Havemøbelshoppen.dk Avis

1 906
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Søndag d.27 september 2026. Lejre afd. Et kæmpe stor tak for rigtig god service fra Saxo, som gav os masser hjælp, og god service …. 🤩 Fint udvalg og gode priser, samt fin kvali... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for meget fin service, som vi har oplevet i flere omgange. Altid imødekommende og klar til at løse de spørgsmål vi er kommet med. Kan varmt anbefales. Hilsen Bjarne og Lotte Kongsted

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestilte et kerneteak sidebord - et virkelig lækkert lille bord. Perfekt til terrassen mellem to stole. Da jeg havde bestilt føltes det som lang tid, hvor jeg intet hørte - derfor kun fire stjerner... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Køb af markise + øvrigt Vi har købt en markise hos Møbelshoppen som desværre indeholdt en fejl, da det var den sidste havde på lager, ville det selvfølgeligt ikke være en mulighed at få en ny i år,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. aussi dans
  3. Jardinerie
  4. Magasin d'ameublement d'extérieur

Écrit par l'entreprise

Vi har Danmarks største udvalg af havemøbler i høj kvalitet til faste lave priser og hurtig levering i hele landet. Vi importere selv alle vores havemøbler og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi lever af glade kunder og yder altid den bedste service hele året rundt. I vores mere end 3500 m² store butik i osted kan du prøve alle vores havemøbler og få dem med hjem samme dag.

Écrit par l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 78 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(1 906)

194 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for meget fin service

Hilsen Bjarne og Lotte Kongsted

2 octobre 2026
Avis spontané

Kære Bjarne og Lotte
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse 😊 Vi er glade for, at I har haft gode oplevelser hos os og har fået den hjælp, I havde brug for. Det betyder meget, at I vil anbefale os videre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Søndag d.27 september 2026.

Søndag d.27 september 2026.
Lejre afd.

Fint udvalg og gode priser, samt fin kvalitet. 🤩
Masser fede tilbud …👌

Super godt sted at handle .
Absolut en fin oplevelse, og stor tak
til Saxo, som er flink, smilende og serviceminded. 🤩
En rigtig sød ung mand .. Saxo er bestemt et STORT plus,
for jeres forretning. 🤩

En ældre herre, som også ekspederer
I butikken, virkede ikke særlig kunde-
Venlig 🫢🥺 😶
Beklager at måtte nævne dette 😏

Anbefaler butikken, og Saxo til alle, og giver topkarakter 😁
Vi kommer selvfølgelig igen 🤗

Mvh Flemming og Lotte Christensen / Holbæk

27 septembre 2026
Avis spontané

Kære Flemming og Lotte

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det glæder os, at I havde en god oplevelse hos os. Jeres ros til Saxo giver vi selvfølgelig videre – den bliver han glad for. 🤩

Tak også for jeres ærlige bemærkning om vores anden medarbejder. Der var travlt i butikken, og i sådan en situation kan man desværre komme til at virke mindre imødekommende, end man ønsker. Det er vi kede af, og vi sætter pris på, at I fortæller os om jeres oplevelse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen! 🤗

Jeg er glad for produktet

Jeg er glad for produktet

17 août 2026

Réponse de Havemøbelshoppen.dk

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at du er glad for produktet.

Hurtig levering, god kvalitet

Hurtig levering. Stolene og bord står rigtig flot.

30 août 2026

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐

Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at I er glade for både bord og stole. Vi håber, I får rigtig meget glæde af dem 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine varer til rimelige priser

Fine varer til rimelige priser. hurtig levering. god kommunikation. Jeg er meget tilfreds med mit køb

23 août 2026

Kære Dorthe.

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både varerne, priserne, leveringen og kommunikationen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber, du får rigtig meget glæde af dit køb!

Fine have møbler

Fine have møbler, med hurtig levering 👍

22 août 2026

Hej Conny.

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at du er tilfreds med havemøblerne, og at leveringen gik hurtigt. Vi håber, du får rigtig meget glæde af dem 👍

Havemøbelshoppen kunde service

Venlig i telefon

Venlig i telefon, varen som forventet
Levering præcis

14 août 2026

Tak for din anmeldelse 😊
Hej Jytte.

Dejligt at høre, at både varen, leveringen og kontakten med os levede op til forventningerne. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, sofa stellet havde en lille skade. Der blev hurtigt sat 500kr ind på kontoen så jeg selv kunne få det repareret 😊

16 août 2026

Hej Malte.
Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er selvfølgelig kede af, at sofaens stel havde fået en lille skade, men rigtig glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning, som du var tilfreds med.

Tak for de fine ord – og rigtig god fornøjelse med din nye sofa ☀️

Alt som det skulle være

Alt varsom det skulle være, hurtig levering

15 août 2026

Hej Torben.
Tusind tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at høre, at alt var som det skulle være, og at leveringen gik hurtigt.

Rigtig god fornøjelse med dit køb ☀️

Bestiller en pavilion

Bestiller en pavilion. Henter den. Det er en ødelagt. Tænker ja okay. Kan jo være pæn indeni. Nej skellet er skævt og bukket. Det er de forkerte sidder som er med og tilmed er stellet i den forkerte farve. Ringer til dem. Ja i kan bare komme og bytte. Men i telefonen fortæller de os ikke at vi ikke kan få stellet farve som vi gerne have. Så første da vi kommer til jeres vareudlevering og venter længe. At en ung her siger. Vi slået sammen med et andet firma. Så det har vi ikke. Jamen så få opdateret jeres hjemmeside og få styr på lageret. Så i kan få nogle tilfredsstillende kunder.

13 août 2026

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse. Vi beklager selvfølgelig det forløb, du har haft – både med den første pavillon, den manglende information omkring farven og ventetiden ved ombytningen.

Vi kan godt forstå, at det har været frustrerende, og din feedback omkring lagerstatus og information på hjemmesiden tager vi med videre.

Vi håber, at alt nu er kommet på plads, og at den nye pavillon er, som den skal være. Ellers hører vi selvfølgelig meget gerne fra dig igen, så vi kan hjælpe.

Tilfreds

Fint godt hurtigt

10 août 2026

Hej Emma.

Tusind tak 😊 Dejligt at høre, at du er tilfreds med både oplevelsen og den hurtige levering!

Rigtig god service

Rigtig god service og løsning på et opstået problem

9 août 2026

Réponse de Havemøbelshoppen.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at vi fandt en god løsning på problemet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Jørgen.

Vi er selvfølgelig kede af, at du har oplevet leveringstiden som lang. Din ordre blev bestilt den 9/8 og leveret den 17/8, hvilket er inden for den leveringstid, vi oplyser i vores leveringsbetingelser.

Vi håber trods alt, at du er glad for dit køb.

8 août 2026

Hej Hans.

Tusind tak 😊 Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering!

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg modtog i onsdags stolen intakt som…

Jeg modtog i onsdags stolen intakt som den skal være

7 août 2026

Hej Bodil.
Det er vi glade for at høre 😊
Tak for tilbagemeldingen – og rigtig god fornøjelse med stolen.

Har ikke modtaget min ordre endnu

Har ikke modtaget min ordre endnu

5 août 2026

Hej Karina.

Beklager den lange behandlingstid.

Din ordre skulle meget gerne blive leveret i morgen. Vi beklager ventetiden og håber, at du bliver glad for din bestilling, når den ankommer 😊

Kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig en god oplevelse at handle hos…

Virkelig en god oplevelse at handle hos havemøbelshoppen. Vi købte et spisebord og et loungesæt til vores have, til en mega god pris.
Da det blev leveret, var det bare så mega godt og sikkert pakket ind.
Men det bedste af det hele er hvor vildt flot det er.
Kvaliteten er så fin❤️

5 août 2026

Réponse de Havemøbelshoppen.dk

Tusind tak for den virkelig dejlige anmeldelse ❤️

Hvor er det skønt at høre, at I både er glade for bordet, loungesættet og kvaliteten – og at det hele kom godt og sikkert frem. Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi håber at give vores kunder 😊

Vi håber, I får rigtig mange gode timer i haven med jeres nye møbler!

Køb af markise + øvrigt

Køb af markise + øvrigt
Vi har købt en markise hos Møbelshoppen som desværre indeholdt en fejl, da det var den sidste havde på lager, ville det selvfølgeligt ikke være en mulighed at få en ny i år, men heldigvis fik vi indgået aftale om at kunne få den ombyttet i 27 nå de fik hjem.
Ud over dette gar vi købt en dejlig markedsparrasol og et sæt havemøbler.
Havemøbelshoppen kan klart anbefales for deres medarbejders kompetence.

4 août 2026

Réponse de Havemøbelshoppen.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊

Vi er glade for, at vi kunne finde en god løsning på markisen, og dejligt at høre, at I også er glade for både parasollen og havemøblerne.

Og ikke mindst tak for de pæne ord om vores medarbejdere, vi giver rosen videre😊

Tak for anbefalingen, og rigtig god fornøjelse med det hele!

Noté 3 sur 5 étoiles

Alt for lang ventetid på behandling og…

Alt for lang ventetid på behandling og modtagelse af varen..

3 août 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har oplevet ventetiden som lang.

Vi kan dog se, at din ordre er blevet behandlet og leveret inden for den leveringstid, som var oplyst ved bestilling. Vi bestræber os naturligvis altid på at få ordrerne afsted så hurtigt som muligt.

Vi håber, at du trods ventetiden er glad for varen.

god service

hurtig levering, nem hjemmeside, lækker kvalitet

3 août 2026

Réponse de Havemøbelshoppen.dk

Tusind tak for de fine ord 😊
Det er virkelig dejligt at høre, at både levering, hjemmeside og kvalitet levede op til forventningerne. Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Tak fordi du handlede hos os – vi håber, du får rigtig meget glæde af dit køb 🌿

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus