Jeg er meget skuffet. Jeg har købt 2 gange nu fra denne forretning. Jeg fik en forkert vandpibe hvor ingenting passer sammen Og nu har jeg modtager noget tobak til sishaen som var pakket ind i pla... Voir plus

Falsches Produkt geliefert, anschließend stellt man sich mit der Rückgabe schwer an. Es wird keine Versandadresse mitgeteilt, der Rückversand wird anscheinend nicht übernommen. Allgemein ist die Kommu... Voir plus

Jag läste många dåliga kommentarer om denna sida, men jag ville testa själv för att bestämma. Dem har så otroligt bred utbud och sortiment jag kunde inte hålla mig. Jag beställde en Mvp a46, och blev... Voir plus

Vandpibe Tobakken kom i gennemsigtige poser. Ikke de originale pakker som vises på webshop. Plus En af dem var der gået hul på, da ingen indpakning var inde i kassen. Alt lå og blev smidt rundt i p... Voir plus

1. Magasin de narguilés
  2. Magasin de cigarettes électroniques
  3. Kiosque
  4. Bureau de tabac
  5. Fournisseur de tabac
  6. Magasin de vaporiseurs

Informations provenant de diverses sources externes

HD Shisha tilbyder traditionelle og moderne vandpiber.

Information importante

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Ikke tilfreds

Ikke tilfreds, forventede og få pakkerne med banderole på, og ikke bare i en lynlås pose, træls når nu jeg skal have dem med ud og rejse, ikke ok, kan jo heller ikke vide om det er fake🤔 øv, men må jo købe et andet sted næste gang…

10 juin 2023

Ville havde givet dem 0 stjerner hvis…

Ville havde givet dem 0 stjerner hvis jeg kunne

Det værste firma nogensinde
De gav mig den forkerte vandpipe og svaret ingen på min besked skrev til dem 2-3 gang men ingen svar
Spildt 300kr
De har det værste kundeservice nogensinde

Jeg ville helt klart ikke anbefale hdshisha
Amyshop.dk og caesar.dk er 100 gange bedre

21 mai 2023

Inget paket

Hej, jag har inte fått min tobak än?
Enligt spårningen av paketet skulle det ha kommit fram för 6 dagar sedan. Tråkigt!

31 mai 2023

Lidt træls de bruger GLS

Lidt træls de bruger GLS , som ikke evner at levere på en lørdag .....bestilte en kultang , men der fulgte en med , så det kunne man måske gøre opmærksom på
Men alt i alt HD shisha en god hjemmeside og en flot Vandpibe til en god pris

3 avril 2023

Ingen anbefaling herfra

Bestiller en vandpibe. De ringer at den ikke er på lager, og vi kan se om der er en anden vi så vil ha. Sender et billede af den anden vi så ønsker, men får intet svar. Min søn ringer så efter weekenden og snakker med dem. Han siger, at den anden skal være sort.
Vi modtager en i klar glas med noget turkis på, og klager så over mail at det ikke er den bestilte.
Får besked om at de var været i kontakt med os og derefter sendt denne. De mener, at de fik lov til selv at vælge farve -men dette er ikke sandt.
De trækker beløbet for den vi først bestilte, som er 250kr dyrere end den vi modtog. Først da jeg gør opmærksom på dette, fortæller de at kompensationen er på vej.
De har heller ikke lavet om i ordren, så der står den vi først bestilte på. Det kan man ikke lave om uden at annullere ordren får vi så at vide.
Den vi først bestilte står sjovt nok stadig ikke som udsolgt på hjemmesiden.
Vi bestilte blåbær og lime tobak. Dette kom, som andre også skriver, i klar plast kun med navn på smagen skrevet på. Ingen varedeklaration eller andet.

Kan ikke anbefale nogen at handle her.
Utrolig dårlig kundeservice og de vil tydeligvis ikke erkende deres fejl og bytte på deres regning.

Note til mig selv, at huske at tjekke trustpilot en anden gang!

14 mars 2023

Værste butik man kan købe vandpiper…

Værste butik man kan købe vandpiper fra, først er vandpipen ikke på lager, så aftaler vi en anden vandpipe jeg sku ha til 700kr og får en helt anden en til 500kr selvom de stadig har trukket alle penge fra den anden, tobakken kommer også i små plastik poser så man ved ikke hvad man ryger

15 mars 2023

Yderst dårligt..

Bestilte vandpibe tobak med dobbelt æble, som kun smagte af lakrids.
Bestilte også en med fersken som kun smagte af mint, hvilken den skulle være uden..

3 mars 2023

Hold jer væk fra shoppen!

Har samme dårlige oplevelse med shoppen, som andre. Skulle have tjekket trustpilot før jeg valgte at smide mine penge hos dem Jeg har købt TP tobak, som skulle være originalt, men har fået nogle poser hvor de så selv har vejet det op. Man har ingen anelse om hvad man ryger og denne tobak som de har sendt er i hvertfald ikke en ægte TP. Jeg har røget TP i flere år nu og kender udmærket godt smagen og duften. Den tobak, som jeg fik er mega dårlig og har en grim sæbeagtig smag! Føj i burde skamme jer!

Jeg kan kun fraråde jer at bruge denne butik!

25 février 2023

Okay

Fin oplevelse af køb anden gang, efter at varen ikke var på lager første gang. De var gode til at kontakte mig og informere om at varen vare i restordre.

4 février 2023

worst company ever

worst company ever
they sent me a hookah that was totally not as described.
i got pieces that doesnt go together besides som missing parts
they didnt want to send me a return label and said that i have to return it on my own cost until they can inspect it
after that they just refused to admit that i got the wrong parts but somehow they still admit that parts are missing and they will just send me a new hookah after i already payed for almost two of them(considering the return cost) that i never got back from them.
I have documented everything, pictures, videos, emails.
read carefully before you order anything from here

4 février 2023