Haslev Flytteforretning ApS Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Super professionelle, seriøse og de har bare styr på det - særligt i en stor flytning inkl. opbevaring. De får mine varmeste anbefalinger!!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ved ikke om Haslev flytte forretning har sendt deres bedste folk eller de alle er sådan, men jeg modtog mit flyttelæs af to flyttefolk i godt humør. De var hjælpsomme og professionelle. Efter to... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Aftalt pris inden flytningen. Kom den aftalte dag og tdspunkt. Det pågældende møbel pakket ind for sikker flytning. Modtager fik leveret møblet i perfekt stand- samlet og monteret lys OK Modtag... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services de déménagement et de stockage

Écrit par l'entreprise

Samlet har vi over 30 års erfaring i branchen. Det er alt lige fra privat flytninger, erhvervs flytninger, projektstyring, eksport pakning, handyman service, tungløft og meget mere. Fra vores mange år i branchen ved vi hos Haslev Flytteforretning også hvad der skal til for at gøre en flytning helt speciel og til en succes. Hos Haslev Flytteforretning kan vi tilbyde forskellige former for tilbud, sådan at I får lige den type flytning I søger. Skal det være den lille flytning hvor I selv vil stå for det meste eller den helt store pakke, hvor I næsten kun skal åbne hoveddøren og slå fødderne op i sofaen i jeres nye hjem. Kontakt os allerede i dag, og vi kan sammen se på jeres flytteplaner.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

62 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ingen bekymringer, bare nemt og afslappende

Flinke og dygtige medarbejdere. Vi følte os i trygge hænder fra første samtale.

9 juillet 2024

Hej Marco

Tak for de fine ord - dem er vi meget glade for :)

Fantastisk service

behagelige og venlig kommunikation helevejen igennem fra kontor til flyttefolk. Kan klart anbefales her fra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 juillet 2024

Hej Lena

Tusind tak for de pæne ord. Vi er glade for du havde en god oplevelse :)

Meget fin service

Meget fin service. Venlige, effektive Flyttefolk.

27 juin 2024

Hej Helle

Tak for de pæne ord. Dem giver vi straks videre :)

Fantastisk service

God og hurtig ekspedition fra firmaet Haslev flyttefirma.
Meget gode og hurtige samt meget venlige og hjælpsomme flyttemænd.

4 juin 2024

Hej Bodil

Tusind tal for de pæne ord.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig flytningen....

En hurtig og effektiv afvikling af flytningen, og flink opførelse...

7 mai 2024

Hej Hans-Erik

Tak for de pæne ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service søde og flinke…

Super service søde og flinke flyttemænd, der passede godt på vores ting. God oplevelse.

15 mai 2024

Hej Lis

Tak for de fine ord, dem er vi meget glade for.

Haslev Flytteforretning :)

Den bedste service!

Den bedste service!

8 mai 2024

Hej CH M.

Tak for den pæne anmeldelse :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flyttefirma med god betjening …

God betjening lige fra starten og super service, at de kommer hjem til en og gennemgår hvad der skal med i flyttebilen og giver et tilbud. Derudover var jeg meget glad for, at de også levede flyttekasser, som var med i prisen.
Hurtig og effektive og venlige flyttefolk. Da jeg skulle af med flyttekasserne skrev jeg til dem og fik hurtig svar igen om at de kunne hente kasserne på den ønskede dag.
Jeg vil helt klart anbefale Haslev Flytteforretning, jeg var i trygge hænder fra start til slut

7 mai 2024

Hej Tina

Tusind tak for de flotte ord. Dem er vi meget stolte af.

Mvh Haslev Flytteforretning

Effektive

Effektive, servicemindede og en rimelig pris ifh til serviceniveau. Fantastisk hurtig flytnin, der kunne tilpasse sig da der skulle noget andet med istedet.Tak!

2 mai 2024

Hej Louise

Tusind tak for de flotte ord - dem giver vi straks videre :)

Super flytning

Vi havde en rigtig god oplevelse med Haslev flytteforretning, rigtig dygtige flyttemænd og en meget rimelig pris.

