Hei det fungerte med bestilling og sideren man ser på, men tiden som går fra man bestiller til man har varen er forlenge. Tenker også de som står for leveringen er skyl i dette. Bestilte i tide, men s... Voir plus
Stor imøtekommenhet når jeg kontaktet angående leveringsmåte, men problematisk å bestille utenom leveringsboks når jeg ikke ville ha levert på døren. Jeg ønsker nemlig hverken få levert varen på dø... Voir plus
Hatteshoppen leverer alltid varene kjapt. Varene er godt pakka inn, de er alltid i 100% perfekt stand, og hvis man har tabba seg ut og kjøpt feil størrelse er det enkelt å returnere.
Demande des avis aux clients
God kvalitet til gode priser!
Ukomplisert bestilling, gode priser og god kvalitet. Anbefales!!
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Har ikke hørt noe om bestillingen
Har ikke hørt noe om bestillingen, gikk bekreftelse men det var det

God kundeopplevelse
Jeg fikk hatten min i riktig størrelse og riktig kvalitet, raskt og problemfritt. Hatten var som vist på bildet. Veldig fornøyd.
Raskt levert, god kvalitet
Raskt levert, klimavennlig emballasje, riktig pen stråhatt med genial, tynn, bøyelig ståltråd (skjult) ytterst på bremmen, slik at bremmen kan holde seg akkurat slik man selv ønsker. Virker å være av god kvalitet; glad jeg valgte denne butikken :)
Pakka kom trygg og hel frem
Pakka kom trygg og hel frem, hatten hadde nydelig form og var akkurat som forventet 🥰
Varen var som beskrevet og kom fort
Bilde samsvarte absolutt ikke med varen…
Bilde samsvarte absolutt ikke med varen som kom. Styr unna

Réponse de Hatteshoppen
Dere skulle ha brukt en annen…
Dere skulle ha brukt en annen transportør Post Nord er trege
Fin farge og satt fint på hode
Flosshattene hadde fått skade på…
Flosshattene hadde fått skade på fasongen i trensport, siden de var trykket sammen litt inn i hverandre. Vanskeli gå få rettet opp igjen.
Hatt med feil mål.
Eg bestillte hatt med innerdianeter på 57 cm, fikk hatt med innerdiameter under dette. Hatten skulle vere i ull, men opplevdes som en enkel og billig papirhatt.

Réponse de Hatteshoppen
Fikk feil størrelse og levert langt…
Fikk feil størrelse og levert langt unna min adresse

Réponse de Hatteshoppen
Enkel bestilling og rask levering
Enkel bestilling og rask levering av en flott og passende flosshatt! 🤗
Ikke bruk hatteshoppen.no
Ikke bruk hatteshoppen.no
Viser seg at størrelse ikke stemmer. De kan ikke bytte vare i systemet. Du må kjøpe en annen størrelse. Men returnert vare får du ikke tilbakebetalt.
Dette er ikke noe annet enn svindel av kunder.
Styr unna

Réponse de Hatteshoppen
Bought a straw hat and two caps
Bought a straw hat and two caps, the colours were very off on the caps, and the straw hat looked very different. They also pride themselves on swedish designs, but its made in china.
It also said 100% straw, but they used a lot of glue to stick on a ribbon, which is impossible to take off, because the plastick glue is stuck between the straws.