Allt va mer än förväntat, stugorna va trevliga och maten på restaurangen Trivas på Råå va underbart Det enda minus vi hade var att planen låg 15 min med bil, det gjorde att tidsscheman var lite tajt.... Voir plus
God dialog med OLKA om planlægning af en træningslejr i Spanien, Torremolinos. Fint program fra OLKA med rejseaktiviteter, tider m.m. Det 4-stjernede hotel Sandos Griego var en skuffelse. Spec... Voir plus
Vi bokade ett träningsläger i Spanien för våra fotbollskillar över påsklovet. Vi har haft en fantastisk resa och allting har verkligen varit över förväntan. Proffsigt bemötande och hjälp hela vägen ge... Voir plus
Priset är vad det är men man får vad som utlovas. Biljetterna till Liverpool-Galatasaray levererades drygt två dygn före matchen, Olka skickade flera mail om vad som ingick och hur allt funkade på pla... Voir plus
À propos de OLKA Sportresor
Varje år reser över 45 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!
OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.
Masthamnsgatan 5, 413 27, Göteborg, Suède
- 031-137400
- info@olka.se
- olka.se
Alt fungerte som forventet
Alt fungerte som forventet. Billettene ble levert på avtalt måte og det var fine plasser.
Allt va mer än förväntat
Det enda minus vi hade var att planen låg 15 min med bil, det gjorde att tidsscheman var lite tajt. Men allt annat var underbart
Vi fick inte tillgång till…
Vi fick inte tillgång till omklädningsrum när vi skulle träna, taggen funkade inte. Det var en stor sopsäck utanför vår stuga när kom på kvällen. Dagens efter fick vi skäll att vi inte ska skräpa ner-inte ok. Toaletten var det bromsspår i.
Annars va allt bra mysiga stugor, bra fotbollsplan och god mat.
Mvh Östadkullesk/södra härenes ledare
Alt fungerede perfekt.
En fin gammal arena och en anrik klubb.
En fin gammal arena och en anrik klubb.
Spännande match mellan Aston Villa och Sunderland den 19 april.
En otrolig publik som sjöng mest hela tiden.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Bra lokalt samarbete
Smidig sportresa till fin miljö där allt fanns inom promenadavstånd. Flera bra aktiviteter utanför fotbollen.

Réponse : OLKA Sportresor
God dialog med OLKA om planlægning af turen
God dialog med OLKA om planlægning af en træningslejr i Spanien, Torremolinos.
Fint program fra OLKA med rejseaktiviteter, tider m.m.
Det 4-stjernede hotel Sandos Griego var en skuffelse. Specielt maden i restauranten var langt under middel og flere spiste aftensmad udenfor hotellet.
Træning på stadion forløb godt, men stadion er noget nedslidt.
De angivne løberuter var uegnede til løb, da disse var trekking-stier i bjergene.
Vejret var fantastisk godt med sol og let vinde alle dagene i påsken.
Prisen var i overkanten, hvorfor flere atleter fravalgte turen.
OLKA var ikke repræsenteret på stedet, men kunne kontaktes pr. telefon, hvilket vi ikke benyttede os af.
Overordnet set, en rigtig god træningslejr.

Réponse : OLKA Sportresor
Olka sportresor kommunicerade tydligt…
Olka sportresor kommunicerade tydligt via mail inför resan. Det var skönt att ha ett telefonnummer att ringa vid behov. Våra matchbiljetter kom dagen innan matchen. Kan varmt rekommendera OLkA

Réponse : OLKA Sportresor
Super god tur og gik som de skrev og…
Super god tur og gik som de skrev og alt var lige til

Mycket bra......bästa
Så gött att slippa rodda i detta själv…
Så gött att slippa rodda i detta själv . Allt serveras på silverfat

Réponse : OLKA Sportresor
Har bokat genom Olka 6-7 gånger nu och…
Har bokat genom Olka 6-7 gånger nu och lika nöjd varje gång! Smidigt och bra service!