Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste service. Jeg kan kun anbefale at handle ved Hausholmliving - selvfølgelig også fordi, at hun har de fineste ting! Jeg skulle bytte en gave til noget som var udsolgt. Line tilbød at skrive... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. En personlig hilsen

2 décembre 2024

Kære Annette

Tusinde tak for din bestilling og flotte flotte bedømmelse, det er enormt værdsat - TAK🫶🏼♥️

Altid god service😍

3 décembre 2024

Kære Inge

TAK for endnu en fin bestilling og en flot bedømmelse - det er enormt værdsat🫶🏼✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling og hurtig levering

29 novembre 2024

Kære Jill

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en bedømmelse🙏🏻🫶🏼 Jeg er virkelig glad for at høre at du havde en god oplevelse ✨🤗

Rigtig god jul til dig🎁

Kundeservice helt i top

Virkelig fine varer og super kundeservice

25 novembre 2024

Réponse de Hausholmliving

Kære Tanja - mange mange tak for din fine bestilling og din søde bedømmelse, det er meget værdsat kan du tro✨🫶🏼♥️

God jul ✨
//hauhsolmliving

Line er super sød

Line er super sød, og pakkede min bestilling virkelig flot ind! Mega god service 😍

27 novembre 2024

Kære Sarah

Tusinde mange tak for fin bestilling og din flotte bedømmelse - det er meget værdsat kan du tro😍🫶🏼🙏🏻✨

Hurtig fin levering

Hurtig fin levering. Super betjening da jeg ringede ang en vare.

Kære Dorte

Tak for snakken over telefon✨🙏🏻 Glad for at jeg kunne hjælpe - håber at gaven bringer glæde 🎁🎁 Tak fordi du tog dig til at bedømme✨🙏🏻

Hurtig levering. Super fine skåle

19 novembre 2024

Kære Dorthe

Tusinde tak for din fine bedømmelse🙏🏻✨ Glad for at høre at både skåle og leveringstid var som det skulle være🥳😍🤗

Rigtig god jul til dig ✨

Købte en pyjamas .

Købte en pyjamas .. men den var ikke lige noget for mig. Det var alligevel en god oplevelse

Réponse de Hausholmliving

Kære Marianne, tak for din super fine bedømmelse, håber at jeg må hjælpe dig en anden god gang✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Sødeste hilsen fra hausholmliving ved…

Sødeste hilsen fra hausholmliving ved seneste leverence - altid god service og fine varer🌟

11 novembre 2024

Kære Bodil

Mange mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en bedømmelse og hvor er jeg bare glad for at høre at du er tilfreds 💫😍

Rigtig god aften til dig♥️

Noté 5 sur 5 étoiles

Øje for detalje på bedste måde

Det er altid en god oplevelse at handle hos Hausholmliving. Der er virkelig øje for detalje, især i forhold til udvalget på siden, men også mht. kommunikationen på mails, service osv. Alt i alt 10 stjerner hvis det var muligt :)

Réponse de Hausholmliving

Kære Louise - tusinde tusinde tak for din enormt fine bedømmelse, den gjorde da lige dagen endnu bedre ♥️💫

TAK!

Noté 5 sur 5 étoiles

Line har de fineste vare og min ordre…

Line har de fineste vare og min ordre klar til afhentning 12 timer efter jeg havde aflagt den.
De bedste anbefalinger her fra.

22 octobre 2024

Kære Sanne

Tusinde tusinde tak for din super fine bedømmelse - dejligt at du er tilfreds♥️

Noté 5 sur 5 étoiles

Min nye taske er præcis så fin som jeg…

Min nye taske er præcis så fin som jeg håbede
Syntes det tog lidt lang tid med levering, men pyt, havde jo ikke travlt. Handler gerne her igen. Mange flotte varer på hjemmesiden 👏

21 octobre 2024

Réponse de Hausholmliving

Kære Lone - mange tusinde tak for din super fine bedømmelse - på trods af en lidt længere leveringstid. Kan godt se at vi er ramt ind i en weekend, og leveringstiden derfor har været lidt længere - men TAK fordi din bedømmelse ikke bar præg af det🫶🏼♥️

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice.
Min ordre var gået i stykker under fragten til Pakkeshop. Jeg kontaktede Hausholmliving, der med det samme sendte en ny og denne gang direkte til modtageren og nu også indpakket, da det var en fødselsdagsgave. Efter et par dage fulgte Line op på om skålen var nået frem i hel stand. Flot flot service og omsorg for kunderne. Kan kun varmt anbefale Hausholmliving.

12 octobre 2024

Kære Malene

Tak tak tak - for din enormt fine bedømmelse, hvor er jeg bare glad for at høre af du er tilfreds, det er altafgørende💫⭐️.

TAK fordi du tog dig tid til at skrive en bedømmelse♥️

Fin oplevelse

Selv om lidt gik galt ved levering, så endte det hele godt. Fine varer og hurtig levering.

27 septembre 2024

Kære Charlotte

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en bedømmelse, SÅ glad for at at høre at du er tilfreds, til trods for at der skete en fejl - det betyder alt at du er tilfreds og har lyst til at handle her igen✨🙏🏻

Fin levering

Fin levering

3 octobre 2024

Kære Irene

Tusinde tak for din super fine bedømmelse - den er meget værdsat. TAK🫶🏼

God og sød service.

God og sød service.

27 septembre 2024

Kære Nikoline

Mange mange tak, fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse, dejligt at høre at du er tilfreds med servicen - det betyder meget🫶🏼✨

TAK!

Genialt!
Line har det meste som hjertet kunne begære.
Hyggelige Tæpper? Tjek.
Overdådige Kopper? Tjek.
Rønsbøl? Tjek.
Lynhurtig levering? Tjek.

Så, vores alle kære Line; endnu en gang kæmpe tak for dit altid høje serviceniveau, gode priser og at du er hudærlig når du påtager dig kundeservice rollen. En rigtig powerwoman! Som sørger for varerne (næsten) aldrig er udsolgt. 😌
Vi håber der snart kommer åbent hus igen.
TAK 👍🏻

9 septembre 2024

Kære Thomas

Tusinde tak for din enormt fine bedømmelse, sikken en fornøjelse at læse den💫✨ Og hvor er jeg glad for at alt lever op til forventningerne og at du samtidig har lyst til at vende tilbage til shoppen 🥹😀🤝🏼 TAK!

Hold endelig øje på IG hvor nye datoer for åbningsdage vil bliv delt.

Tak fordi du lige gjorde min dag endnu bedre ✨☀️🌻

Meget tilfreds:)

Har handlet der et par gange med stor tilfredshed. Bredt udvalg af en masse forskellige produkter, som alle er unikke på sin vis. 😍

11 septembre 2024

Kære Annelouise

Af hjertet TAK for din super fine bedømmelse - den blev jeg enormt glad for at læse! Tak fordi du støtter shoppen igen igen, det betyder mere end du aner🫶🏼✔️

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus