Jättefina smycken och supersnygga klockor som dessutom är av bra kvalitet ( fick höra det från ett annat företag som säljer klockor) när armbanden skulle kortas. Vattentåliga så man slipper ta av oc... Voir plus
Hittade hemsidan genom deras tiktok live i somras, vi är bara i början på september och har redan hunnit göra 7 beställningar.. har köpte både klockor och smycken och är så imponerad av kvalitén och u... Voir plus
Finns ingen som är lika respektlös som dessa två tjejer är mot sina kunder under deras TikTok lives. Är glada och snälla när man köper men vid minsta lilla problem så blir man blockerad eller så får m... Voir plus
Jag har varit stammis hos Himo Signature i ett tag nu, och är alltid lika nöjd med allt därifrån. Smyckena och klockorna är otroligt fina och håller hög kvalitet. Kundservicen är superbra och alltid h... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Unika och snygga smycken
Helt unika och snygga 18k pläterade smycken som är perfekta för både fest och vardag. Älskar att man kan duscha och bada med de utan att de förstörs. Wow, deras rosa förpackningar är så fina att man alltid vill se dem på sminkbordet.
Super nöjd
Beställde ett armband och var i början skeptisk över att färgen skulle hålla, men nu har jag utsatt den för vatten i några veckor och den är fortfarande som ny, är jätte nöjd ❤️
Första gången jag beställer från HIMO
Första gången jag beställer från HIMO. Verkar vara väldigt fina smycken som passar perfekt till vardagen.😍rekommenderar starkt
Sjukt snygga smycken
Sjukt snygga smycken, ser exakt likadana ut som på bild och är vattentåliga! Kommer garanterat beställa fler smycken.
Jag tackar så mycket Himosignatur för…
Jag tackar så mycket Himosignatur för de finaste smycken. Jag har inte fått mina beställningar än men jag är så taggad att få hem de, jag älskar det jag har köpt. Trevliga personal och bra service.
Smyckena är tidlösa
Smyckena är tidlösa, och variationen är stor. Jag gillar att kunna variera halsbanden och armbandens längder, iom hur de då hänger olika och därför kan kombineras så de alla syns när jag bär dem. Bra kvalitet och priser.
Älskar era smycken☺️de är sååå fina😍 jag…
Älskar era smycken☺️de är sååå fina😍 jag har köpt till mig, mina systrar och mamma ☺️
Bästa smycken någonsin..
Bästa smycken någonsin... Tanken av att kunna bada med dem och ha dem hela tiden är sååå perfekt. super kvalité älskar älskar och kommer aldrig beställa som presenter och till mig själv. toppen kundtjänst osså
Har köpt en klocka som jag är nöjd med!
Väldigt bra kvalité på smyckena och…
Väldigt bra kvalité på smyckena och klockorna, ser väldigt äkta ut.
Jag fullkomligt ÄLSKAR mina smycken
Jag fullkomligt ÄLSKAR mina smycken. Designen är väldigt lyxig och jag får komplimanger för de varje gång jag bär de. Designen är så fin och kvaliten är riktigt bra. Bär mina smycken varje dag och de ser ut som nya. Jag kommer definitivt handla mer så att jag har hela kollektionen. Måste även tillägga att de har världens finaste kundservice som verkligen bryr sig om sina kunder. Kan starkt rekommendera Himo Signature. 🩷
Jätte fina smycken och kundservicen i…
Jätte fina smycken och kundservicen i bemötande är super , när jag bemöt problem har dem hjälpt mig utan tvekan 👌
Nöjd med alla smycken jag köpt
Nöjd med alla smycken jag köpt. Bra kundtjänst och snabb leverans. Rekommenderar
Fina stilrena smycken för ett bra pris
Jag beställde nyligen ett Bismarck-armband och halsband, ett X-länk-armband och halsband, X-länk X1 armband samt en klocka från HIMO, och jag är nöjd med det jag fått. Smyckena känns välgjorda och har bra kvalitet. Designen är enkel men snygg, och passar både till vardags och till lite finare tillfällen. Klockan är också bra – funktionell och stilren.
Leveransen var snabb och allt kom i bra skick. Det enda jag kan säga är att bismarck armbandet kändes lite mindre än de andra 2 armbanden som jag köpte, så det kan vara bra att dubbelkolla storlekar om man är osäker. Men jag tyckte det satt bra ändå speciellt om man ska ha flera armband på samma arm då sitter de på olika höjd så jag är nöjd ändå. Sammanfattningsvis är jag nöjd med köpet och kan rekommendera HIMO om man är ute efter hållbara smycken med en klassisk design. Roligt med tävlingarna på sociala medier där man kan vinna gåvor samt trevligt bemötande vid kontakt på sociala medier.
Jag är så så så nöjd med mina smycke…
Jag är så så så nöjd med mina smycke detta är tredje gång jag köper och dem är så fina och vackra ska köpa fler och fler
Leveransen är väldigt snabb och smidig…
Leveransen är väldigt snabb och smidig samt att jag fick snabbt svar när jag ville kontakta Himo. Dessutom är Himos produkter väldigt fina, eleganta och har en hög kvalite. De har även bra kundservice.
Bismarck armbandet som är vattentåligt…
Bismarck armbandet som är vattentåligt är super super fint och har ett spänne som gör att armbandet ser lyxigt ut! älskar det
Världens bästa tjejer som svarar när…
Världens bästa tjejer som svarar när man mailar och har så fina smycken för alla tillfällen. Jag rekommenderar er att köpa härifrån och jag har fått så mycket komplimanger för smyckena jag bär från Himosignature ❤️
Så fina smycken 😍😍 bra kundservice!