve manier om gezond en snel een paar echt overtollige kilo's te laten gaan..

Réponse de HappyJuicy
Het is redelijk smakelijk en het werkt perfect, af en toe strijd tegen de honger maar het valt mee. Ik sport veel ( 18 uur per week ) en dat is goed te doen!

Réponse de HappyJuicy
Super! Snelle levering. Sapjes zijn echt prima te doen. Geen honger gevoel. Fijne schoonmaak van binnen.

Réponse de HappyJuicy
Snelle levering en fijn contact over de mail.

Réponse de HappyJuicy
Fantastische saps en snelle en correcte levering

Réponse de HappyJuicy
Lekkere sapjes, vlotte levering. Gezonde jaarlijkse habitat om eens te detoxen. Extra tips om vol te houden zou hierbij niet mis zijn.