Jeg kan kun tale godt om Hillerød C Køreskole. Jeg havde Jan som kørelærer, og jeg følte fra starten, at mit forløb blev tilpasset mig og mit niveau. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet, og... Voir plus
Min oplevelse med køreskolen var desværre ikke helt, som jeg havde håbet. Jeg syntes til tider, at undervisningen manglede fokus, blandt andet fordi der blev brugt tid på praktiske ting under køretime... Voir plus
Min bror og jeg har begge gået på Hillerød C Køreskole, og vi har været rigtig glade for hele forløbet. Undervisningen har været god og nem at forstå, og vi har altid fået hjælp, når der var noget, vi... Voir plus
Denne køretime var fantastisk! Jan er en fremragende instruktør. Under hans vejledning fik jeg mit kørekort på mindre end to måneder og bestod alle prøverne i første forsøg. Jan er en meget omhyggelig... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Lovpakke til kun 12.450 Vi starter nyt teorihold hver anden uge. Du har den samme kørelærer til kørsel i skolevognen. Det gør undervisningen helt personlig og mere nærværende. Book via vores app og sammensæt selv dit forløb så det passer til din hverdag
Torvet 3A, 2. sal, 3400, Hillerød, Danemark
- 71969652
- info@hillerodckoreskole.dk
- hillerodckoreskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg har taget mit kørerkort på hillerød…
Jeg har taget mit kørerkort på hillerød c køreskole, det har været et langt forløb men takket være min søde kørelærer Gitte har det lykkes mig at bestå køreprøven første forsøg! Hun er en skøn og sød kvinde, både som menneske og som kørelærer! Man lærer virkelig meget af hende!
Skræmmende oplevelse for en elev
Ja, det var en voldsom oplevelse. Helt unødvendigt, for kørelærer havde selv sagt op, 14.2.,altså 5 dage før.
En meget voldsom oplevelse, ingen elever skal opleve, og slet ikke involveres i. Sådan voldsom indtræden, må ske efter endt undervisning, og uden eleverne inddrages.
Uprofessionelt
Jan er meget uprofessionel person og tager ikke hensyn til sine elever og sætter eleverne i anden rækker. Han vælger også at afbryde en teori time for at fyre en teori lære i stedet for at vente 2 minutter for at teori timen var færdig
De bedste anbefalinger til at vælge Vipul som kørelærer!!
Havde et super godt forløb med Vipul. Jeg fik konstruktiv feedback til min kørsel igennem hele forløbet, så jeg var fuld klar til den praktiske prøve😊 Og generel rigtig god stemning i bilen. De varmeste anbefalinger til at vælge Vipul som kørelærer!!
Magnus er den bedste kørelærer
Magnus er den bedste kørelærer, lækkert skæg og gode jokes💪
Da jeg startede med at køre
Da jeg startede med at køre, var jeg så nervøs at jeg knap nok huskede at bruge pedalerne, men Gitte har styr på det og jeg fløj igennem min første køreprøve.
Virkelig god oplevelse igennem hele forløbet
Hele kørekorts forløbet har været en god oplevelse for mig. Det har næsten været fejlfrit og de ting der var, kom der hurtigt styr på. De er klar til at hjælpe med det meste og er søde og rare mennesker.
Jeg har haft Magnus som kørerlærer og KÆMPE credit til ham for at være en virkelig god kørelærer som har taget det stille og roligt når man laver fejl og er god til at forklare og give tips og tricks for at man kommer godt igennem turene.
Hvis man bare har engagementet og holder styr på de ting som man skal, så skal det nok gå 😉
Gitte soM kørelærer
Min kørelærer Gitte var ekstrem god og hjalp en og støttede en igennem hele forløbet
Jeg følte mig misforstået af min første kørelærer, men skiftede til Gitte. der efter kørte (hehe) det godt! Hun er super god, og fik mig godt igennem forløbet.
5 stjerner fordi
5 stjerner fordi, der er styr på tingene. Havde Gitte som kørelærer, hun er super god, og fik mig godt igennem forløbet.
Godt forløb!
Havde et super godt forløb, som både var sjovt og lærerigt. Havde Magnus som kørerlærer, og kunne ikke ønske mig en bedrer lærer. God til at forklare ting, hvis man ikke helt forstår dem og altid i godt humør. Har lært så meget både til teorien og til kørelektionerne. Dejlig oplevelse :)
Solidt valg, Magnus Stilling er en god kørelære, dog med plads til forbedringer.