6 février 2024

Hej Stine

Tusind tak for de flotte ord.

God weekend

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skriver på vegne af min mormor

Jeg skriver på vegne af min mormor, som i dag har haft Haslev Flytteforretning ApS til at flytte for hende.
Hun udtaler: at det var 2 velopdragne unge mænd, som uden stress og jag, bar hendes elskede møbler ud i lastbilen på rekordtid. Herefter blev værdierne fragtet til den nye lokation og båret pænt ind, og sat lige der hvor det var ønsket. Havemøblerne blev også båret om i baghaven.
At flytte bolig kan være en stressende faktor for en ældre dame, men takket være jer og jeres gode adfærdskodeks, har dette ført til mindre stress, og en rigtig god oplevelse.
Tak!

5 février 2024

Hej Jesper.

Tusind tak for de pæne ord, dem vil vi straks give videre :)

God dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem utrolig god service

Helt igennem utrolig god service, hjælpsomhed og venlighed fra både sekretærens og flyttefolkenes side. Meget rimelig pris og hurtig afregning. Kan kun anbefales!

21 novembre 2023

Hej Kirstine

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi siger mange tak for de flotte ord!

mvh

Super god oplevelse

Vi kan kun sige gode ting om vores oplevelse med flytning fra lager til hus. De var hurtige, effektive, forsigtige og ordentlige. De ankom til aftalt tid. Jeg kan godt anbefale andre at booke dette firma til sin flytning.
Betalingsmetoden er i øvrigt super nem, ordentlig og overskuelig.

9 octobre 2023

Réponse de Haslev Flytteforretning ApS

Tusind tak for de fine ord - det er altid dejligt med glade kunder :)

Kan varmt anbefales!!!

Vi har kun positivt at sige om dette flyttefirma. Der kom 2 super effektive, flinke og humoristiske flyttefolk. De var meget omhyggelig med at bære ud/ind samt pakke vores møbler godt ind hvis det var nødvendigt. Prisen er rimelig og vi er meget tilfredse med vores oplevelse af Haslev Flytteforretning.

19 janvier 2023

Hej Camilla

Vi siger tusind tak for de pæne ord! Og ønsker jer alt held og lykke i jeres nye bolig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin service både fra kontorets…

Meget fin service både fra kontorets side og fra flyttefolkene. Alt gik hurtigt med to
venlige, dygtige og imødekommende flyttefolk. Pris for flytning og den brugte tid var yderst rimelig. Kan varmt anbefale firmaet.

4 décembre 2022

Hej Lene

Tak for de fine ord. Vi er glade for at du er tilfreds med din flytning.

mvh

Perfekt flytning

Lige fra jeg ringede for at få et tilbud på flytningen har alt været perfekt. De kom dagen efter for at se det sted vi flyttede fra og samme dag fik vi et tilbud.
Vi fik 50 flyttekasser og en stor stak papir til indpakning en måned før så jeg havde god tid til at pakke.
Vi aftalte en dag for flytningen, men den lavede vi om en uge før og det var aftalt, men kun en opringning til Tanja så fandt de også en tidligere dag vi kunne flytte.
Flyttebilen kom til den aftalte tid og “drengene var meget profesionelle og hurtige til at pakke bilen.
Da vi kom frem til den nye adresse kikkede de først om der var nogle skader i lejligheden og noterede dem ned.
Så gik de igang med at tømme bilen, og det gik uden nogen skader så alt blev sat hvor vi ønskede det.
Så vi har kun rosende ord for dette firma og kan derfor kun anbefale dem.
Man ringer bare når man har pakket alle flyttekasserne ud så finder vi en dag for afhentningen af kasserne 👍
Tusinde tak for en god flytning.😀
Hilsen Lis

1 juin 2022

Hej Lis.

Endnu en gang vil vi gerne sige tusind tak for de fine ord.

Vi er glade for I syns flytningen gik godt.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus