Hei det fungerte med bestilling og sideren man ser på, men tiden som går fra man bestiller til man har varen er forlenge. Tenker også de som står for leveringen er skyl i dette. Bestilte i tide, men s... Voir plus
Raskt levert, klimavennlig emballasje, riktig pen stråhatt med genial, tynn, bøyelig ståltråd (skjult) ytterst på bremmen, slik at bremmen kan holde seg akkurat slik man selv ønsker. Virker å være av... Voir plus
Stor imøtekommenhet når jeg kontaktet angående leveringsmåte, men problematisk å bestille utenom leveringsboks når jeg ikke ville ha levert på døren. Jeg ønsker nemlig hverken få levert varen på dø... Voir plus
Hatteshoppen leverer alltid varene kjapt. Varene er godt pakka inn, de er alltid i 100% perfekt stand, og hvis man har tabba seg ut og kjøpt feil størrelse er det enkelt å returnere.
Demande des avis aux clients
God opplevelse og flotte produkter
God prosess. Rask og riktig levering. Fine produkter.
Stilig og praktisk
Kjøpte hatt til min mann til jul. Han har nesten ikke hatt den av siden den kom. Sier den er veldig god passform og behagelig skinn å gå med. Ser og utrolig bra ut
Rask levering
Rask levering, god hjemmeside som er lett å navigere i. Bra priser. Han som fikk sixpencen var veldig fornøyd med kvaliteten og hvordan den ser ut :-)
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Har ikke fått varen enda… to uker etter bestilling og betaling. Estimert snkomst: 8. januar- 1 mnd etter bestilling… skulle være julegave
Har ikke fått varen enda… to uker ette

En ekte Stetson fedora hatt
En ekte Stetson fedora hatt. Perfekt for sommerlige forhold og ett suverent valg når man ønsker noe mer elegant enn en baseball caps…
Rask,effektiv service
Raskt og effektiv, men mangler svar ved forespørsel.
Dette må være ren svindel
Dette må være ren svindel. Jeg får verken produktet jeg har kjøpt eller pengene tilbake når jeg ber om det. Styr unna!

Kjøpte 2 luer høsten 2025
Kjøpte 2 luer høsten 2025. Fra bestilling gikk det fort å få varene tilsendt. Det gikk ikke like fort da jeg ønsket å returnere den ene varen. Det var ikke oppgitt noen kostnad for retur. Likevel påløp det kostnad
Retur prosessen tok 7(!) uker og jeg måtte i tillegg mase på kundeservice ved 3 anledninger for å få pengene i retur.
Jeg kjente ikke igjen beløpet jeg mottok i retur og det oppleves utrolig useriøst.
Jeg anbefaler ikke folk å handle på hatteshoppen dersom man tenker at noe må returneres.
Dårlig service.

Rask og god levering
Stor imøtekommenhet ved henvendelse
Jeg ønsker nemlig hverken få levert varen på døren eller via leveringsboks. Men det ordnet seg. Varen kunne til slutt hentes hos mitt lokale postkontor.
Sixpence av ypperste klasse.
Produktet, en Sixpence type paperboy var som forventet. Meget godt fornøyd med produktet.
Fin hatt, kjapp levering :-)