Udmærket gennemførsel. Forløbet er planlagt og er overskuelig. GO'n'drive appen som bruges fungerede, selvom det vil langt smartere at have kørselshæfte installeret. Mister man kørselshæfte (hæfte man skal have i kørselslærens bil, mens man køre med lære) så koster det 1000kr, hvilket ikke ligefrem er optimalt ift. det bare kunne programmeres til den tilhørende app. Med det sagt var det let at få overblik, og man kunne få service skriftlig og over telefon, når man havde brug for det.
Havde personligt Magnus Stilling som kørelære, som varmt kan anbefales. Manden var ligetil og rolig gennem hele forløbet og dertil let at gå i dialog med. Begik man fejl er han god til at forklare på flere måder samtidig med at sætte fokus på de relevante fokuspunkter. Hvad angår andre kørelærer er jeg ikke bekendt med, at nogle skulle have været utilfredse.
Grundet fuldtidsarbejde værdsatte jeg også muligheden for aftenlektioner i teori.
Forløbet var dog ikke problemfrit, da jeg måtte ventet flere måneder med at kunne tage køreprøve. Ifølge køreskolen skyldtes dette færdselsstyrelsen, hvilket er plausibelt, som jeg og bekendte opfatter det. Ikke desto mindre kostede forløb+5 ekstra køretimer+1 mistet kørselshæfte+prøver(med 1 fejlet praksisprøve) samlet 28.000kr. Dette skal selvfølgelig sættes i forhold til, at der var lang tid til praksisprøve, men finder dog ikke dumme bøden på mistet kørselshæfte til 1000kr retfærdig. Jeg er muligvis også langsom til at lære.
I konklusion et solidt valg, som man nok ikke vil fortryde, især hvis man kan få Magnus Stilling Hansen som kørelærer. Der er dog plads til forbedringer.
En super god kørelærer (Claus Mærsk)
Jeg havde Claus som kørelærer, hvilket var en super god oplevelse. Claus er altid frisk og glad når man møder ham. Han sørgede for, at der altid var god stemning i bilen og selv når man lavede fejl blev de rettet på en venlig og ordentlig måde. Claus svarede også altid hurtigt når man skrev til ham, så man følte aldrig man svømmede i sin egen sø. Teoriforløbet var ganske udmærket, men naturligvis var kørerlærer den man mærkede allermest til. Tusind tak til Claus for et super fedt forløb.
Kære Hillerød C kørerskole
Kære Hillerød C kørerskole
Jeg havde Magnus, som kørerlærer og det var simpelthen sådan et godt forløb! Jeg blev taget så godt imod. Han var min anden kørerlærer, da jeg havde et rigtig dårligt forløb hos en anden kørerskole. Men jeg fandt hurtig ud af med Magnus, som kørerlærer at det slet ikke var så slemt, som jeg troede. Han vendte hele min negative tankegang om at tage kørekort til en rigtig positiv oplevelse. Jeg fik den bedste oplæring og tryghed. Han er så god til at tage hensyn til den enkelte persons behov for at lærer at kører bil mm. Så man kan bare ikke gå galt i byen, hvis man vælger ham! Så er det helt sikkert at man består! Han kan kun stærkt anbefales! 5 stjerner herfra fordi man kun kan give det. Tak for et super fantastisk forløb!
Hej jeg havde Toni som kørelære og det…
Hej jeg havde Toni som kørelære og det var super godt, han lærte mig alt hvad jeg skulle vide, og bestod køreprøven i første huk på grund af ham. Kan klart anbefale ham.
Super dygtig kørerlærer
Jeg havde et super godt forløb. Jeg havde Magnus som kører lærer og det var en rigtig god og lærerig oplevelse. Kan stærk anbefalede det.
Mine varmeste anbefalinger
Mine varmeste anbefalinger skal lyde herfra! Jeg havde Magnus Stilling som kørerlærer, som er super tålmodig, rar og tror på man gør det bedste man kan. Jeg var lidt nervøs og utryg ved at tage kørekort men med Magnus ved siden af, blev jeg langsomt mere tryg ved at køre bil og bestod køreprøven i første omgang! Jeg har været virkelig glad for oplevelsen!
Jeg vil give mine varmeste anbefalinger…
Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Hillerød C køreskole og til Gitte som Teorilærer og min Kørelære Vipul.
De har udvist forståelse overfor mine udfordringer i form af arbejdstider
Claus er en helt igennem fantastisk…
Claus er en helt igennem fantastisk kørerlærer. Kan ikke sige det med andre ord.
Fantastisk oplevelse at have Toni som…
Fantastisk oplevelse at have Toni som kørelærer