HardwareCity.nl Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Levert een toetsenbord/topcase dat als HP EliteBook 1040 G4 onderdeel met HP-SKU L02267-B31 en met backlightfunctie werd aangeboden. Na installatie bleek de expliciet vermelde backlightfunctie ni... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestelde een laptop scherm dat achteraf verkeerd bleek te zijn. Mijn fout, ik had enkel het laptopmodel bekeken, niet het precieze beeldscherm. Zonder gedoe kreeg ik van Henk de volgende dag al ee... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bij de bestelling ging alles goed maar … bij de retour ging gewoon alles mis. Het pakket was 2 maal bij hun aangeboden dan naar een afhaalpunt bij hun in de buurt gebracht. Na een week heb ik zelf moe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

kwam met HP Z-book, raar geval met batterij. Duurde even maar is opgelost. zoals ik hetnaar hen omschreef: "vertrouwen van mijn kant met van jullie kant; kennis, ervaring gecombineerd met Fryske reso... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'informatique

Informations provenant de diverses sources externes

Sinds 2008 hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van laptoponderdelen en het uitvoeren van hardwarematige laptopreparaties tegen een zo gunstig mogelijk prijs of tarief.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

service na verkoop kon beter

Toetsenbord vuil/beschadigd geleverd. Ik heb het dezelfde dag nog geretourneerd, maar geen reactie gekregen. Ook op de 2 mails die ik sindsdien gestuurd heb, kwam geen reactie.
Na een negatieve beoordeling op TrustPilot is de situatie zo snel mogelijk rechtgezet. Blijkbaar had men een terugbetaling uitgevoerd op een verkeerde rekening, en door een ongelukkig toeval 2 keer mijn mail over het hoofd gezien, terwijl men normaalgezien binnen de 24 tot 48 uur reageert. Pech gehad dus.

Verder is er mijns inziens nog een probleem met de garantietermijn: de garantietermijn die zij vermelden bedraagt 6 maanden, zonder dat daarbij vermeld wordt dat de wettelijke garantie van 2 jaar eveneens van toepassing is.

12 mai 2015

toetsenboard

smiddag's besteld en de volgende morgen netjes in me brieven gevonden prima afgehandeld allemaal en had ook direct het juiste product

4 juin 2013

Prima service

Prima zaak waarbij er bij problemen adequaat gereageerd word.

8 novembre 2012

goedkoop GEEN duurkoop

De accu van m'n HP-laptop was "op". Na speurwerk op 't net Online2Design gevonden. Dat goedkoop niet altijd duurkoop hoeft te zijn, blijkt wel uit de prima afwikkeling van mijn bestelling. Vandaag bestelt betekent INDERDAAD de volgende werkdag in huis! Online2Design blijkt een betrouwbare leverancier en dus een regelrechte aanrader!

31 octobre 2012

binnen 24 uur, geweldig

batterij voor de laptop, savonds besteld en smiddags de volgende dag geleverd, kompleet met hoe wat en wanneer als mail. Dit was eigenlijk de enige internet winkel waar ik direct kon zien wat ik bestelde, de code van de oude batterij wordt gebruikt.

31 octobre 2012
Noté 5 sur 5 étoiles

Beter dan de bestelling zelf

Ik heb een accu voor een laptop besteld bij online2design.nl en deze zou binnen 24 uur geleverd worden. En inderdaad was de bestelling binnen de gestelde tijd afgeleverd. Ik had een accu met 4400 Ah besteld en kreeg een accu met 5200 Ah geleverd. Dus meer waar voor hetzelfde geld. Geen gezeur dat het product niet voorradig was en een wat duurder product in de plaats komt. Nee, geen gezeur en gewoon een goed product leveren. Dat is service en goede klantgerichtheid. Hier scoor je mee. De volgende keer bestel ik mijn spullen weer bij deze webwinkel.

20 octobre 2012
Noté 5 sur 5 étoiles

Aan dit bedrijf kunnen veel een voorbeeld nemen.

Tijdens het telefonisch contact een goede uitleg gekregen,
meteen het juiste onderdeel besteld en betaald, en het was dezelfde avond nog verzonden.
Netjes via de mail ben ik op de hoogte gehouden.
Daags er op heeft de post het onderdeel bij mij afgegeven.
Kon niet beter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een duidelijke online shop.

Online shop die overzichtelijk is, producten worden goed omschrevenen, duidelijke foto's en men kan zien of het op voorraad is en snelle afhandeling.

een beller gaat sneller

er zijn ook mensen die niet zo goed met computers over weg kunnen en praten liever met iemand over bestellingen en kunnen hun vragen stellen via computer weet ik niet of ik het goede bestel

prima

''s avonds 19.00uur besteld,andere dag al om 13.30uur in huis

17 octobre 2012

Perfect

Perfect, gisteren besteld vandaag in huis, geen gezeur verder niet goed geen probleem, ruilen was geen probleem, jullie zijn goed bezig, en zeker een aanrader!!!!!

16 octobre 2012
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus