Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste service. Jeg kan kun anbefale at handle ved Hausholmliving - selvfølgelig også fordi, at hun har de fineste ting! Jeg skulle bytte en gave til noget som var udsolgt. Line tilbød at skrive... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Kære Lene

Mange mange tak for både din bestilling og din super fine bedømmelse - begge dele er SÅ værdsat - TAK🤝🏼💫🫶🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt svar og gennemførelse af…

Hurtigt svar og gennemførelse af ordren.
Lå som aftalt til afhentning.
Produktet svarer til det forventede og lidt mere! Vigtigt at billeder på varen svarer til det man får i hænderne!!

26 août 2024

Kære Tina

Tusinde tak for din super fine bedømmelse og for din støtte, det er yderst værdsat💫🫶🏼

SÅ dejligt at alt var som det skulle være, det glæder mig virkelig ♥️

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid rigtig fine varer

Som altid rigtig fine varer, og hurtig levering!

26 août 2024

Kære Anette

TAK for din støtte og tak fordi du igen igen vender tilbage til shoppen, det er enormt værdsat kan du tro💫🤝🏼🫶🏼

Tak for din super fine bedømmelse og fordi at du tog dig tid til at skrive en.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super smuk skål:) Der var gjort meget…

Super smuk skål:) Der var gjort meget ud af emballeringen, så der ikke skete noget under transporten.

24 juillet 2024

Kære Anette

Tusinde mange tak for din super fine bedømmelse - den er yderst værdsat 🫶🏼☀️🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god service og superhurtig…

Altid god service og superhurtig ekspedition - Hausholmliving kan varmt anbefales.

26 juillet 2024

Kære Kirstine

Mange tak for din super fine bedømmelse, den er yderst værdsat🤝🏼😊

let nemt og godt

7 juillet 2024

Kære Charlotte

Tusinde mange tak fordi du tog dig tid til at bedømme os, det betyder mere end du aner♥️

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god kundeservice oplevelse og…

Virkelig god kundeservice oplevelse og super tilfreds med mit køb! Vil klart købe derfra igen☺️

15 juillet 2024

Kære Nina

Tusinde mange tak for din enormt fine bedømmelse, det betyder utrolig meget at du tog dig tiden til at bedømme - TAK♥️

Sejeste biks

Sejeste biks! Lynhurtig håndtering og levering! Tusind tak☺️

17 juin 2024

Kære Amalie

For filan altså! Du har lige gjort min dag endnu bedre - tak tak tak for din fine bedømmelse ♥️🙏🏻🙌🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig og god service med…

Altid hurtig og god service med afhentning ved bopæl. Fine produkter

13 juin 2024

Kære Lotte
Tusinde tak for din fine bedømmelse, det betyder mere end du aner, at du tager dig tid til at bedømme os her.

Tak for både din bestilling og bedømmelse, det er meget værdsat😀🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Hausholmliving er et af mine absolut…

Hausholmliving er et af mine absolut favorit steder at handle interiør til bolig. Servicen er ALTID i top, kvaliteterne er ultralækre og så har Line har et skarpt øje for at finde unikke produkter og sammensætninger. Jeg har været kunde i RIGTIG mange år og jeg oplever stadig, at webshoppen og instagramprofilen bliver ved med at inspirere til nye, lækre fund. En kæmpe anbefaling herfra.

12 juin 2024

Kære Anne-Louise

Ej men altså🥹🥹 TAK TAK TAK - så fin en bedømmelse og tusinde TAK fordi at du følger med her og støtter shoppen, det er jo alt afgørende 🥰😊♥️

Tak fordi du lige formåede at gøre dagen endnu bedre!

Altid super god service.

Altid super god service.

1 avril 2024

Kære Sine

Tusinde tak for din fine bedømmelse - den blev jeg super glad for at modtage kan du tro!

TAK fordi du tog dig tiden til at skrive, det betyder meget mere end du aner💕

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Pakket og sendt samme dag

9 mai 2024

Kære Jacob

Tusinde tak for din super fine bedømmelse og dejligt at høre at du er tilfreds, det er alt afgørende. Sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe en anden god gang✨😊

Vh Line

altid en service der er i top ♥️

altid en service der er i top ♥️

6 mai 2024

Kære Pia

Tusinde tak for din virkelig fine bedømmelse, det betyder mere end du aner❤️😊🙏🏻

TAK😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Kanon service og virkelig sød og…

Kanon service og virkelig sød og kompetent indehaver :-)

9 mai 2024

Kære Marie

1000 1000 tak for din enormt søde bedømmelse - TAK❤️🙏🏻

/hausholmliving

Noté 5 sur 5 étoiles

Smukke varer og hurtig levering

Super fine varer, hurtig levering og fin hjemmeside.

18 avril 2024

Kære Sara

Tusinde tak for din super fine bedømmelse - virkelig glad for at høre at du er tilfreds med dit køb. Mange mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse🙏🏻💫

Noté 5 sur 5 étoiles

Mange spændende og flotte ting

Mange spændende og flotte ting. Og nem afhentning.

18 avril 2024

Réponse de Hausholmliving

Mange tak for din super fine bestilling og TAK fordi at du tog dig tid til at bedømme os, det betyder mere end du aner🙏🏻💯😊

Fedt udvalg

Fedt udvalg, gode priser. Hurtig levering

10 avril 2024

Kære Sidse

Tusinde tak for din super fine bedømmelse, hvor er jeg bare glad for at høre at alt levede op til dine forventninger 💫🙏🏻

Tak fordi at du tog dig tiden til at skrive en bedømmelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus