Snel geleverd. Aardig kaartje en info erbij. Door het warme weer nog niet gebruikt. Leuke uitvinding en echt mooie oplossing voor mijn persoonlijk.Heb er nu twee, een zwarte en een bruine. Komt goed... Voir plus
moeilijk te verstellen; blijft slecht zitten; erg duur voor de kwaliteit!
Heb nu voor de derde keer riemen besteld dus meerdere kleuren. Wilde eigenlijk ook een grijze die zag ik niet. Verder prima bevallen erg goed.
Ik ben heel blij met de Happystrappy riemen. Wat een uitkomst. Geen gedoe meer met mijn andere riemen, omdat ik dan gaatjes in mijn truien kreeg. Ik zal ze iedereen aanbevelen. En dank je wel voo... Voir plus
In de afgelopen decennia is er veel veranderd in kledingstijl. De broekriem echter, is een item dat nooit is meegegaan met de tijd. Wij zorgen voor een revolutie in broekriemland! Een verandering van de ouderwetse riem. Geen knellende of een te loszittende riem meer, maar eentje die altijd comfortabel zit. Ontdek de originele elastische riem van HappyStrappy!
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Alles vlg.afspraak
De verzending was zeer snel
De verzending was zeer snel. Het product is voor mij waardeloos. De strap is niet sterk genoeg om een grotere maat broek omhoog te houden. Maat 44. Als je de strap strakker zet springt deze weer terug in de grootste maat. Wat een rommel
Ik vind dat ik er toch wel lang op moet…
Ik vind dat ik er toch wel lang op moet wachten jammer genoeg

Réponse de Happystrappy
prima service
prima service, een kanttekening , pakje past niet in brievenbus, postbode belde aan, eerste keer niet thuis werd het bij buren bezorgd.
Riem voldoet aan de verwachting
Prima produkt
Eenvoudig bestellen.
Eenvoudig bestellen.
Snel bezorgd.
Je hoeft er niet voor thuis te blijven.
Riemen zijn eenvoudig te verstellen en doen waar ze voor zijn.
Helemaal top dus!!
Snelle levering en makkelijke riem en…
Snelle levering en makkelijke riem en geen last meer van een gesp
apart maar werkt super
Snelle levering.
Ze zijn fijn in gebruik.
Een tevrede klant
De riemen zijn zoals ze beschreven worden. Simpel te bevestigen en werken. Dus daarom deze 5 sterren.
Super mooie riem.Heel functioneel.
Super mooie riem.Heel functioneel.
Mooie uitstraling en kwaliteit.