HemdVoorHem.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ruim een week geleden wat besteld, een ontvangstbevestiging gekregen met ordernummer en daarna niks ontvangen en/of vernomen. Klantenservice onbereikbaar. Via de website zo’n gare AI tool die beweert... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een goede web winkel, en wat een klantenservice, tot tweemaal toe moeten retourneren daar artikel van ander merk niet aan verwachtingen voldeed. Kreeg mijn geld terug en nog ander artikel ( mijn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

super snelle levering van 3 heerlijke pyama's kwaliteit en pasvorm zijn erg goed. En voor een hele mooie prijs!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste bestelling Tommy Hilfiger shorts bij dit bedrijf, omdat Bol ze voor 12,00 euro duurder verkoopt. Dat wil niet betekenen dat het bij de goedkopere leverancier beter is. Máár, zonet het... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour hommes
  2. Boutique de cadeaux
  3. Magasin de vêtements de plein air
  4. Magasin de vêtements grandes tailles
  5. Magasin de sous-vêtements

Écrit par l'entreprise

Sinds onze oprichting in 2010 doen we maar één ding: onszelf continu verbeteren om de ultieme online winkelervaring te bieden. Met passie en zorg streven we ernaar om de beste service, topkwaliteit, scherpe prijzen en een wisselend assortiment aan te bieden. Altijd en overal – of je nu shopt via desktop, tablet of smartphone. Bij vragen sta je in direct contact met onze eigen medewerkers, en alle bestellingen worden afgehandeld in ons eigen magazijn. We kiezen bij elke bedrijfsbeslissing voor de meest duurzame oplossing, met oog voor zowel onze klanten als het milieu. Heb je vragen, opmerkingen, complimenten of tips? Laat het ons weten – we horen graag van je! Wat ooit begon op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een ruim gesorteerde webshop met een groot magazijn en een uitgebreide collectie herenmode. Van overhemden en ondergoed tot truien, polo’s en accessoires – bij HemdVoorHem.nl vind je het allemaal. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken: met onze gevarieerde collectie, strijkvrije overhemden, modieuze polo’s en kwalitatief ondergoed, maar ook met de service die voor ons vanzelfsprekend is. Wij houden de trends in de gaten, maar verliezen nooit ons eigen gevoel – en dat van onze klanten – uit het oog. Bij HemdVoorHem.nl werken gewoon echte mensen die luisteren naar hun klanten. Jouw tevredenheid is onze drijfveer. Daar doen we het voor!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer goede service

Zeer goede service . In fabrieksverpakking twee verschillende maten . Na contact een andere uitgezocht en gratis geleverd. Top.

21 mars 2025

Réponse de HemdVoorHem.nl

Dat vinden wij super fijn om te horen! Wij zijn blij dat we dit hebben kunnen oplossen. Alvast een fijn weekend gewenst!

Zeer goede service

Zeer goede service! Hemd was beschadigd, maar zonder enige discussie werd een nieuw hemd naar keuze opgestuurd. De communicatie via mail verliep heel vriendelijk en heel vlug. Een betrouwbare firma met kwaliteitsvolle hemden.

19 mars 2025

Hi Isolde,

Wat een fijne review om de dag mee af te mogen sluiten. Veel plezier met het nieuwe overhemd!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch bedrijf ik bestel er heel…

Fantastisch bedrijf ik bestel er heel graag.
Service uitstekend.
Wat wil je nog meer.
Mooie items perfect

11 mars 2025

Réponse de HemdVoorHem.nl

Dit vinden wij super fijn om te horen! Het doet ons goed om te weten dat de service die wij onze klanten willen aanbieden ook overkomt.

Nog een fijne dag gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel mooi aanbod en makkelijke site , spoedige levering

Heel mooi aanbod en makkelijke site .
Vlugge levering .
Hele vriendelijke en lieve mensen !
Vlug contact via de klanten dienst met een mailtje .
Ik zou het zeker iedereen aanraden .

18 mars 2025

Réponse de HemdVoorHem.nl

Bedankt voor dit lieve bericht! Dit waarderen wij enorm en vinden het fijn om te horen dat de service die wij willen verlenen ook overkomt.

Nog een fijne dag gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel al jaren polo's van Redmond bij hen. De laatste keer kreeg ik er weer 2 geleverd, maar een was veel kleiner en had duidelijk niet de juiste maat, ondanks wat het label zei.

Hemd voor hem reageerde meteen, stuurde onmiddellijk een nieuw exemplaar op en ging in overleg met Redmond.

Super snel de juiste maat binnen.

14 mars 2025

Hi Jeroen,

Bedankt voor de lieve review! Het mooie weer komt weer in zicht, dus je kan weer goed gebruik maken van je polo's!

Snelle levering & Super aanbieding

Snelle levering en duidelijke communicatie met Post NL. Pyjama van Ten Cate is helemaal top met een prachtige aanbieding!

11 mars 2025

Hi Sef,

Fijn om te horen dat je blij met ons bent, daar worden we erg gelukkig van. En het is natuurlijk geweldige motivatie om nog harder voor onze klanten te werken én nog leukere acties te bedenken ;)

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn sokken werden maar niet geleverd

Mijn sokken werden maar niet geleverd! (en het was voor een eindejaarsgeschenk)
Even heen en terug mailen met de klantendienst en dat werd perfect opgelost. Het heeft een weekje geduurd om op te lossen, maar hoe klantvriendelijk!

1 décembre 2024

Hi Jan,

Wij zijn ook gewoon mensen, en soms gaat er iets niet helemaal lekker. Dat kan nou eenmaal gebeuren. Als we ervan op de hoogte gesteld worden, doen we er natuurlijk alles aan om het zo goed mogelijk op te lossen voor onze klanten!

Bedankt voor je vriendelijke review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Na melding van een beschadigd product…

Na melding van een beschadigd product is er dezelfde dag nog actie ondernomen en kreeg ik een nieuw product toegestuurd.

3 mars 2025

Hi Adrie,

Helaas kunnen artikelen soms niet helemaal goed in elkaar gezet zijn, waardoor iets sneller beschadigd of krimpt, bijvoorbeeld. Voor kwaliteitsproducten is dat niet de bedoeling. Dat beseffen wij ons ook... Om die reden hebben we een garantie termijn van een jaar, en streven we ernaar om elke garantie-aanvraag binnen een week afgehandeld te hebben!

Bedankt voor je positieve review en tot de volgende bestelling :)

hemdvoorhem heeft een tel

hemdvoorhem heeft een tel. hulp- dienst die kan luisteren en voor ouderen mensen een bestelling via
internet te verwezelijken

27 février 2025

Beste Kees,

Bedankt voor je lieve review, dat vinden we fijn om te horen! Wij realiseren ons dat het bestellen via internet lang niet even makkelijk is voor iedereen. Omdat wij een assortiment hebben voor veel verschillende kledingstukken en doelgroepen, verdienen al onze klanten ook geholpen te worden met dezelfde hoeveelheid respect en geduld.

Lieve groet,

Het HemdVoorHem.nl team

Uitstekende service HemdVoorHem

Nadat ik een trui enkele keren gedragen had was ik niet tevreden over de kwaliteit. Hierover contact opgenomen met HemdVoorHem waarna ik geheel kosteloos een nieuwe trui toegestuurd kreeg.

27 février 2025

Beste H.,

Wat fijn dat je zo positief over ons bent, dankjewel daarvoor! Zulke reviews doen ons goed en motiveren ons om onze klanttevredenheid hoog te houden :)

Leveren en reageren niet

Hemd besteld echter wordt niet geleverd. Trackingcode komt niet. Op email reageren ze niet. Al met al zeer dubieus

21 février 2025

Beste Ruud,

Wij hebben jouw mails van gisteren en vandaag in goede orde ontvangen én beantwoord. Inmiddels is je bestelling verzonden, ook hierover ben je gemaild. Ik zou je willen adviseren om het spam-filter of junkbox van je e-mail te controleren. Omdat wij gebruik maken van een zakelijke e-mailserver worden onze mails daar nog wel eens in gesorteerd. Mocht je nog andere vragen hebben met betrekking tot je bestelling mag je uiteraard ook 020-8203744 bellen tussen 9:00 en 17:00, maandag tot en met vrijdag.

We wensen je in ieder geval veel plezier met je nieuwe overhemd!

Het team van HemdVoorHem.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Uiterst nette en keurige partij, van harte aanbevolen!

Uiterst nette en keurige partij!

Ik had een hemd besteld van Eterna maar bij het strijken is iets mis gegaan. Hoewel Eterna geen garantie verleende bood hemdvoorhem mij uit coulance een nieuwe aan!

Keurige dienstverlening en zeer goede en vlotte communicatie. Absoluut aanbevelenswaardig!

12 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Iedere aankoop bij HVH is een cadeau aan mijzelf

Ik vind de website fijn en kocht voorheen alleen mijn mouwlengte 7 overhemden van Olymp bij HVH. Sinds kort zijn daar truien van Redmond bij gekomen. Ik kan altijd kiezen waar ea te laten bezorgen en mijn pakket volgen. Direct na aankoop begint dit proces en dat loopt goed. Ook de kwaltiteit van de producten vind ik goed. Iedere aankoop bij HVH is een cadeau aan mijzelf.

27 novembre 2024

Toezegging levering niet nagekomen

14 november negen overhemden besteld voor een feestje. Ik kreeg de mededeling dat de overhemden uiterlijk 22 november zouden worden geleverd. Tegenwoordig is dat al een forse leveringstijd. Ik ging er, ten onrechte, vanuit dat de levering vast wel eerder zou zijn. Maar helaas, op de feestdag (24 november) nog geen hemd binnengekomen. Volgende keer weer gewoon bij de winkels zelf bestellen, stuk sneller en een stuk zekerder.

24 novembre 2024

Uitstekende service!

Uitstekende service!
Besteld: set van 2 teashirts blauw plus set van 2 zwart. Bij ontvangst bleek het doosje van de zwarte beschadigd en het leek erop, dat de teashirts uit de verpakking waren geweest. Na melding bij de klantenservice ontving ik meteen een nieuwe set. De set uit de beschadigde verpakking mocht ik zelfs houden; daar heb ik mijn zoon blij mee gemaakt. Top service, ik blijf klant.

31 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

5 sterren voor de service!

5 sterren voor de service!

Bestelling gedaan en de volgende dag bericht dat een van de items helaas niet meer leverbaar is. In datzelfde bericht werd meteen het aanbod gedaan om een gelijkwaardig artikel te leveren, uit het totale assortiment van de shop. Bij een meerprijs was het verschil voor HemdVoorHem, bij een minderprijs zou ik het verschil terug krijgen. Kijk: dat is nou een klantgecentreerde aanpak!! Complimenten!

24 octobre 2024

Samantha was super

Samantha was super. Ze deed het heel goed en heel snel. Ze begreep wat ik bedoelde. Ik voelde me begrepen . En ik vond haar heel lief. Mijn dag is dus goed. Ik maak wel heel andere dingen mee

Gerard

24 octobre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus