Door menopauze ben ik flink aangekomen, toen werd erg moeilijk om überhaupt een gram af te vallen. Ik ben zeer sportief, hardlopen, krachttraining, wandelen en yoga zijn mijn wekelijks routine. Maar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Geen track&trace ontvangen! Pakket werd onbemand achtergelaten voor de deur met temperatuur van 26 graden. De bezorger had even kunnen bellen of in ieder geval het pakket bij de buren of achter de c... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gisteren heb ik mijn 7 daagse sap kuur afgerond. Ik ben begonnen met deze kuur omdat ik graag mijn lichaam een reset wilde geven en een paar kg kwijt is altijd fijn. De afgelopen weken/maanden w... Voir plus
HappyJuicy (ook wel HappyJuice) biedt hoogwaardige en gezonde sapjes aan van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio.
Visseringweg 23 - F, 1112 AS, Diemen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Het pakket is een dag na de bestelling gekomen, goed verpakt. De sappen zijn heel fris en lekker maar ik vind het heel moeilijk 3 dagen zonder eten te gaan

Réponse de HappyJuicy
Prima levering, snel en goed ingepakt.
De drankjes zijn super vers maar ik vind ze niet allemaal lekker. Dit is persoonlijk natuurlijk, smaken verschillen nu eenmaal :)

Réponse de HappyJuicy
De sapjes werden goed afgeleverd. Per e-mail voldoende informatie gekregen. De sapjes smaken bovendien ook nog best lekker. De sapkuur is een bijzondere ervaring.

Réponse de HappyJuicy
Het zijn lekkere juices maar het is veelste duur. Om die reden zou ik het niet nogaals doen

Réponse de HappyJuicy
Eerst werd er geklopt, daarna aangebeld en toen we de deur open deden zaten ze al in de auto en reden weg. De twee dozen Juice stonden voor de deur. Nu waren we thuis, dus dat was mooi.

Réponse de HappyJuicy
Bezorging goed, goed verpakt. Natuurlijke en locale producten. Goede informatie.

Réponse de HappyJuicy
Een maand of 3 geleden hebben mijn man en ik de 5daagse sapkuur gedaan. Hij trok het geweldig en het beviel hem erg goed. Ik trok het wat minder goed v.w.b. trek/honger en heb af en toe een toast of gekookte eieren gegeten. Dat werkte goed voor mij.
We gaan nu zelfs de 3daagse kuur doen!

Réponse de HappyJuicy
Fijne service enkel zijn de meeste smaken echt niet lekker. Waardoor het lastig is om het vol te houden.

Réponse de HappyJuicy
Ik doe vaak een sapkuur, maar heb nog nooit honger gehad. Ik kan goed zonder eten. Bij deze kuur zijn er weinig voedingsmomenten/tijd tussen flesjes lang, waardoor ik nu een avocado of tomaat heb gegeten. Ik zal dit niet weer bestellen. Levering was prima

Réponse de HappyJuicy
Is een goede site en betrouwbaar, sapkuur besteld en netjes de volgende dag in huis. 👍🏻

Réponse de HappyJuicy
Makkelijk te bestellen, snel en fijn geleverd, duidelijke instructies en heerlijke sapjes!

Réponse de HappyJuicy
Niet weg te krijgen, werkelijk heel vies. Maar get’s the job done: 3,2 kg kwijtgeraakt in 5 dagen.
Zeer handig in gebruik en doeltreffend!

Réponse de HappyJuicy
goede levering en smaken goed. Tuurlijk moeilijk volhouden maar dat ligt niet aan happyJuicy haha

Réponse de HappyJuicy
Bezig aan dag 3 en tot nu toe positief. De sapjes wisselen tussen lekker, neutraal en snel doordrinken maar goed gekoeld zijn ze allemaal goed te doen. Tot nu toe weinig bijverschijnselen zoals hoofdpijn of flauw gevoel! Goed dat alles duurzaam is geproduceerd. Minpuntje zijn de doppen; voor mensen met weinig kracht of hand blessures niet te doen.