3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Envian el pedido a una direccion…

Envian el pedido a una direccion equivocada, se desentienden de su error y me indican que sea yo quien modifique la direccion, naturalmente no es posible, debe ser el remitente. despues de varios intentos, por fin me indican que han iniciado el reembolso. NUNCA MAS COMPRARE EN HEBRON

2 décembre 2025

Uovertruffen service

Jeg havde spurgt om jeg måtte låne et hjørne med to stole til et interview. Vi skulle nok selv købe kaffen. Jeg fik i total overflod, da jeg kom idag. Et flot mødelokale var booket. Og jeg fik serveret kaffe, lækker kage til interviewet. En fin ramme om en spændende samtale. Det var en behandling en dronning værdig. Fem stjerner for det.

25 janvier 2025

Har været på så dejligt hotel

Har været på så dejligt hotel , alt var bare så godt, fra vi trådte ind af døren. Dejlig atmosfære, , super reception med venligt personale. Værelset fint, morgenmad super, . Julepyntet alle steder, så smukt. , ikke sidste gang vi kommer. Kan varmt anbefales.

26 novembre 2024

Et hotel med hjerte for gæsterne

Vi fik en meget fin velkomst i receptionen, samt god information. Hotelværelset var pænt og rent. Morgenbuffeten var helt i top, med et lækkert og alsidigt udvalg. Personalet var venligt, og de ydede deres bedste for at gøre det til en god oplevelse, og det var bestemt en god oplevelse.
Der var pyntet smukt og inspirerende op til jul overalt.
Tak for tre gode dage.

15 novembre 2024

En meget god oplevelse

Venlig personale og betjening. Rent. Hyggelig atmosfære. Ualmindelig god morgenmad. Værd at besøge. Jeg kommer meget gerne igen

15 novembre 2024

Dejligt hotel.

Smilende og hjælpsom personale. Rent og pænt værelse. Fantastisk morgenmad i hyggelige lokaler. En rigtig dejlig oplevelse, og vi kommer gerne igen👍Hotellet har en perfekt placering til ture i indre København.
Tak for god service🙂

18 octobre 2024

Dårlig service.

Sidste år fik min kone og jeg 2 Travel deal beviser til ophold på Hotel Hebron. Dem ville vi indløse i år og reservede derfor et dobbeltværelse. I en mail endte jeg begge værdikoder. Kort tid efter skriver hotellet retur, at de desværre ikke kunne indløse købsbeviserne, idet samarbejdet med Travel deal var ophørt. ved henvendelse til Travel deal fik vi oplyst, at hotellet sagtens kunne indløse købsbeviserne, hvis de henvender sig. Dette svar blev returneret til Hebron, som blot gentog, at samarbejdet med Travel deal var ophørt. Slut, prut, finale. Ingen løsningsforslag eller imødekommenhed.
Heldigvis er Travel deal villig til at hjælpe os med problemet, så pengene ikke er smidt ud af vinduet.

21 mai 2024

Dårlig oplevelse

Mit firma har brugt dette hotel med firma aftale. Men arbejder ofte i København og brugte som de andre “den gode aftale”. De tager en ret høj pris (de skrev tilbage at jeg ikke måtte nævne prisen her, derfor har jeg redigeret det) pr nat for et værelse. De har brugt det og fortalte flot om point, En overnatning på Hebron koster 56000 point. Efter 17 ophold er jeg langt fra en overnatning. Så du skal virkeligt overnatte ofte for at få en overnatning. Man stiger så i grader og kan være heldig at blive opgraderet. Jeg er blevet opgraderet til et rent og ok værelse flere gange og et par gange betalt ekstra ud af min privatøkonomi for at være sikker på det. Men man ved ikke hvad man kommer til. Som loyal kunde for man en lille julegave, i form af juletræspynt. Men helt ærligt når jeg skal afsted sige min familie pøj pøj håber dit værelse bliver ok. Den der usikkerhed om det er det ene eller det andet er bare træls. Jeg har Lige som diamant kunde overnattet i en møjbeskidt skotøjsæske med kryb i 2 dage. Har aldrig overnattet et så ulækkert sted før. De var fuldt booket (ved jeg for en kollega kunne ikke få værelse der) så at klage ville ikke hjælpe. Og i deres korrektion og besked om at jeg ikke måtte nævne den høje pris. Skrev de at jeg kunne sikre mig selv ved at betale mere pr. Nat. Det fik de min tidligere kollega til. Men jeg syntes ikke om at så egentligt belønner dem for at give max klamme værelser fra tid til anden for at tvinge en til at betale endnu mere end den i forvejen høje pris. Fremover finder jeg en anden løsning både for at vide hvad man kommer til og for en god nats søvn uden at tænke på om man nu fik slået alle krybende ihjel. Ønsker ikke at gå med den der usikkerhed om det nu bliver den ene eller anden type værelse. Om der er rent eller max ulækkert. Måtte slå kryb ihjel der faldt ned i min seng. Den der ulækre fornemmelse efter at have været i bad og så stadig føle sig beskidt fordi omgivelserne er så ulækre, med sko på gå hen til sengen og prøve ikke at røre det klamme gulvtæppe er ikke det man har brug for efter en lang arbejdsdag

12 décembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit