Vi bokade en fotbollscup till Norge. Från Olkas sida gick allting bra. En kommentar är bara att om man åker 7-8 h buss från Sverige (som enda utländska lag), kommer fram sent på kvällen, vill man inte... Voir plus
Bestilte henholdsvis 3 billetter til Borussia Mönchengladbach - Mainz og 3 billetter til Bayer Leverkusen - RB Leipzig. Der var god information omkring begge kampe inden. Alle billetter kom... Voir plus
Allt fungera bra, mail med matchbiljetterna kom i god tid. Enda lilla minus var att jag fick ringa upp för att få reda på vilken tid som pitchside visningen som ingick i biljetten var. Stod det skulle... Voir plus
Allting funkade som det ska. Bra kommunikation med info från OLKA. Hade kanske varit bra med lite förtydligande information att själva Hospitalitydelen var placerad i en annan del av arenan och at... Voir plus
Varje år reser över 50 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!
OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.
Masthamnsgatan 5, 413 29, Göteborg, Suède
Demande des avis aux clients
God anvisning af forhold og korrekt overlevering af billetter. Alt fungerede som lovet.
Smidigt att boka , tydligt och bra bemötande. Jag kände mig trygg med att allt skulle fungera och biljetterna kom fyra dagar före avresan.

Réponse de OLKA Sportresor
Bra arrangerat simläger för vår förening i Trollhättan. Enda minus var att rummen på scandic hade väldigt dålig ventilation.

Réponse de OLKA Sportresor
Biljetterna och all praktisk information om evenemanget kom i god tid innan. Bra pris på biljetter jämfört med andra ombud. Allt funkade smidigt. Kände mig trygg med OLKA sportresor och rekommenderar de varmt.

Réponse de OLKA Sportresor
Vi reste till zandvoort f1 med olka och allt gick smidigt och bra. Det gick fort att ta oss från hotell till event och rummet var riktigt bra.

Réponse de OLKA Sportresor
Vi fikk fantastiske seter på Pit Grandstand Zandvoort 2026. Max 25 meter fra banen. Blandt de beste i sektoren.

Réponse de OLKA Sportresor
Super god og nem hjemmeside,
Fair priser, og god information hele vejen,
Vi havde et lille problem med vores pladser, som OLKA ikke var skyld i, men som de håndterede super flot bag efter.

Réponse de OLKA Sportresor
Bra bemötande och försökte hjälpa till med våra önskemål och frågor. Tyvärr lite sena med att betala tillbaka avgift när en spelare fick hoppa av pga skada.

Réponse de OLKA Sportresor
Biljetterna kom i tid inför resan...ca 2 veckor innan. Platserna bra.
Bra bokning av hotell och resa, anmälan till cup osv. Dock var det lite strul med bokningen av antal rum på hotellet, mailade OLKA flera gånger innan och det stämde ändå inte när vi skulle checka in. Slutinformationen fick jag be om och den kom ut senare än vad som lovats.
Lunchen under cupen var snålt tilltagen till 17 åriga killar, men kvällsmaten/ buffé på hotellet var mycket bra.

Réponse de OLKA Sportresor
Lätt att boka, prisvärt och bra kommunikation hela vägen med uppdateringar och påminnelser om vad som gäller.
Bra service rätt igenom
Bli tydligare gällande biljetter i informationen, man går inga biljetter utan man får ett bokningsnummer..

Réponse de OLKA Sportresor
OLKA har styr på det hele. Fra hjælp og ideer til steder og program til al logistik på stedet. Busser, guide, hotel, kampe, faciliteter og det praktiske - alt spillede for os. Klar anbefaling herfra.

Réponse de OLKA Sportresor
Vi upplever att det har varit en bra service och lätt att få kontakt och snabba svar.