Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik wou proberen om m’n dochter op de foto te krijgen, dit wil ze vanaf jong al niet echt, de ideale kans dus om het toch eens een kans te geven, de fotografe deed zo haar best, nadat Fayèn meerdere ke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De fotografe was kundig en deed echt leuk met de kinderen. Het ging wel allemaal snel, maar misschien is dat ook goed met kleine kids. De fotos waren zo leuk geworden dat ik ze had gekocht. Uiteindeli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoals aangegeven in de bevestiging werd gevraagd 15min voor aanvang aanwezig te zijn. Dat deed ik dus ook. De afspraak voor mij was te laat. Ik werd dus eerder geholpen, zodat de fotograaf in ieder ge... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit geen afspraak maken!!Zeer slechte fotograaf in Zwolle bij de Prenatal! Asociaal in contact! We hadden om 16.00 uur een fotoshoot gereserveerd en betaald. Werden vlak vantevoren gebeld door... Voir plus

3,6

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,6

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Genieten

Zo mooi dat zei dit doet voor (kersverse)ouders hun kind(eren) kort maar krachtig en een hele leuke spontane vrouw.

Geweldig!

Ondanks dat wij later aankwamen, heeft de fotograve toch nog de shoot gedaan. Super lief! Hele leuke, aardige fotograve en zeer professioneel. Wij hebben 3 jaar geleden ook een shoot gehad bij Happypics en toen ook geweldige ervaring gehad. Bedankt🥰

Geweldig!

Er werd heel leuk met onze kinderen om gegaan. Van alles uit de kast gehaald om ze aan het lachen te krijgen. Dat is zeker gelukt, erg fijn!

Aanrader!!

Onwijs leuke vrouw die de shoot deed. Mn zoontje was helemaal op zn gemak en hierdoor ging de shoot echt super goed! Echt een aanrader om met je kind te doen:)

Zwaar misleidend

Wij liepen in de Tuinen in Naaldwijk en dachten hé leuk, een fotoshoot voor €2,50 waarom niet? Via telefoon afspraakje gemaakt, konden 15 min later al terecht. Tijdens het wachten probeerde ik de prijzen op te zoeken, want op de borden die op locatie stonden was niets te vinden. Geen prijzen gevonden, maar ik dacht nouja het zal toch niet zo erg zijn?
Ik kon het niet nog meer mis hebben, want de prijzen die wij NA de fotoshoot kregen om de foto’s aan te schaffen waren schrikbarend.
Alles wordt van te voren afgedrukt en je mag de foto’s niet zelf kiezen.
Ik wilde graag alleen digitale foto’s, maar dan moest ik het duurste pakket aanschaffen a la +€200. Sorry wat?!
Verkoopster was ook nog een soort van geïrriteerd hierdoor.
En wat de foto’s betreft; voor die prijs mag de kwaliteit een heel stuk beter.
Als ik dit allemaal van te voren had geweten, had ik dit nooit gedaan. Maar ja, dat zal vast hun verkoopstrategie zijn.

30 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Veel te duur en geen keuze

Erg jammer dat je niet zelf mag kiezen welke foto's je wilt kopen. De eerste 10 zitten in het pakket, wil je de andere betaal je bijna 200 euro. De minst mooie staan bij de eerste 10,waaronder ook bijna dubbele. De minst mooie foto als cadeau meegeven. Mega prijzen voor een simpele shoot. Mijn newbornshoot waar ruim een halve dag de tijd voor werd genomen en daarna nog alle nabewerkingen was nog goedkoper.

24 mai 2025

Nooit meer

Nooit meer! Leuke actie hoor, 2,50 voor een fotoshoot en dan krijg je 1 foto gratis (zeker niet de leukste). Werd niet doorgepakt tot mijn zoontje lachte, het duurde in totaal misschien 10 minuten en dan krijg je de kosten te zien van aanschaf en schrik je je een hoedje… De gekozen foto’s waren zeker niet de leukste, ze drukken een hele set af (ja dit gooien ze weg als je het niet koopt), je krijgt NIKS digitaal mits je het hele pakket afneemt en buiten dat zijn de foto’s van hele slechte kwaliteit. Ik zou 1000% een professionele fotograaf inhuren voor echt mooie foto’s als herinnering!!!

27 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn helemaal weg van happy pics

Wij zijn helemaal weg van happy pics! Inmiddels een aantal keer op rij een leuke shoot bij happy pics mogen ervaren!
Ik vind de fotografe enorm creatief en maakt er voor de kinderen echt een feestje van! De shoot loopt lekker soepel en ook snel door zodat het niet te lang duurt. Daarnaast is er veel keuze qua de foto’s en formaten om te kiezen en vooral de portret foto op canvas is natuurlijk geweldig! Ik zou zeggen plan je bezoek in want je gaat dit geweldig vinden!

4 juillet 2024

Unprofessional service

We came in with our 6‑week‑old baby and left with only 3 photos that we consider acceptable—none of which truly capture what we hoped for. In many of the other shots, our baby’s eyes are unfocused, her mouth appears distorted, or other issues are evident. On the day of pick‑up, we requested to pay only for the 3 usable photos, but were informed that a minimum purchase of 10 digital photos was required, and we were charged 140 euros.

We believe that photographing a baby requires more patience and time. The photographer seemed rushed, trying to take more than 10 photos in just 15 minutes before the next appointment. Ultimately, out of 15 photos taken, only 3 were acceptable. This approach does not meet the standard of professionalism and artistry we expected.

We are very disappointed with the service, as we feel that, for the price, we could have received more professional photos of our baby. Unfortunately, we have lost the opportunity to capture her precious 6‑week milestone.

22 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechter dan dit kan niet

Hele slechte ervaring met Happypics, met mn kleintje van precies 1 maand naar Prenatal geweest voor profesionele foto's, dacht ik. "fotografe" gaf 0 aanwijzingen, we moesten zelf maar even kijken hoe wat waar en zij knipte random wat met haar camera. Totaal geen aandacht en oog voor ons en onze baby. 2 weken later waren de foto's klaar en kon ik ze komen bekijken en kopen. Foto's waren van zeer slechte kwaliteit, allemaal zwaar overbelicht, onscherp en baby staat er gewoon niet mooi op. Mijn nichtje van 5 maakt mooiere foto's van haar. Ik heb spijt als haar op mijn hoofd dat ik geen professionele fotograaf heb genomen, je kleintje is tenslotte maar 1 keer 1 maand, dat moment is dus gewoon verpest. Vervolgens is de geboden oplossing dat je voor 15 euro losse digitale foto's mag aanschaffen, wat een lachertje.

5 mars 2025

Zeer slechte…

Zeer slechte prijs/kwaliteitsverhouding. Tien foto’s incl digitale versie en een canvas voor 180 euro waar mijn zoontje voor de helft op staat. Tijdens shoot geen uitleg en zeer zakelijk/onvriendelijk. Foto’s zijn niet professioneel gemaakt. Ik zou het alles behalve aanbevelen.

13 février 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Slecht!

De foto’s maken ging goed ondanks dat er nauwelijks contact werd gelegd en een ietwat onvriendelijke fotografe.
Daarna foto’s ophalen..
De verkoopster was eerlijk en vriendelijk en kreeg excuses dat de foto’s flets waren. Duidelijk overbelicht en op plekken waren de foto’s uitgebeten. De “gratis” foto was een portret met afgehakte vingers aan 1 hand. De foto en canvas zijn voorgedrukt en belanden daarna in de prullenbak, digitaal niet mogelijk (tenzij je t duurste pakket afneemt). Jammer!

17 décembre 2024

Nooit meer

Nooit meer! Leuke actie hoor, 2,50 voor een fotoshoot en dan krijg je 1 foto gratis. Alleen zij kiezen de fotos en dat is echt de leukste niet. Wil je andere fotos hebben, dan hebben ze nog een reeks afdrukken die je voor de hoofdprijs kunt kopen. Lees 90 euro!?! En dan heb je ze nog niet eens online🤯. Belachelijk. En dan heb ik met mijn domme hoofd nog toestemming gegeven dat ze de fotos kunnen gebruiken ook. Zij hebben ze wel online maar als ik dat wil kost het me 2 maanden boodschappen.

20 décembre 2024

Verdienmodel - milieuvervuiling

Verdienmodel. Zo noemen ze het. Voor 2.50 krijg je een fotoshoot met zeer generieke 13 in een dozijn foto's. Vervolgens - wat ik niet had begrepen - wordt je op de ophaaldag geconfronteerd met een hele tafel vol al geprinte foto's inclusief een canvas. En als je dan slechts enkele foto's wilt afnemen, betaal je de hoofdprijs, of voor een heel pakket (met of zonder digitaal) betaal je je helemaal scheel.

EN DAN GAAT ALLES DE PRULLENBAK IN

Hun klantenservice noemt dat "vernietigd op een recyclebare manier" wat bij nadere toelichting betekent dat de houtjes van de canvassen worden hergebruikt.

Mensen, dit moeten we toch met z'n allen niet meer okay vinden tegenwoordig. Wat een waste, wat dood en doodzonde en wat een scam - Slachtoffer van een verdienmodel.

28 novembre 2024

waardeloos dit bedrijf

erg slecht dit bedrijf, we hadden een afspraak met hun bij prenetal duiven maar ze zijn nooit komen opdagen en hebben dat ook niet aan ons laten weten dat ze niet komen, we hadden €2,50 betaald voor een foto en konden er dan meer bijkopen, na eindelijk in contact met ze te zijn gekomen zeiden ze dat ze korting konden geven op een volgende fotoshoot en wilden dan ergens anders afspreken, we gaan een beetje nog verder rijden en dan weer voor niets komen, ik trap er niet weer in.
Weg met dit waardeloze bedrijf

3 août 2024

Niet klantvriendelijk, oplichterij

Fotoshoot gedaan voor 2,50 met een gratis foto, de rest kun je bijbestellen. Die gratis foto kun je niet zelf kiezen en zij kiezen de sloomste foto.
Ik wilde wel een andere foto bij ze kopen, maar die kun je dan alleen geprint krijgen en niet digitaal… als je digitaal wilt dan moet je het hele pakket afnemen. Als de foto’s nou leuk waren, maar ik wilde er maar één omdat er maar één leuk was. Ik ga niet meer dan 100 euro betalen voor één leuke foto. Zonde van de tijd. Niet klantvriendelijk en voelt als oplichterij. Nooit meer.

30 juillet 2024

Ook aan meegedaan

Ook aan meegedaan, hoopte op een leuke eerste foto voor €2.50en zou dan gaan beslissing welke foto's ik nog meer zou kopen , maar toen ik zag dat ze de lelijkste foto aanbood heb ik ze bedankt. Wees je dus bewust dat je voor €2.50 (een lokkertje) de lelijkste foto krijgt. De rest mag je duur kopen

3 juin 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus