Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Smaragdlaan 5-15, 2132 VX Hoofddorp, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed ontvangen en geholpen bij het brengen van de auto. Het afgesproken werk tot volle tevredenheid uitgevoerd. En bij het ophalen van de auto duidelijk uitleg gekregen over wat er uitgevoerd is

Noté 5 sur 5 étoiles

In eerste instantie geschrokken door de kosten. Mijn complimenten voor de werkplaats, ze hebben alles op alles gezet om mijn auto de vrijdag van mijn vakantie gereed te hebben, zodat ik met een Vei... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Vriendelijke medewerker en er wordt samen gekeken naar een goede deal. Probeert mee te denken. De medewerker was helaas niet zo goed op de hoogte van de belangrijke onderhoudspunten etc van de aut... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van een 2e hands Ford Kuga bij Hedin in Hoofddorp. Ik ben een goed geholpen door Alex, een jonge enthousiaste jongeman en bijgestaan door de verkoopleider William.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire Ford
  2. Atelier de réparation automobile
  3. Concessionnaire automobile
  4. Prestataire de transport automobile privé

À propos de Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp

Écrit par l'entreprise

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

1 036 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Op een schappelijke tijd ingeleverd

Op een schappelijke tijd ingeleverd, half 9, s'middags gebeld met de bevindingen en einde middag weer opgehaald.

10 août 2026

Beste Aart,

Wat fijn dat je op een schappelijke tijd de auto kon inleveren en dat je s'middags bent gebeld met de bevindingen. Dank voor de review.

Servicegericht

Goed ontvangen en geholpen bij het brengen van de auto.

20 août 2026

Beste Lexie,

Wat fijn dat je goed bent ontvangen en bent geholpen bij het brengen van de auto. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. Dank voor de review en de mooie woorden.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie. Goede afhandeling.

22 août 2026

Beste Martin,

Fijn om te horen dat je goed bent geïnformeerd en dat je tevreden bent over de afhandeling. Dank voor de review.

Noté 4 sur 5 étoiles

prima

service is prima maar wachttijd is lang, en het is vervelend als er geen bekertjes bij het koffieapparaat staan.

19 août 2026

Beste martin,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Ik zal je review met de vestiging delen. Dank voor de review.

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg werkzaamheden met geschatte kosten voor standaard onderhoudsbeurt, maar uiteindelijk minder werkzaamheden/kosten dan gepland. Wel zo eerlijk.

3 août 2026

Beste meneer/mevrouw Gaarenstroom,

Wat fijn dat je vriendelijk bent ontvangen en dat je een duidelijke uitleg hebt gekregen over de werkzaamheden en de geschatte kosten. Dank voor de review.

Noté 5 sur 5 étoiles

In eerste instantie geschrokken door de…

In eerste instantie geschrokken door de kosten.
Veilige auto op reis kon.

14 août 2026

Meneer/mevrouw van Limpt,

Wat fijn om te horen dat onze werkplaats er alles aan heeft gedaan om de auto op tijd en veilig voor jouw vakantie gereed te krijgen. We waarderen de complimenten enorm.

Stephan van Hedin Automotive

Netjes en snel geholpen

Netjes en snel geholpen

7 août 2026

Beste Marcel,

Fijn om te horen dat je netjes en snel bent geholpen. Dank voor de review.

Noté 3 sur 5 étoiles

Je moet 10 minuten van tevoren aanwezig…

Je moet 10 minuten van tevoren aanwezig zijn, 07:50 was ik er en als de auto dan 08:20 de garage wordt ingereden, vindt ik dat best lang

7 août 2026

Beste meneer/mevrouw Ooyendijk,

Dank voor de review. Ik heb de review naar de vestiging doorgestuurd en wij gaan dit intern bespreken.

Beste Edwin,

Wat fijn dat je tevreden bent over ons. Daar doen wij het voor. Dank voor de review.

Was een terugroep call

Was een terugroep call, keurig uitgelegd en verholpen.

5 août 2026

Beste,

Fijn om te horen dat alles keurig is uitgelegd en dat het verholpen is. Dank voor de review.

Noté 3 sur 5 étoiles

Vriendelijke medewerker en er wordt…

De medewerker was helaas niet zo goed op de hoogte van de belangrijke onderhoudspunten etc van de auto. Ook klopte niet alles wat in de advertentie stond (stond dat het all season banden waren, maar waren winterbanden).

3 août 2026

Beste Eline,

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles was gewoon goed ze nemen de tijd…

Alles was gewoon goed ze nemen de tijd en dwingen niet tot koop

1 août 2026

Beste Johnny,

Fijn om te horen dat ze de tijd voor je nemen. Dank voor de review.

Beste Cor,

Fijn om te horen dat de update conform afspraak is uitgevoerd. Dank voor de review.

Beste John,

Fijn om te horen dat je snel en volgens afspraak bent geholpen. Dank voor de review.

Service

Service
Meedenken
Uitvoering

21 juillet 2026

Beste Christa,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Noté 2 sur 5 étoiles

Geleverde werk tijdens APK beurt /…

Geleverde werk tijdens APK beurt / factuur niet conform afspraken vooraf.
Derhalve is het factuurbedrag te hoog.

6 juillet 2026

Beste Hans,

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik werd meteen netjes geholpen en er…

Ik werd meteen netjes geholpen en er werd uitgezocht wat het probleem was. Daarna meteen vervangend vervoer geregeld toen het probleem was vastgesteld.

11 juin 2026

Beste Johan,

Fijn om te horen dat je netjes werd geholpen en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wiel wissel ging soepel en een update…

Wiel wissel ging soepel en een update om meer km te rijden op de 80% accu

17 juillet 2026

Beste meneer/mevrouw Meegdes,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. Dank voor de review.

Noté 2 sur 5 étoiles

een teleurgestelde klant

Reeds een uitgebreide survey ingevuld voor Ford Services.
Daar staat mijn info duidelijk in.
Ik zou nog steeds teruggebeld worden door Ford Service Nederland n.a.v. een mail in maart jl.
Durft een manager contact met mij te zoeken???
NB. Bij de info digitale onderhoud gegevens staan er 2 grote reparaties niet in.. zeer vreemd.

14 juillet 2026

Beste meneer/mevrouw Fijen,

Julian van Hedin Automotive

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus