Haslev Flytteforretning ApS Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Super professionelle, seriøse og de har bare styr på det - særligt i en stor flytning inkl. opbevaring. De får mine varmeste anbefalinger!!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ved ikke om Haslev flytte forretning har sendt deres bedste folk eller de alle er sådan, men jeg modtog mit flyttelæs af to flyttefolk i godt humør. De var hjælpsomme og professionelle. Efter to... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt var som aftalt og flytningen gik hurtigt og effektivt. Vores ting blev behandlet meget nænsomt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Aftalt pris inden flytningen. Kom den aftalte dag og tdspunkt. Det pågældende møbel pakket ind for sikker flytning. Modtager fik leveret møblet i perfekt stand- samlet og monteret lys OK Modtag... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services de déménagement et de stockage

Écrit par l'entreprise

Samlet har vi over 30 års erfaring i branchen. Det er alt lige fra privat flytninger, erhvervs flytninger, projektstyring, eksport pakning, handyman service, tungløft og meget mere. Fra vores mange år i branchen ved vi hos Haslev Flytteforretning også hvad der skal til for at gøre en flytning helt speciel og til en succes. Hos Haslev Flytteforretning kan vi tilbyde forskellige former for tilbud, sådan at I får lige den type flytning I søger. Skal det være den lille flytning hvor I selv vil stå for det meste eller den helt store pakke, hvor I næsten kun skal åbne hoveddøren og slå fødderne op i sofaen i jeres nye hjem. Kontakt os allerede i dag, og vi kan sammen se på jeres flytteplaner.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

61 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

En super oplevelse og service

Vi skulle flytte fra Sjælland til Jylland Vi blev hurtig kontaktet og der kom en ud og kiggede huset igennem .Kort tid efter fik vi tilbudet,som var meget rimelige.Da flyttemændene kom var de meget professionelle og meget behagelige .De knoklede og fik hurtig tømt huset .Dagen efter kom de med møblerne på vore nye adr .Også der var de hurtige og gjorde alt for at sætte tingene vor vi ønskede det.Vi har kun godt at sige om Haslev flyttefirma.

13 juin 2025

Hej Annette

Den er vi meget glade for.

Vi håber I er kommet godt på plads i det jyske.

Kompetence medarbejdere

Kompetence medarbejdere, indgåede aftaler blev overholdt og fin service.

12 juin 2025

Hej Birger

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en lille flytning internt i…

Vi havde en lille flytning internt i huset, Haslev flytteforretning var super venlige til at presse vores flytning ind i deres program da vi var sent ude, alt i i alt en super service.

Hej Niels

Hej Regina

Godt arbejde

Godt arbejde
Gode, flinke og dygtige medarbejdere
Præcis til aftalte tid

28 mai 2025

Hej Jørgen

Tusind tak for den pæne anmeldelse og fordi vi endnu en gang fik fornøjelsen af at hjælpe jer, med jeres flytning.

Den bedste oplevelse

Den bedste oplevelse. Super søde flyttemænd. Vi var meget imponeret over deres effektivitet og hurtighed, helt uden stress eller lignende. Glæder os til I kommer med vores ting når den står på indflytning. Skøn skøn oplevelse. Mvh. Lotte og Christian Linde, Ringsted

Avis spontané

Hej Lotte

Tak for den pæne anmeldelse, den er vi meget glade for.

Vi skal nok passe godt på jeres indbo til I skal have det leveret igen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle aftaler overholdt, fair pris

Alle aftaler overholdt, fair pris, hurtig og sikker flytning på dagen, behagelige og imødekommende personale

19 mai 2025

Hej Troels

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og effektiv hjælp.

Rigtig god og effektiv hjælp.
Kan helt sikkert anbefales

Punktlige og effektive.

1 mai 2025

Hej Helle

Hurtig og professionelt…

Hurtig og professionelt flyttepersonale.
Venlig og hjælpsom. Behandler tingene ordentligt og tager hånd om skrøbelige ting på en professionel måde.
Kan absolut anbefales.

28 avril 2025

Hej Charlotte

Haslev Flytteforretning redede dagen

Haslev Flytteforretning reddede dagen, da de var i stand til at presse en 4 timers flytning ind I deres arbejdsdag, med bestilling samme morgen.
Stor respekt herfra, super sød og venlig tlf. kontakt.
nogle fine og flinke flyttemænd.
kan kun anbefales.
Lasse Bach

5 mai 2025
Avis spontané

Hej Lasse

Tusind tak for den pæne anmeldelse, den er vi meget glade for.

Det er altid dejligt at kunne hjælpe kunder, når de ringer med panik i stemmen :)

Meget venlige

Meget venlige, høflige og hurtige. Passede godt på tingene. Gik hellere to skridt for meget, end to for lidt.

22 avril 2025

Hej Line

De to flytte mænd

De to flytte mænd , var virkelig søde , og de knoklede så sveden sprang ,, ingen skader på indbo eller hus .. varme anbefalinger herfra

23 avril 2025

Hej Dorthe

Perfekt flyttefirma

Perfekt flyttefirma. Hurtig, effektiv, meget venlig og fleksibel. Meget rimelig pris. Kan varmt anbefales.

9 avril 2025

Hej Anne

Tusind tak for den pæne anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super god service

Super god service, flinke folk, jeg har brugt dem to gange, og ikke så meget som en ridse på noget. 4/5 stjerner fordi jeg har oplevede at de har været lidt svær at få fat i, via telefon

16 avril 2025

Hej

God weekend

Noté 5 sur 5 étoiles

Igen ENESTÅENDE meget omhyggelig og…

Igen ENESTÅENDE meget omhyggelig og passer på vores ejendele

11 avril 2025

Hej Finn

Tusind tak for den pæne anmeldelse.
Vi er blot glade for, at vi fik lov til at hjælpe jer med endnu en flytning.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus