Levde upp till mina förväntningar . Köpte ersättningskuddar till mina AirPods. Verkar funka som dom ska. Snabb leverans i brev någon dag senare.

Hade aldrig hört talas om headphoneparts.se, men jag hittade ett par öronproppar hos dom, till mina AirPods, som jag hade letat efter väldigt länge så jag beställde. Väldigt snabb leverans och vad jag... Voir plus

Smidig beställning, snabb leverans och bra produkt. Köpte öronkuddar till AirPods Pro med memory foam, sitter så sjukt mycket bättre än originalkuddarna och jag slipper justera dem jämt och stän... Voir plus

Grymt bra service Gick snabbt att få varan, hade ett produktfel som jag inte vet vad det beror på men skrev ett mail och bifogade bild på felet, fick svar nästan direkt och ny vara kom i postlåda... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin Hi-Fi

Écrit par l'entreprise

ÖRONKUDDAR OCH TILLBEHÖR TILL HÖRLURAR Hos Headphoneparts hittar du öronkuddar till Apple Airpods Pro, Bose, Samsung, Sony, AKG, JBL, Marshall och andra tillbehör till hörlurar. Kvalité och service är viktigt för oss, målet är att alltid få en nöjd kund. Alla produkter testas av oss så de håller hög kvalitet. Ta dig en titt och handla tryggt hos oss. Vi erbjuder fri frakt med leveranser från vårt lager i Stockholm, trygg betalning genom Klarna, Apple Pay eller kreditkort och öppet köp i 30 dagar. Vid frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på info@headphoneparts.se. Vi återkopplar inom 24 timmar.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

A répondu à 42 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Scam

Scam.
Bestilte propper til AirPods og nye puter til Bose headset. Fikk bare putene til headsetet selv om det står at begge deler er levert. Helt umulig å få tak i via min side hos Elkjøp..

24 février 2026
Logo de Headphoneparts

Réponse de Headphoneparts

Først og fremst – jeg beklager virkelig dersom dette har blitt oppfattet som useriøst. Det forstår jeg at det kan føles når noe mangler i pakken. Vi er selvfølgelig et seriøst selskap, og vi ordner dette med en gang.
Det skal selvsagt ikke mangle AirPods-proppene i leveransen din. Vi sender de manglende proppene per brev i morgen, direkte til adressen du har registrert.
Siden vi sender som brevpost går det rett i postkassen din og har dessverre ingen sporing. Normal leveringstid til Norge er 5–10 virkedager.
Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette – og igjen, beklager bryet dette har medført for deg.
Gi meg gjerne en beskjed når de har kommet frem.
Med vennlig hilsen
Joachim
Headphoneparts

Har bestilt min pakke 15 januar

Har bestilt min pakke 15 januar, ikke modtaget den endnu, (07.02) kundeservice vil ikke hjælpe med at finde den.

7 février 2026
Logo de Headphoneparts

Réponse de Headphoneparts

Hej Marcus,

Jeg kan godt forstå din frustration over ventetiden – det er selvfølgelig ikke en god oplevelse at skulle vente så længe.

Vi kan dog se, at vi allerede har sendt et nyt sæt puder til dig uden ekstra omkostninger den 13. februar, så snart du kontaktede os igen. Vi sender alle ordrer som brev med PostNord, hvilket betyder, at der desværre ikke er sporing, og i sjældne tilfælde kan der opstå forsinkelser i postsystemet.

Vi forsøger altid at hjælpe så hurtigt som muligt og finde en løsning – og i dit tilfælde valgte vi at sende en ny forsendelse med det samme.

Vi håber, at den nye levering er kommet godt frem, og at du bliver glad for produktet.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på info@headphoneparts.se, hvis der er det mindste.

Venlig hilsen
Joachim
Headphoneparts
www.headphoneparts.se

Guter Preis, Top Qualität, schnelle Lieferung

Die Ersatzohrpolster haben die selbe Qualität wie die Originalen dafür aber zu einem Bruchteil des Preises. Die Lieferung war auch sehr flott, wenn man bedenkt, dass aus Schweden geliefert wurde.
Alles in allem Top! Gerne wieder!

29 décembre 2025

LANG leveringstid

Købte vare gennem Elgiganten. Ifølge leveringstiden skulle jeg have modtaget min vare for 9 dage siden. Jeg har sendt flere beskeder til deres kundeservice, men jeg har intet hørt. Det er forståeligt, at der kan være travlhed pga. jul, men ....
Hvis du køber hos dem, så vær meget tålmodig!

3 décembre 2025

Snabbt, enkelt, tydligt

De hade delar för mina hörlurar som är något äldre modell (~3 år gamla). Hurra! Bra produktbeskrivning, det var enkelt att både beställa och betala plus snabb leverans.

22 septembre 2025

MEGET DÅRLIG OPLEVELSE

Kan ikke anbefale Headphonepats. Har bestilt en vare med en leveringstid på 3-5 dage. Efter 5 dage skiver jeg til Headphonepats hvor de informere at deres leveringstid er 5-10dage. Efter 10 dage modtager jeg et forkert produkt som de har pakket forkert. Efterfølgende skal jeg vente yderligere 10 dage for mit produkt. MEGET DÅRLIG OPLEVELSE

Selve samtalerne på tekst virker som en AI genereret tekst med lange svartider..

14 juillet 2025

dåliga toleranser och fel produkter

Hade hoppats på delar av kvalite men istället fick jag fel produkter helt och hållet. Ett headband som inte såg ut som på bilden på sidan, när jag till slut bestämde mig för att testa sätta dit den på mina hörlurar så passade inte den ändå pga plasten var för tjock (vilket den inte borde vara trots att den såg annorlunda ut).
Fick ett par vita öronproppar i silicon till airpods när jag beställde öronkuddar till ett par hörlurar och till headphoneparta försvar så tog de på sig felet och skickade ut rätt produkt. Men tyvärr så hade öronkuddarna lite för tjock plast också så kuddarna sitter precis fast nu.

Sammanfattning:
Delarna man köper ser inte ut som på bilden, har dåliga toleranser och/eller så får man inte ens den produkten man köpte. Men headphoneparts försöker rätta till sina fel.

26 juin 2025