Josephine, der ejer HOLY Official, er utrolig sød og serviceminded. Hun satte sig ind i mine behov og ønsker, og fandt de perfekte styles og størrelser, som faldt lige i min smag. Ordentlig kvalitet b... Voir plus
Josephine er utrolig passioneret og dedikeret, og det kan klart mærkes i både kvaliteten af tøjet, det smukke fit og de unikke styles hun tryller frem! Jeg kun give Holy og Josephine mine varmes... Voir plus
Josephine er super serviceminded og hjælpsom til at informere om de forskellige styles og vejlede i størrelse. Jeg havde købt et par shorts og en vest, hvor shortsene skulle byttes til en størrelse... Voir plus
De største anbefalinger til at støtte op om Holy Official og Josephine. Jeg ejer både nederdele og veste derfra, og jeg bruger det dagligt - både samlet, hver for sig, dresset op og ned. Derudover er... Voir plus
tordenskjoldsgade 28, 3th, 1055, københavn.k, Danemark
- josephine@holyofficial.com
- holyofficial.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Helt igennem perfekt
Perfekt pasform, kvalitet og design. Fortrukne sted at købe suit fremadrettet
Meget anbefalelsesværdigt brand
Meget anbefalelsesværdigt brand! Kvaliteten af tøjet er super god, især til prisen, og servicen er helt i top. Din ordre bliver leveret nærmest fra dag til dag, og der er hurtig respons på besvarelse af mails. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Josephine inde i deres showroom også. 5 stjerner herfra :)
Bedste kundeservice
Bedste kundeservice, hurtig levering og fantastiske produkter og materialer.
Mit nye yndlingssted og shoppe 🤲🏽
Virkelig god kundeservice, hurtig levering og tøj i virkelig god og høj kvalitet <3
Mit nye yndlingssted og shoppe 🤲🏽
Jeg er fuldstændig begejstret for HOLY…
Jeg er fuldstændig begejstret for HOLY Official! Deres tøj er noget af det smukkeste og mest gennemførte, jeg har haft fingrene i. Kvaliteten er helt i top, og man kan virkelig mærke, at der er tænkt over både materialer, pasform og detaljer.
Jeg har handlet hos mange danske brands, men HOLY skiller sig ud – både i design og oplevelse. Alt føles eksklusivt og tidløst, samtidig med at det er moderne og brugbart i hverdagen.
Levering og service har også været upåklagelig – pakken kom hurtigt, flot indpakket, og man føler sig virkelig værdsat som kunde. Det er tydeligt, at HOLY lægger sjæl i både deres produkter og deres kundeoplevelse.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til HOLY – et brand, der emmer af kvalitet, stil og dedikation. 🌿✨
Super god og personlig service
Super god og personlig service!
Kvaliteten er også bare virkelig god til prisen.
Jeg fik ikke den rigtige størrelse, hvor Josephine var virkelig god til at vejlede og hjælpe med ombytning.
Kan kun sende mine varmeste anbefalinger til Holy og Josephine. Jeg skal helt sikkert handle igen 🤍
så nøjd och hygglieste service :)
Meget god service fra Josephine
Meget god service fra Josephine! Vil anbefale alle at handle her
Hurtig levering og produkt af kvalitet
Hurtig levering og produkt af kvalitet. Det er ikke sidste gang, jeg placerer en ordre hos holy official.
Høj kvalitet og dejligt med busker m. Ekstra længde
Rigtig god service og hurtig levering.
Kvaliteten er høj, og det er dejligt, at man kan få bukser med ekstra længde – det gør en stor forskel! Jeg handler her hver gang der kommer nye styles.
God og imødekommende service
Super god service
Super god service. Fik lov til at bytte mine shorts inde i butikken. De sidder nu helt perfekt og jeg er så glad for mine køb!
Lækre produkter og hurtig levering
Købte en kjole fra Holy, som er i super lækker kvalitet. Har også en bluse derfra, som jeg også er glad for. Det er fedt med et mærke, som fokuserer på få lækre ting. Og så er det nemt at shoppe på deres webshop, og der er hurtig levering.
Virkelig imponeret
Jeg er virkelig imponeret over både servicen og kvaliteten hos Holy. De svarer hurtigt og hjælpsomt på mail, og min cardigan er helt fantastisk – tung, lækker og tydeligt lavet i kvalitetsmaterialer. Passformen sidder perfekt, og den er endda flottere i virkeligheden end på hjemmesiden. Jeg er virkelig imponeret hele vejen igennem. Jeg skriver aldrig trustpilot anmeldelser, men Holy og Josephine fortjener virkelig at få anerkendelse for god kvalitet, kundeservice og design.
Virkelig gode produkter og service
Virkelig gode produkter - og mest af alt, virkelig god service!
Perfect dress
Perfect dress ! Me very like that brown color! And that material does not need ironing:)!