Ik wou proberen om m’n dochter op de foto te krijgen, dit wil ze vanaf jong al niet echt, de ideale kans dus om het toch eens een kans te geven, de fotografe deed zo haar best, nadat Fayèn meerdere ke... Voir plus
Lisez les avis des autres
De fotografe was kundig en deed echt leuk met de kinderen. Het ging wel allemaal snel, maar misschien is dat ook goed met kleine kids. De fotos waren zo leuk geworden dat ik ze had gekocht. Uiteindeli... Voir plus
Nooit geen afspraak maken!!Zeer slechte fotograaf in Zwolle bij de Prenatal! Asociaal in contact! We hadden om 16.00 uur een fotoshoot gereserveerd en betaald. Werden vlak vantevoren gebeld door... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Onprofessioneel
Helemaal niet tevreden over happy pics. Fotograaf was leuk en lief, wist wat ze deed maar ze ging echt als Max Verstappen. De kinderen wisten daardoor niet wat hun overkwam en hebben ook niet echt gelachen.
Aller eerst keer foto's van de kinderen samen dus we dachten laten we maar wel deze foto's kopen want dit gebeurt niet vaak. De keuze is verschrikkelijk of eigenlijk mag je helemaal niet kiezen... De meeste foto's waren echt niet leuk. Toch eruit gekomen en 10 gekozen. Ze zouden gefotoshopt worden maar dit was niet gebeurd, foutje op kantoor werd gezegd, ze zouden het alsnog aanpassen. Nu kregen we de foto's opgestuurd en was er gefotoshopt.... Nou... Ik weet niet wat ze verstaan onder fotoshop maar dit was het zeker niet, zat gewoon hele bruine vlek op het gezicht. 3x contact gezocht maar ze helpen je gewoon niet verder, terug bel verzoek je wordt gewoon niet terug gebeld.
Ga alsjeblieft ergens anders je foto's laten maken!!
Leuke shoot gehad met mijn zoontje
Leuke shoot gehad met mijn zoontje! Echte aanrader!
Fotoshoot gehad met onze dochter van…
Fotoshoot gehad met onze dochter van 6weken. Ze doet het super goed heel lief voor de kleine kinderen.
Ben benieuwd naar de foto's 😁
Enthousiaste, fijne ervaring.
De fotografe deed het onwijs leuk. Duidelijk ervaring met kinderen en baby's. Onze kinderen zijn 3 jaar en een newborn van 11 dagen. Het was een hele leuke ervaring voor ons en voor de kinderen. Onze oudste vond het ook erg leuk. Het ging ook heel vlot waardoor het voor de kids ook goed vol te houden was. Echt een aanrader.
Wat een leuke shoot hadden we
Wat een leuke shoot hadden we! Er werd speels omgegaan met de kinderen maar niet geforceerd. De kinderen hebben het ook echt leuk gevonden. De afwisseling steeds opnieuw tussen samen en om en om, zonder dat een van m’n kinderen lang moest wachten werkte heel goed. Ik dacht dat een kwartier kort zou zijn, maar ging er vanuit dat HappyPics daar een betere inschatting van zou hebben. Dat bleek, want na nog geen kwartier was de shoot klaar en dat was ook echt genoeg. Ik denk dat als we langer door zouden gaan de lol er bij de kinderen uit zou gaan.
Verder hebben we de optie gekregen de blauwe plekken van mijn zoon weg te werken. Hoefde van ons niet, maar dat de optie er wel is vind ik een goede service!
Ze was leuk met de kleine ,geduld en…
Ze was leuk met de kleine ,geduld en netjes. Ben zeer tevree, leuk gedaan. Chapo.
Wederom een leuke shoot!
Wederom een leuke shoot!! Inmiddels de 3e bij jullie
De fotograaf deed het erg leuk met mijn…
De fotograaf deed het erg leuk met mijn kinderen!!!ze nam ook echt de tijd ervoor!!Ik ben benieuwd naar het resultaat.
Erg leuk om te doen
Erg leuk om te doen! Vriendelijke en professionele fotograaf. Ik kom graag nog een keer.
Zeer vriendelijk en ervaren
Voor de eerste keer een fotoshoot bij happy pics geboekt. Het was een fijne ervaring. De fotografe was zeer vriendelijk en had duidelijk ervaring met het fotograferen van kinderen. Mijn dochter (4jr) was in het begin erg verlegen. Maar de fotografe kreeg haar met grapjes ontspannen. Veel verschillende poses in 15minuten. Erg leuk. Ik ben benieuwd naar de foto’s die we volgende week mogen ophalen. Het enige wat ik zelf wennen vond was dat de fotografe midden in het winkelcentrum stond, iedereen kon ons dus zien maar mijn dochter had er gelukkig niet veel last van. Doordat ik last minute nog kon boeken en ik achteraf kan beslissen welk pakket ik wil gaf mij de doorslag om happy pics foto’s te laten maken.
Geven niet snel op voor een leuke foto!
Ze deed heel erg haar best om leuke foto's te maken en onze dochter te laten lachen, wat moeilijk was want die had er niet z'n zin in. Uit eindelijk toch gelukt, dank je wel!
Heel erg leuk!
Heel erg leuk!! de fotografe heeft veel geduld met de kindjes zelfs met 4 maand. Ze heeft veel verschillende attributen en ‘verplicht’ de kindje tot niets. Benieuwd naar het eindresultaat.
Lieve, leuke professionele fotograaf
Zoals aangegeven in de bevestiging werd gevraagd 15min voor aanvang aanwezig te zijn. Dat deed ik dus ook. De afspraak voor mij was te laat. Ik werd dus eerder geholpen, zodat de fotograaf in ieder geval geen uitloop zou hebben. Ze is leuk met kinderen, heeft leuke verschillende opstellingen binnen handbereik en ze is professioneel. Ze nam volledig de tijd voor mijn dochtertje en liet zich niet opjagen door de afspraak die eigenlijk te laat was en bleven vragen wanneer zij aan de beurt waren. Goede ervaring dus en als de foto's leuk zijn, zeker voor herhaling vatbaar.
Fijne interactie met de kinderen!
Leuke, vriendelijke, persoonlijke interactie met de kids. Winkel was ook een prettige setting. Voorgaande jaren ook altijd mooie fotos als uitkomst. Ik verwacht dit jaar ook weer, naar ik heb de fotos nog niet gezien.
Super goede fotograaf!
Super goede fotograaf!
Lief met ons zoontje!
Ze deed heel goed haar best, wij zijn super benieuwd naar de foto's
Hele leuke fotoshoot
Veel geduld vd fotograve en ook veel verschillende opstellingen. Zelfs voor onze zoon van 6 weken ! Zeer positieve ervaring !
Hele leuke shoot
Hele leuke shoot! Ook zeker een lieve dame, ze had veel geduld en deed het super leuk. Worden veel verschillende dingetjes gedaan, echt een aanrader!
Fijne sfeer en was leuk met de kinderen.
Fijne sfeer en was leuk met de kinderen.
Snel en leuk met de kinderen!
Wat een hoop foto's in een korte tijd in diverse setting. Ze is heel leuk met de kinderen!