Wij hebben onze bruidstaart bij Hippetaarten besteld. De communicatie liep soepel. Als ik vragen had wist ik waar ik terecht kon. En natuurlijk heel belangrijk, de taart was super mooi en echt super l... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ter gelegenheid van onze trouwdag wilden we graag een bruidstaart. Per mail konden we een enkele taart bestellen met de smaken die we lekker vonden. De taart is netjes thuis gebracht en de smaak was... Voir plus
Lactose vrije taart besteld en advies gevraagd voor smaak combinatie. De taart zag er top uit. Helaas vond elke genodigde (waaronder ook makkelijke eters en kinderen) de taart niet eetbaar. Ik heb con... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een update! Het is gearriveerd! Hoera! Oorspronkelijk bericht: Ik heb besteld en betaald op 17 april. Nog steeds niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, via insta middels dm wel contact g... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de gâteaux
- Magasin de cookies
- Boutique de cupcakes
- Magasin de donuts
- Pâtisserie
- Pâtissier spécialisé dans les gâteaux de mariage
Écrit par l'entreprise
Hippe Taarten is de one-stop-shop voor al je taartwensen. Wij bieden naast de mooiste ook nog eens lekkerst smakende taarten en sweets aan die je eenvoudig online kan bestellen. Wij van Hippe taarten maken op aanvraag voor iedere gelegenheid taarten, cupcakes en andere lekkernijen. Wij hebben meerdere baksters door heel Nederland in ons team. Hierdoor zijn wij erg flexibel en in staat om al uw aanvragen te behandelen.
Coordonnées de contact
Handelsweg 1B, 2861GN, Bergambacht, Pays-Bas
- 010 200 5739
- hallo@hippetaarten.nl
- hippetaarten.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 20 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Erg duidelijke en vlotte communicatie
Erg duidelijke en vlotte communicatie, in alles werd goed mee gedacht voor de taart voor mijn dochter, eind resultaat en de smaak van de taart overtrof de verwachtingen!!
Tot de volgende keer !!!

Alles was super
Alles was super! De communicatie, bezorging hoe de taart gemaakt was én hoe hij smaakte. We kregen mega veel complimenten over de taart! Heel erg bedankt voor alles.
40ste verjaardag
Voor mijn 40ste verjaardag een taart bestelt. Wat was hij heerlijk. Fijn contact gehad met de eigenaresse alles op tijd geleverd.
Over 10 jaar bestel ik er weer.
Al een aantal jaar tevreden klant!
Ook dit jaar weer voor mijn verjaardag een taart besteld en hiervan genoten. Duidelijke communicatie met een mooie en lekkere taart als resultaat!
Aanrader!
Wat een fijne communicatie, zowel aan de tel als op de mail, denken aan alle kanten weer mee. Niet voor niets dat we weer bij Hippe Taarten bestellen!
Nu wa het voor cupcakes en een kleinere taart, smaak en ontwerp weer top. Tot de volgende keer.
Super taart
Snel contact en goede service. Was een mooie en super lekkere taart precies zoals afspraak. Heel positief verrast na het lezen van enkele negatieve reacties. Zou volgende keer zeker weer bestellen.
Verjaardagstaart
Een taart besteld bij Hippe taarten, het was geweldig! De smaak is fantastisch en het design was nog leuker dan ik me had voorgesteld. Ze denkt met je mee en geeft goede tips of adviezen. Dank je wel en tot snel!
Hippe taarten leverd altijd netjes…
Hippe taarten leverd altijd netjes werk. Bestelling worden snel en netjes bezorgd. Ik bestel al jaren mijn bak spullen bij Samantha en kan alleen maar zeggen 5 sterren dik verdiend.👍🏻⭐️
Wat een rot bedrijf
Wat een rot bedrijf! 2 augustus een taart besteld en betaald voor m’n dochter haar verjaardag. 15 augustus zou de taart tussen 12.00u en 16.00u geleverd worden, we hebben nooit een taart ontvangen!!!! Ook hebben we tot op de dag van vandaag geen geld terug gekregen. Dit is echt schandalig! Nergens te bereiken. Jullie kunnen beter stoppen want op deze manier stellen jullie een hoop mensen en vooral kindjes teleur!!!!

Fan van hippe taarten!
Ik bestel elk jaar een taart voor de verjaardagen van mijn dochters. Dit keer was het een mooie regenboog taart, deze was weer overheerlijk. En prachtig gedecoreerd. Het is gemakkelijk om de taart samen te stellen en aan alle wensen kan met veel behulpzaamheid worden voldaan.
Voor mijn 75e verjaardag
Voor mijn 75e verjaardag een hele mooie en gave taart gemaakt in de vorm van een C.N. bus. Echt prachtig om te zien en de taart smaakte voortreffelijk. Echt een kunststuk. Helaas zie ik hier geen mogelijkheid een mooie foto bij te plaatsen. Groetjes. Peter
taart nooit geleverd
Een mooie taart besteld voor mijn dochter haar 18e verjaardag. Fijn contact via chat met een medewerker om alle opties door te spreken. Een paar dagen voor het feest wordt er niet meer gereageerd en wordt de telefoon niet opgenomen. Nu een hevig teleurgestelde dochter die een uur voor haar feest geen taart heeft. Nog nooit zoiets schandaligs meegemaakt!! 1 ster.

Réponse de Hippe Taarten
De taart was prachtig en heerlijk
De taart was prachtig en heerlijk, zeker het geld waard! Heel erg bedankt!!❤️
Alles perfect naar wens
Wat een geweldige taart heeft Samantha voor ons gemaakt! We hadden vooraf een foto van een voorbeeld-taart gestuurd en de uiteindelijke taart is helemaal naar wens geworden, smaakte heerlijk en bezorging verliep perfect. Ik zal zeker nog eens bestellen als we weer een bijzondere (thema)taart willen voor de verjaardag van onze dochter!
LET OP!!
LET OP! Taart wordt niet zoals op de site gemaakt dus t is niet dezelfde taart!!
de bakster kiest zelf naar zijn eigen design en stuurt t op naar je huis. En de lagen zijn ook niet t zelfde ene laag is dunner en de andere laag is dikker…
Ze geven ook geen vergoeding terug maar 15% korting op volgende bestelling wat heb je aan dat nou ?! Maar goed ik zal geen bestelling meer plaatsen bij deze bedrijf!! GROTE TELEURSTELLING!

Réponse de Hippe Taarten
Denkt goed met je mee in wat er…
Denkt goed met je mee in wat er allemaal mogelijk is.
Daarna een taart gekregen die boven verwachting was en ook nog eens super lekker.

Réponse de Hippe Taarten
Fantastisch bruidstaart en cupcakes en…
Fantastisch bruidstaart en cupcakes en erg lekker!
Samantha van Hippe taarten is een betrouwbaar, spontan en zeer creatief persoon, als je een mooie en lekkere taart wil dan ben je bij haar aan het goede adres.
Van ons krijgt że een dikke 10!

Prachtige 1e verjaardagstaart
De taart voor mijn zoontjes eerste verjaardag was echt prachtig geworden, het leek wel een bruidstaart! Ook was het super fijn dat de taart de avond voor zijn verjaardag gewoon aan huis bezorgd kon worden. Volgend jaar bestellen we zeker nog een keer hier onze taart.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.