Hatteshoppen Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Hei det fungerte med bestilling og sideren man ser på, men tiden som går fra man bestiller til man har varen er forlenge. Tenker også de som står for leveringen er skyl i dette. Bestilte i tide, men s... Voir plus

Stor imøtekommenhet når jeg kontaktet angående leveringsmåte, men problematisk å bestille utenom leveringsboks når jeg ikke ville ha levert på døren. Jeg ønsker nemlig hverken få levert varen på dø... Voir plus

Hatteshoppen leverer alltid varene kjapt. Varene er godt pakka inn, de er alltid i 100% perfekt stand, og hvis man har tabba seg ut og kjøpt feil størrelse er det enkelt å returnere.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Demande des avis aux clients

Tous les avis

134 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har ikke hørt noe om bestillingen

Har ikke hørt noe om bestillingen, gikk bekreftelse men det var det

23 juin 2026

Hej Bastian,

Tack för att du delar din upplevelse hos oss!

Vi beklagar att du inte har fått mer information om din order. Vi kommer att be en av våra kundtjänstmedarbetare att kontakta dig och hjälpa dig vidare med ditt ärende via mail.

Tack för din recension!

Ditt Hatshop Team!

Raskt levert, god kvalitet

Raskt levert, klimavennlig emballasje, riktig pen stråhatt med genial, tynn, bøyelig ståltråd (skjult) ytterst på bremmen, slik at bremmen kan holde seg akkurat slik man selv ønsker. Virker å være av god kvalitet; glad jeg valgte denne butikken :)

29 juin 2026

Bilde samsvarte absolutt ikke med varen…

Bilde samsvarte absolutt ikke med varen som kom. Styr unna

3 juin 2026

Hej Hege,
Tack för din recension

Vi beklagar att produkten inte motsvarade dina förväntningar.
Vi erbjuder alltid 14 dagars returrätt, så du är välkommen att returnera produkten om du önskar. När returen har mottagits och registrerats hos oss hanteras återbetalningen så snart som möjligt.

Hatt med feil mål.

Eg bestillte hatt med innerdianeter på 57 cm, fikk hatt med innerdiameter under dette. Hatten skulle vere i ull, men opplevdes som en enkel og billig papirhatt.

8 mai 2026

Hej Jon,
Tack för din recension.

Vi beklagar att hatten inte motsvarade dina förväntningar gällande storlek och material. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Om du misstänker att du har fått fel storlek eller att produkten inte stämmer överens med beskrivningen är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. De hjälper dig gärna vidare och ser över ärendet för att hitta den bästa möjliga lösningen.

Ditt Hatshop Team

Fikk feil størrelse og levert langt…

Fikk feil størrelse og levert langt unna min adresse

14 mai 2026

Hej Rune,
Tack för din recension.

Vi beklagar att du har fått fel storlek och att leveransen inte blev som du förväntade dig. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig gärna vidare och ser till att hitta den bästa lösningen för ditt ärende.

Ikke bruk hatteshoppen.no

Ikke bruk hatteshoppen.no
Viser seg at størrelse ikke stemmer. De kan ikke bytte vare i systemet. Du må kjøpe en annen størrelse. Men returnert vare får du ikke tilbakebetalt.
Dette er ikke noe annet enn svindel av kunder.
Styr unna

1 mai 2026

Hej Thomas,
Tack för din recension.

Vi beklagar att du är missnöjd med din upplevelse. Om du har fått fel storlek skickad till dig har du alltid möjlighet att reklamera varan, och vi ser gärna över ditt ärende närmare. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst men namn och ordernummer så hjälper de dig på bästa sätt.

Ditt Hatshop Team

Bought a straw hat and two caps

Bought a straw hat and two caps, the colours were very off on the caps, and the straw hat looked very different. They also pride themselves on swedish designs, but its made in china.
It also said 100% straw, but they used a lot of glue to stick on a ribbon, which is impossible to take off, because the plastick glue is stuck between the straws.

20 avril 2026

Hi UP,
Thank you for your review.

We’re sorry to hear that the products did not meet your expectations regarding color and appearance. We also appreciate your feedback regarding the material details. Please note that we always offer a 14-day return policy on all purchases, and you are welcome to register a return via our contact form.

Thank you for sharing your experience!

Your Hatshop Team