3,0

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,0

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Boka inte med dessa.

Transfer gick bra. Hotellet var ok. Tyvärr mycket missförstånd och oklarheter mellan oss och personal. Dock bra rum och bra mat!

Tanken var att bara kunna ta det lugnt äta gott och spela padel.

Men detta gick inte då bokningarna för padeln inte var klar och killen vi hade från here we go tyckte att vi skulle lösa det på plats. Så vi fick så gott det gick göra oss förstådda och lösa detta. Det slutade inte så bra då vi missförstod varandra. Detta och mycket annat som vi tycker att here we go borde ha hanterat.

Summan av våran resa blev att vi inte var nöjda och ville ha en liten kompensation 1000kr/person för alla problem vi som kund behövde ta tag i på plats som inte herewego kunde lösa.

Detta tyckte förstås inte herewego och vi drog det till ARN. Där herewego gick ut med info som inte stämmer överens med verkligheten. Dom är såklart bättre på dessa processer än vi och vänder det till sin fördel och får oss som kund att se ut som att vi sätter helt orimliga krav som dom inte kunnat möta och inte är deras fel.

Så kort och gott. Om ni vill boka en padel resa skulle jag rekommendera någon annan.

10 mars 2022

Padelresa Lloret de Mar 24/9-27/9.

Padelresa Lloret de Mar 24/9-27/9.
Fantastisk bra organiserad resa.
Vi var tre som åkte men det gick hur bra som helst.
Vi hade egen tränare inbokad ett till två pass varje dag samt en lokal spelar för match spel i tre dagar.
Nivån på tränare samt lokala spelare var hög och de pratade alla bra engelska.
Vi är supernöjda.
Mvh Erik Samuelsson

24 septembre 2022

Uruselt

Transport till hotel och fotbollsmatch var smidig men hotellet var katastrofalt. Fläckar på täcken, duschdraperier, vattenglas, handdukar m.m Stenhårda uppfällbar sängar för de flesta i laget. Några rum luktade mögel och hygien var kass overall. Jättetrång dusch och utrymmen, gick inte att öppna väskor för det var så litet. Vi kunde inte heller kontakta de, då vi anlände på en lördag och de öppnar bara på måndag kl 9.

2 avril 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit