Jättefina smycken och supersnygga klockor som dessutom är av bra kvalitet ( fick höra det från ett annat företag som säljer klockor) när armbanden skulle kortas. Vattentåliga så man slipper ta av oc... Voir plus
Hittade hemsidan genom deras tiktok live i somras, vi är bara i början på september och har redan hunnit göra 7 beställningar.. har köpte både klockor och smycken och är så imponerad av kvalitén och u... Voir plus
Finns ingen som är lika respektlös som dessa två tjejer är mot sina kunder under deras TikTok lives. Är glada och snälla när man köper men vid minsta lilla problem så blir man blockerad eller så får m... Voir plus
Jag har varit stammis hos Himo Signature i ett tag nu, och är alltid lika nöjd med allt därifrån. Smyckena och klockorna är otroligt fina och håller hög kvalitet. Kundservicen är superbra och alltid h... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Oseriöst TikTok företag. SCAM SCAM
Det är synd att jag inte kan ge 0 stjärnor. BESTÄLL INTE FRÅN DETTA FÖRETAG. Har du otur och ditt smycke går i sönder så kan du drömma om en reklamation eller återbetalning. Beställde ett tennis armband för över en månad sen. Fick mitt armband och redan nästa dag gick den sönder. Kontaktade kundtjänst och varje vecka får jag höra ”nästa vecka skickas den”. Riktig kina kvalitet och fruktansvärd kundtjänst. Oseriöst företag. Har folk skrivit bra recensioner så är det endast för anledningen att dem haft tur att deras smycken inte gått sönder eller för dem är ”influensers”
Himo har verkligen dom finaste och bästa kvalitet på deras smycken!
Jag har beställt från Himo flera gånger och är alltid lika nöjd varje gång, smyckena håller verkligen så fint. Jag får så mycket komplimanger på jobbet från mina kunder har även rekommenderat dom vidare och fått andra att bli helt kär i deras smycken. Så snygga och så lyxiga. Jätte snabb leverans dessutom! Fick även med en matchande gåva på köpet 😍
ÄLSKAR
Har beställt från Himosignature flera gånger och vid varje gång jag får mina varor blir jag överaskad av kvaliteten på mina smycken. Rekommenderar verkligen stark. Tveka inte, tro mig du kommer inte ångra dig. :>
Snälla beställ inte härifrån
Snälla beställ inte härifrån, har väntat på min beställning i över tre månader. De lovade att packa alla som beställt sin order samma dag och att man skulle skriva sitt namn efter man beställt så man får sin order packad på TikTok live. Spammade och spammade men de packade aldrig den och deras kundtjänst är hemsk.
Köpte till min fru Hon älskar de
Jag hamnade hos inkasso pga Himo
Jag hamnade hos inkasso pga Himo, fick faktura för sändningen som jag aldrig tog emot.. kunde inte ens komma i kontakt med de bad Svea inkasso och kontakta de istället och de kunde inte heller komma i kontakt med de!! Det slutade med att Svea inkasso bestämde sig och återkalla kravet. KÖP INTE FRÅN HIMO
Beställde massa massa smycken
Beställde massa massa smycken, dessa smycken var ”vattentåliga” men de sluta med att dem tappade färg.. va håller ni på med? Man får inget svar ifrån er, riktig SCAM företag. Tjejer vad ni än gör beställ inte här , så dyrt också.
Bedrövlig kundtjänst
Bedrövlig kundtjänst och ägare som får folk att skriva fejkade 5 stjärnor recensioner i utbyte av mutor med gåvor.
Rekomenderar
Dem bästa smyckena jag köpt , tar aldrig av och håller fortfarande färgen. Tack bästa Himo!
VARNING: Slösa inte en enda krona på HIMO Signature eller deras andra bluffbolag
Detta är inte bara en negativ recension – det är en varning till andra konsumenter. HIMO Signature, drivet av HIND MOUZEKKI (ägare av företaget) och främst marknadsfört av hennes nära vän Fatima Maziad, är ett företag som byggt hela sin image på marknadsföringsmanipulation. På ytan ser allt trevligt ut: livesändningar med glada ansikten, influencers som lovordar produkterna, och ett intryck av kvalitet och snabb service. Men allt detta är en fasad – bakom den döljer sig en kundhantering som är under all kritik.
Jag beställde under en av deras livesändningar, där rabattkoder kastades ut som i ett bingospel. Jag använde koden TikTok30, vilket enligt deras egna ord skulle ge en gåva vid köp över 500 kr. Trots att jag använde rätt kod påstod de under livesändningen att jag hade skrivit in en annan. Jag skrev i chatten men blev ignorerad – det krävdes flera försök innan de till slut erkände sitt misstag. Men en ursäkt? Glöm det. Ursäkter existerar inte i deras värld.
Sedan kom nästa svek: leveransen. De lovade uttryckligen att alla paket skulle skickas och levereras senast tisdag eller onsdag samma vecka. Jag väntade. Inget paket. Inga uppdateringar. Inget spårnummer. Först när jag själv mejlade dem flera dagar senare fick jag ett automatiserat och kallt svar – utan förklaring eller ursäkt. Paketet kom långt efter det utlovade – och när det väl kom, kändes det som ett hån.
Halsbandet jag fick var så hårt trasslat vid låset att jag inte ens vågade röra det. Det var så tunt att jag var rädd att det skulle gå sönder direkt. Det är inte mitt jobb som kund att sitta och försöka reda ut något de borde ha paketerat ordentligt från början.
Och på tal om paketering: i livesändningarna är det en stor grej att varje smycke får sin egen box – det är en del av deras “lyxiga” image. Men jag fick två smycken ihopträngda i samma förpackning. Detta går direkt emot deras egna råd på hemsidan, där de varnar för att förvara smycken tillsammans eftersom det kan orsaka skador. Det är absurt – de gör alltså själva det de säger att man inte ska göra.
Dessutom påstår HIMO Signature att alla deras smycken är vattentåliga. Det står tydligt och generellt på hemsidan: ”alla våra smycken är vattentåliga”. Men det är en ren lögn. Det har framkommit från flera av deras konsumenter att färgen försvinner, metallen oxiderar, och nu i efterhand säger de i livesändningar att vissa smycken inte tål vatten. Men fortfarande står det på hemsidan att alla tål vatten. De vilseleder många för att få så många köpare som möjligt.
När jag skrev en recension – blev jag uppringd av Himo själv. Inte för att be om ursäkt, utan för att övertala mig att ta bort min recension. De ringde alltså inte inna recensionen. Fatima var också med i samtalet, men hade stängt av sitt ljud. Jag informerades aldrig om att hon var inkopplad, vilket är både märkligt och integritetskränkande. Himo försökte dessutom antyda att jag “kanske blandade ihop mig själv med någon annan” – trots att de under livesändningen läste upp min exakta adress när de packade mitt paket.
De lovade i samtalet att skicka ett nytt halsband. Jag tackade ja – och hörde aldrig från dem igen. Ingen leverans. Ingen återkoppling. Inget. Bara ghosting. Jag återkom till Himo, och hon meddelade att hon skulle kolla upp saken och återkomma samma kväll – naturligtvis gjordes inte detta. Här brast mitt tålamod och jag skrev till deras bedrövliga kundtjänst, som många bevittnat vara fruktansvärd. Då förstod jag att Himo inte ens skickat mitt paket, och att det skulle göras “nu direkt”. Dessutom verkar man inte heller få sina pengar tillbaka vid retur, så den risken ville jag absolut inte ta, då jag såg alla varningstecken för deras manipulation – och flera recensioner visar på samma sak.
Himo driver dessutom andra företag där mönstret är detsamma – och lika fruktansvärda. Jag rekommenderar att ni granskar dessa också (exempelvis Hairlabex). Recensionerna där berättar om exakt samma typ av beteende: bortförklaringar, brutna löften och ett genomgående mönster av att tysta kunder istället för att ta ansvar. Dessutom verkar fönen som de marknadsför har börjat brinna, enligt vissa kunder. Trots detta har de varken fått kompensation eller pengarna tillbaka. Vid returer har flera konsumenter uppgett att de inte fått någon återbetalning. Det här är inte en engångsföreteelse – det är deras affärsmodell.
– De ger falska leveranslöften
– De skickar felaktigt paketerade smycken som riskerar att skadas
– De ignorerar kundkontakt och kommunicerar automatiserat och opersonligt
– De försöker påverka kunder att ta bort negativa recensioner
– De ringer upp utan att informera om att fler är med i samtalet
_ De bygger ett varumärke på influencers som får gratisprodukter och därmed inte visar sanningen
Väldigt dålig service
Väldigt dålig service , skulle returnera en order - dels tog det 14 dagar innan jag fick en retursedel och nu när jag returnerat varan får jag inte svar !! Har skrivit flera gånger men inget svar
På sidan står det ”svarar inom några minuter ” kontaktat dem sen den 6 maj och fortfarande inget svar - Rekommenderar absolut inte - dessutom skriker smyckena falskt - HIMO BETALA TILLBAKA MINA PENGAR
Alltså jag är helt kär i mina Himo…
Alltså jag är helt kär i mina Himo Signature-smycken! De känns så lyxiga och jag får alltid komplimanger när jag bär dem. Designen är otroligt vacker och kvalitén är verkligen top notch. Jag använder deras lucky fleur pearl och radiance silver bracelet varje dag och de ser fortfarande ut som nya. Jag kommer definitivt att köpa mer så att jag kan få hela kollektionen! Och kundservicen är den bästa, de bryr sig verkligen om sina kunder. Jag rekommenderar verkligen Himo Signature! 🩷
Jag beställde via liven på tiktok och…
Jag beställde via liven på tiktok och allt var jätte fint...så fina smycken har beställt igen 2 gånger.
jag beställde de stilrena klockorna en…
jag beställde de stilrena klockorna en till min mamma med svart urtavla och en likadan fast med vit urtavla till mig😍😍 Vi båda blev Såå glada och nöjda☺️💯👌🏽
Jättefina smycken och bra kvalitet
Jättefina smycken och bra kvalitet. Blev tyvärr ett litet problem med en live-beställning, men det löste de verkligen utöver det vanliga 🌟
Jätte nöjd med himo har alla mina…
Jätte nöjd med himo har alla mina smycken från dom , älskar dom spec när dom är vattentåliga . Bra bemötande bra service . Återkommande kund ❤️😍
Jag beställde Lucky Fléur Multi Noiré…
Jag beställde Lucky Fléur Multi Noiré Radiance Bracelet. Ett så himla fint armband som även är vändbart så det blir som 2 armband i ett. Så nöjd med köpet.
Jag beställde ett halsband och är…
Jag beställde ett halsband och är jättenöjd! Det kom snabbt, såg ut precis som på bilden och känns väldigt kvalitativt. Skulle absolut beställa härifrån igen.