Hippe Geboortekaartjes Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, vele kortingen te vinden, prachtige afwerking! Ook hadden we het geluk dat ons kindje geboren werd op de datum dat we doorgaven met de win-actie “de glazen bol” waardoor we onze k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele mooie geboortekaartjes voor ons zoontje Luca laten drukken en ontwerpen via hippe geboortekaartjes. De kaartjes zijn van goede kwaliteit en de kleuren komen perfect uit. Krijgen er al veel compli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijne klantenservice Ik had een winactie gewonnen voor gratis geboortekaartjes. Dit werd allemaal super geregeld. Vervolgens had ik zelf een fout gemaakt en die hebben we daarna samen ook... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Heel vlot onze geboortekaartjes kunnen ontwerpen op de website. Uiteindelijk ook heel blij met het resultaat. Tot we nog extra kaartjes moesten bijstellen. Plots hadden de kaartjes een andere kleur wa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'impression de cartons d'invitation
  2. Magasin de puériculture
  3. Graphiste
  4. Boutique de cartes de vœux

Écrit par l'entreprise

Hippe-Geboortekaartjes.nl is al meer dan 16 jaar de specialist in gepersonaliseerde geboortekaartjes in Nederland en België. In onze editor ontwerp je eenvoudig zelf; wij drukken met vaste kwaliteitscontroles en leveren snel. Prijzen, levertijden en papiersoorten zijn vooraf helder en je kunt eerst een proefdruk bestellen om ons product te testen. Gaat er iets mis, dan lossen we het uiteraard snel en netjes op. We zijn transparant over onze service: op onze site vind je een stap-voor-stap uitleg over bestellen, papier en afwerking, plus duidelijke voorwaarden voor herdruk of nalevering. Onze jarenlange klanttevredenheid is onafhankelijk onderbouwd met 20.000+ geverifieerde beoordelingen via Trusted Shops (publiek profiel). Waarom aankomende ouders voor ons kiezen: een grote, trendy collectie van professionele ontwerpers; consistente kleur- en drukkwaliteit; opties zoals folie/reliëf en bijpassende adreslabels; en de mogelijkheid om later eenvoudig bij te bestellen. Hippe-Geboortekaartjes.nl staat voor betrouwbare kwaliteit, duidelijke informatie en persoonlijke service — al jaren. Vragen? Ons klantenserviceteam reageert snel via verschillende kanalen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

73 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima service!

Prima service!
Uitstekend dat het ontwerp opgeslagen kan worden, en bewerkt.

Zeer goede kwaliteit adresstickers!

Goede ervaring.

19 juin 2025

Snel en kwalitatief

Kaartjes voor de babyborrel kwamen sneller dan verwacht. Heel goeie kwaliteit. Wij zeer alweer zeer tevreden!

1 juin 2025

Professioneel contact

Prachtige geboortekaartjes ontworpen via Hippe Geboortekaartjes. Bij de eerste proefdruk kregen we een pakket met keuzes die gemaakt konden worden en leuke extra's. Een cadeautje om te krijgen! De tweede proefdruk, op ander soort papier, was mislukt. Een medewerker dacht met ons mee en stuurde een nieuwe proefdruk naar ons op. Bij het printen van de geboortekaartjes was er iets misgegaan met de foliedruk. Na opnieuw contact te hebben gezocht met een medewerker, werden we weer ontzettend goed geholpen en kwam er een oplossing waar wij tevreden over zijn. Heel proffesioneel in klantencontact! Bedankt.
We hadden de geboortekaartjes binnen een dag in huis, enorm snel!

19 mai 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

goede kwaliteit, verzending duurt echter langer dan verwacht.

Prachtige kwaliteit kaartjes, ook voldoende keus en mogelijkheid om ze naar je eigen wensen aan te passen.
LET OP! Het verzenden kan even duren, dus begin op tijd met je design en zorg dat deze klaar staat voor wanneer je kindje geboren is, bij ons heeft het een week geduurd voordat de kaartjes (rechtstreeks verzonden) bij onze familie en vrienden in de brievenbus lag.

13 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super leuke proefdruk gehad met daarbij…

Super leuke proefdruk gehad met daarbij ook nog eens wat leuke presentjes. Ook erg handig was dat daarbij allerlei samples zaten qua papier en kleuren van geboortekaartjes en enveloppen.

Het geboortekaartje is erg mooi geworden, precies zoals we dit wilden. Maar, we waren voor onszelf vergeten te bestellen. Nadat we contact hadden gezocht, kregen we te horen dat het kaartje onze kant op kwam, ook nog eens kosteloos!

Wat een fijne mensen werken hier, alleen maar lof voor hen. Voor degene die twijfelen, gewoon lekker die proefdruk bestellen en je zult niet teleurgesteld worden!

Groetjes Tim & Yvette

26 mars 2025

Fijn mail contact gehad.

Fijn mail contact gehad.
Snelle reactie en vaak binnen één dag!
Zelfs in het weekend na 18:00 kreeg ik ooit een mail terug en paste ze ons geboorte kaartje aan als mij dit niet lukte.
Ook vind ik het een overzichtelijke en mooie site.
Ik heb bij onze andere 3 kinderen het geboorte kaartje bij een drukkerij laten maken en afdrukken, maar ik zou deze site echt aanraden.
Op je eigen tempo je eigen kaartje maken. En het blijft mooi in je “eigen collectie” staan.

19 avril 2025

Fijne webshop met personalisatiemogelijkheden

Fijne webshop waarbij je zelf je kaartje kan personaliseren.

De tool om te personaliseren kan misschien wat gebruiksvriendelijker naar lagen en in- of uitzoomen toe maar al bij al ging het nog vrij makkelijk.

Ook het bestelproces was simpel & de levertijd best scherp. Wij hadden een specialer kaartje maar desondanks werd dat binnen de week geleverd.

18 avril 2025

Super snelle service

Super snelle service. Vrijdagmiddag half 5 de bestelling van de geboorte kaartjes gedaan, zaterdag middag al in huis.

4 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Super slechte afdruk!!

Gister mijn bestelling (geboortekaartjes) binnen gekregen en er zitten zoveel fouten in! Heb ze gemaild maar voor nu nog geen reactie terug gekregen. Had eerst een proefafdruk besteld en daar zat al een fout, wilde het alsnog een kans geven bij hun dus alsnog besteld, alles 10 keer gecheckt maar dus toch zoveel fouten wat dus niet door mij komt! En dat voor zoveel geld, belachelijk!

12 avril 2025

Top service

De review voordat het naar de drukker ging bleek van goudwaarde. Goede service verleend om het geboortekaartje correct verstuurd te krijgen. Zowel deze als bij ons eerste kind een goede ervaring.

4 avril 2025

Gewoon goed

Snelle verzending, zelfde resultaat als proefdruk, goede en snelle hulp via de klantenservice

28 mars 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Deze keer teleurgesteld over het resultaat

De eerste keer dat we bestelden bij hippe geboortekaartjes ging alles perfect en waren we erg tevreden met het resultaat. De ontwerptool is gebruiksvriendelijk en liet ons toe ons eigen ontwerp te personaliseren.
De tweede keer was er jammer genoeg een witrand die het resultaat subobtimaal maakte.
Wanneer ik deze feedback gaf werd hier echter niets mee gedaan en de schuld hiervoor onterecht afgeschoven. Heel jammer.
Verzending werd wel erg correct afgehandeld.

19 mars 2025

Top bedrijf!

Alles optijd geleverd met goede kwaliteit.
Leuk pakketje als je een proefdruk besteld.
Klantenservice staat vriendelijk voor je klaar als je vragen hebt, ze zijn erg benaderbaar!
Fijn bedrijf!

16 mars 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus