Tog kort til motorcykel A i en voksen alder og som kvinde uden nogensinde at have kørt knallert eller motorcykel før. Kan varmt anbefales. Alle kan deltage og lære det. Undervisningen foregår på en ri... Voir plus
Kæmpe anbefaling Jeg havde kørelæreren Steffan. Han er rigtig flink og god til sit arbejde. Bestod kørekortet i første hug uden ekstra køretimer. Top karakter til indretning af køreskole og det te... Voir plus
HM køreskole kan i høj grad anbefales. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Jeg havde Iman som kørelære og hun er simpelthen fantastisk, hun har virkelig været en kæmpe hjælp og støtte under hele... Voir plus
Bedste kørekortforløb jeg har været igennem (denne gang til MC). HM køreskole Hillerød med Henrik var super til både teoretisk undervisning, praktisk kørsel og generelt at få os klar til prøverne. Tro... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Din personlige kørelærer. Vi er en lille køreskole som har god tid til den enkelte elev. Vi er normalt 12-15 elever pr. teorihold. Du har den samme kørelærer hele vejen igennem forløbet til du har dit kørekort. Det er det vi mener, når du har din egen personlige kørelærer. Det er vores elever meget glade for og det giver os bedre muligheder i at tilrettelægge undervisningen til den enkelte elev.
Søndre Jernbanevej 22 st. tv, 3400, Hillerød, Danemark
- 53 400 400
- info.hmkoreskole.dk
- hmkoreskole.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
God køreskole
God køreskole, fik mit mc kort på 2 måneder uden nogle problemer og alle prøver bestået i første forsøg.
Jeg kan varmt anbefale HM Køreskole
Jeg kan varmt anbefale HM Køreskole. Mit forløb har været rigtig godt fra start til slut, og jeg følte mig hele tiden tryg og godt vejledt.
En særlig stor tak til min kørelærer Khawar. Han er utrolig tålmodig, rolig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Jeg var ret nervøs op til min køreprøve, men Khawar hjalp mig med at få mere ro og selvtillid bag rattet.
Han gav ærlig og konstruktiv feedback, så jeg hele tiden vidste hvad jeg skulle arbejde på. Det gjorde, at jeg følte mig godt forberedt og jeg bestod min køreprøve første gang.
Tusind tak for et rigtig godt forløb. Jeg kan klart anbefale HM Køreskole og især Khawar.
Jeg kan helt klart anbefale HM…
Jeg kan helt klart anbefale HM køreskole, jeg havde Hassan og Iman så kørelærere. De forklarer alt rigtigt grundigt og gør dig sikker bag rattet, bedste kørelærere man kunne ønske sig :)
God og Sjov undervisning
God og Sjov undervisning, det ikke bare kedeligt. Lækker kakao man bliver tilbudt.
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Jeg har haft et virkelig godt forløb og kan klart anbefale køreskolen. Undervisningen var struktureret og nem at forstå, og jeg følte mig hele tiden mere sikker bag rattet.
Stor ros til Hassan, som har været en mega god kørelærer. Han er rolig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, så man forstår det første gang. Han sørger for, at man lærer det ordentligt og ikke bare lige akkurat består.
Alt i alt en super god oplevelse, hvor jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Jeg vil klart anbefale HM køreskole
Jeg vil klart anbefale HM køreskole. Jeg skiftede til HM efter en dårlig oplevelse til køreprøven og med en tidligere kørelærer som jeg ikke havde det godt med. Jeg startede hos søde Iman. Hun var enormt dygtig og ikke mindst toldmodig til hver køretime vi havde sammen. Hun hjalp mig bl.a. med at få styr på de ting jeg dumpede på første gang til køreprøven, og få noget rutine i min kørsel. Jeg bestod med hendes hjælp 2 gang jeg var oppe til køreprøven og vil derfor uden tvivl anbefale både HM som køreskole, men helt klart også Iman som kørelærer da hun er sindssygt dygtig☺️
Jeg kan kun tale godt om HM køreskole
Jeg kan kun tale godt om HM køreskole. Jeg har taget kørekort hos Henning og han er en super dygtig kørelærer og han gir sig god tid til en. Meget behagelig
Jeg havde fornøjelsen af Henning som…
Jeg havde fornøjelsen af Henning som kørelærer, meget professionel og behageligt menneske. Skøn bil med automatgear, endte med selv at købe en Kia med samme styretøj. Mvh. Sandra
Jeg havde den bedste oplevelse med…
Jeg havde den bedste oplevelse med Khawar som kørelærer.
Nailede både teoriprøve og praktisk prøve i første huk.
Ekstremt glad for jeg valgte HM køreskole!
Super god køreskole
Super god køreskole, har været rigtig glad for min kørelærer Stefan. Kan virkelig anbefales😉
HM køreskole
Jeg havde den bedste oplevelse med Khawar som kørelærer. Jeg er så glad for jeg valgte HM køreskole og især Khawar som kørelærer. Jeg bestod teoriprøven med 0 fejl, og køreprøven første gang. Kunne ikke have ønsket mig det bedre, så kæmpe anbefaling herfra.
Kan virkelig anbefale HM Køreskole
Kan virkelig anbefale HM Køreskole. Steffan er en virkelig god kørelærer, han siger tingene måske lidt hård, men det er kun for at gøre dig klar til at køre ordentligt på vejene. Han er rigtig god til at give feedback, så man kan gøre det bedre til næste gang. 10 ud af 10 her fra
Mit forløb hos HM køreskole med Khawar…
Mit forløb hos HM køreskole med Khawar som kørelærer har været godt. Syndes at han har været ordentlig og man kan mærke at han godt kan lide sit job hvilket giver en god oplevelse
Kun gode oplevelser
jeg havde Khawar som kørelære. Det der gjorde forløbet fedt var at man føler han er med hele vejen igennem og har en sjov humor, mange kan deltage med i. Teori-timerne var også virkelig hyggelige og han har en god lærings-strategi. Jeg havde guldpakken og forløbet gik relativt hurtigt da jeg også havde en kørelærer (Khawar) som var hurtig til at booke teori- og køreprøve.
Super god køreskole, og rigtig god oplevelse med min kørelære der var meget forstående.
Godt forløb hos køreskolen
Jeg havde Khawar som kørelærer, og han var virkelig hjælpsom, ærlig i sin feedback og dygtig til at lære fra sig - både i teorien og under kørslen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Bestod teori- og køreprøve i første forsøg. Samlet pris på 19.150 kr. (inkl. 1,5t ekstra lektion).
Forfærdelig kørelærer Steffan
Forfærdelig kørelærer Steffan! Ekstremt ubehagelig og agressiv person som råber, snyder i skat, truer og ikke er til at regne med! Hold jer langt væk det er fuldstændig svindel det hele!
Virkelig virkelig flinke kørelærer
Virkelig virkelig flinke kørelærer. Fik alt i første hug takket være dem🙏🏼
Jeg havde Khawar og han er super flink og god til at hjælpe en selv hvis man er usikker eller nervøs. Mange tak
God køreskole med styr på tingene.
Jeg havde en god oplevelse med HM køreskole fra start til slut. Jeg havde Steffan i både teori og som kørelærer og det var jeg meget tilfreds med. Han var god til at lære fra sig i teori og fleksibel ifht køretimer.
De forskellige papirer var der helt styr på fra starten. Jeg fik også hjælp til at få en tidligere glatbane da jeg i første omgang havde fået booket en glatbane der lå ret sent ifht. min køreprøve.
Førstehjælp var med Henning på deres egen køreskole, også dette fungerede super fint.
Alt i alt en super god oplevelse og kan varmt anbefales fra min side.
Jeg gik på hm køreskole i Hillerød og…
Jeg gik på hm køreskole i Hillerød og har været rigtigt glad for det. Jeg havde Iman som kørelære som er super sød og rigtigt dygtigt, udover det var hun meget fleksibel med sine køretider. Kun en stor anbefaling her fra!!!!!
10/10 Steffan er en fremragende…
10/10 Steffan er en fremragende kørelærer